mehtap 9 :) Hoşçakal çanakkale :)

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
kurt bey

kurt bey

Üye
    Konu Sahibi
mehtap 9 :) Hoşçakal çanakkale :)
slm arkadaşlar. Nasılsınız. Öncelikle 29 ekim cumhuriyet bayramınızı kutlarım. :) Eğitimle yorgunlukla iyi kötü acemiliği bitirdik. Allah kısmet ederse 9 gün sonra acemiliği bitiriyoruz. :sukur:Bugün bayram olması nedeniyl çarşı iznine çıktık. Gezdik dolaştık birde nete girip maxiye uğramadan gitmek olmazdı değilmi ? :) Askerliğin zor yanları olsada güzel yanlarıda çok fazla bunuda askere gelenler bilir askere geleceklerde zamanla anlarlar :) Çanakkaleden maxi ailesine sevgiler :)
88/3 tertip kurtoğlu85:oke:
Evet arkadaşlar szler neler yapıyorsunuz görüşmeyeli ne var ne çok:islik siz anlatın ben didahaki gelişimde okurum hepsini:sn:

Anıl Umut

Emekli Yönetici
abi meraba sevindim mesaj yazdığına bize:)
bizler iyiyiz umarım sen de iyisindir, özledik:)
sana hayırlı tezkereler diliyorum umarım görüşürüz askerliğin bittiğinde:oke:
kendine iyi bak..

omayra

Üye
hayırlı tezkereler kurtoğlu... seni burada görmek güzel :)

POWER

POWER

Üye
oo murat selam. Aslında başlıkta geçen isim nedeniyle konuya girmeyecektim ama neyse .. Umarım sağlığın ve keyfin yerindedir. Acemilikten uzmanlığa geçiş yapcaksın hadi hayırlısı :) kendine dikkat et emi :)

Hellboy®

Hellboy®

Üye
En büyük asker bizim asker :)

Hayırlı Tezkereler Murat Abi

Ozan

Ozan

Admin
Hayırlı tezkereler, izinlerde seni buralarda görmek güzel Murat :)

Solamente

Üye
Hayırlı tezkereler diyelim :)

jöly

Üye
ne güzel sen kurtuluyorsun Çanakkale'den...darısı kardeşimin başına bizim daha 2 ayımız var...hayırlı teskereler tekrar...

Yasminozz

Yasminozz

Üye
kurtuluyosun çanakkale den lafı bana biraz garip geldi açıkcası..çanakkale ve kurtulmak...güneydoğuda ki illerimizde askerlik yapan kardeşlerimiz bu lafı duysalar ne derler acaba...çanakkale den kurtulmak...çanakkale ve kurtulmak...ilginç...

hayırlı tezkereler dilerim sana murat ve umarım usta birliğinde rahat bi askerlik geçirirsin...

Anıl Umut

Emekli Yönetici
kurtuluyosun çanakkale den lafı bana biraz garip geldi açıkcası..çanakkale ve kurtulmak...güneydoğuda ki illerimizde askerlik yapan kardeşlerimiz bu lafı duysalar ne derler acaba...çanakkale den kurtulmak...çanakkale ve kurtulmak...ilginç...

hayırlı tezkereler dilerim sana murat ve umarım usta birliğinde rahat bi askerlik geçirirsin...
bunda hiç bir kasıt yoktur ve temas ettiğin konu çok hassastır yasminoz!!
sen jöly nin söylediğini nasıl bir anlama getirdin bilmiyorum ama orada yanlış sözcük kullanmış olabilir
Hiç bir kasıt olmaz olamaz!!
lütfen yorumlarına dikkat et ben ilk defa bir bayan üyeye bu kadar kırıcı oluyorum farkındaysan!

Yasminozz

Yasminozz

Üye
bunda hiç bir kasıt yoktur ve temas ettiğin konu çok hassastır yasminoz!!
sen jöly nin söylediğini nasıl bir anlama getirdin bilmiyorum ama orada yanlış sözcük kullanmış olabilir
Hiç bir kasıt olmaz olamaz!!
lütfen yorumlarına dikkat et ben ilk defa bir bayan üyeye bu kadar kırıcı oluyorum farkındaysan!

birincisi ben kasıt olduğunu düşünmedim zaten...söylemek istediğim de bi nevi seninkiyle aynı...sözlerimize biraz dikkat edelim demek istiyorum bende,eğer biraz daha dikkatli okursan...yoksa jöly i bişeyle suçlamıyorumm...bana ilginç geldi o yorum...ne demişler bin düşünelim bir konuşalım...her ne kadar kendisiyle anlaşmıyo olsamda jöly nin bu konulardaki hassasiyetini ve vatan sevgisini biliyorumm.. ;) sadece biraz düşünmeye davet ettim...;)

ikincisi de kırıcı olduğun yok ama uslubun yanlış... ;) ben 28 yaşında biri olarak nerde ne yorum yapcağımı bilirim merak etme sen... ;) sadece 16 yaşında birinin 28 yaşında biriyle nasıl konuşması gerekiyosa o şekilde konuşmanı tercih ederim... ;) (yanlış anlaşılma olmasın 16 yaşını küçümsemiyorum "akıl yaşta değil baştadır" demişler...ben sadece saygıdan bahsediyorum ;))

üçüncüsü de verdiğin tepkiyi bi kaç kere daha okursan konuyu yanlış yere çekenin de kendinin olduğunu farkedersin...;)

bu sitede şimdiye kadar yanlış bi yorum yaptığımı ya da yanlış bi konu açtığımı düşünmüyorum... ;) bulan,gören,duyan varsa gösterirse sevinirim... ;)

Anıl Umut

Emekli Yönetici
Tamam ozaman bu konuya açıklık getirdiğin için teşekkürler ablacım..

jöly

Üye
çanakkaleden kurtulmak deyimim bazı kişilerce yanlış anlaşılmış...Çanakkalenin tarihimizde ne kadar önemli bir yer olduğunu 33 yaşında biri olarak çok iyi bilir ve yorumumu da ona göre yaparım...
benim kardeşim çanakkalenin içinde değil,geliboluya bağlı bir yerde askerlik yapıyor...kardeşimin gittiği yer sürgün yeri diye geçiyor...esrarkeşi,sapığı,katili...vs. kişileri sürgün olarak oraya yolluyorlar...gerçi kardeşim yazıcı ama insanın aklı ister istemez onda kalıyor...normal askeriye değil çünkü...nöbetleri,izinleri o hazırlıyor...bu sürgüne gönderilenlerden birine yazsa adam beğenmese mazallah kardeşime bişi yapsa diye uyuyamıyorum ben çok uzun zamandır...çanakkaleden kurtulmasına derken bunu kastettim...
umarım yanlış anlayanlar anlamışlardır artık demek istediğimi...
tüm askerlerimize de hayırlı teskereler...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt