Meizu m2 note, Hindistan pazarında satışa sunuluyor

Sponsorlu Bağlantılar

Buğra

Buğra

Admin
    Konu Sahibi
Meizu m2 note, Hindistan pazarında satışa sunuluyor
Bu ay sonuna doğru ülkemizde de satışa çıkacak fakat m1 note modelinden daha düşük işlemci ve GPU var içinde
Fiyat olarak 700-800 arası olacak bizim ülkemizde

Meizu’nun dikkat çekici phablet modellerinden olan m2 note, Hindistan pazarında yerini alıyor.


Çin kökenli üreticiler bir yandan kendi pazarlarında mücadelelerini sürdürürken, diğer taraftan hemen yanı başlarında bulunan dünyanın en büyük üçüncü akıllı telefon pazarı Hindistan’da arka arkaya yeni modellerini satışa çıkarıyorlar.



Miezu da bu Çin kökenli firmalardan bir tanesi ve şimdi de kısa bir süre önce resmi olarak duyurduğu Meizu m2 note modelini Hindistan’da satışa sunuyor. Yeni akıllı telefon gelecek hafta, 10 Ağustos itibari ile satışa sunulacak.

Hindistan’da Amazon üzerinden sunulacak olan cihazın fiyatı ise INR 9,999 ($157) olarak belirlenmiş ve bu fiyatın da 16GB versiyon için geçerli olduğunu belirtelim.

Meizu’nun oldukça güvendiği akıllı telefon modellerinden bir tanesi olan Meizu m2 note akıllı telefon 5.5″ büyüklüğünde ve 1920×1080 piksel çözünürlüğünde dokunmatik ekran içermekte. 1.3Ghz saat hızında çalışan sekiz çekirdekli işlemcili MediaTek MT6753 yonga setinden güç alan cihaz 3100mAH batarya ile geliyor.

Akıllı telefonun sistem belleği 2GB olarak belirlenirken, dahili veri kapasitesi de 16GB/32GB olarak belirlenmiş. Meizu m2 note’un arka yüzünde 13MP kamera, ön yüzünde de 5MP kamera yer alıyor. İşletim sistemi ise Android 5.1 Lollipop tabanlı Flyme OS olarak belirlenmiş.

Meizu m2 note, Hindistan pazarında satışa sunuluyor - MaxiCep
 


Üst Alt