Mehmet Ali Birand'ın izdiham gafı

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bydexer

bydexer

Üye
    Konu Sahibi
Mehmet Ali Birand'ın izdiham gafı

[h=2]Mehmet Ali Birand canlı yayın gaflarına bir yenisini daha ekledi.[/h]
Kanal D Ana Haber anchormanı Mehmet Ali Birand, yağma haberini sunarken kelimesini telaffuz ederken bir hayli zorlandı.

[h=4]YAĞMA YORUMU BAŞINA İŞ AÇTI[/h]Daha önceki canlı yayına gaflarıyla sanal alemde izlenme rekorları kıran usta gazeteci, yardım dağıtımlarında yaşanan yağmalarla ilgili yorum yapmak istedi. İlk başlarda akıcı konuştuğu gözlenen Birand, kelimesini kullanmaya çalışınca olanlar oldu.

İzlemek için tıklayınız:

KAYNAK:

DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
Bu adamı görünce derhal kanalı değiştiriyorum . 2 kelimeyi bir araya getiremeyen insan , gelmiş söz hakkı buluyor kendin de ...
Bunu izlemek zaman kaybıdır ... İzlemeye değer bir kişilik olduğunu da inanmıyorum .

haydaravısyon

haydaravısyon

Üye
Bu adamı görünce derhal kanalı değiştiriyorum . 2 kelimeyi bir araya getiremeyen insan , gelmiş söz hakkı buluyor kendin de ...
Bunu izlemek zaman kaybıdır ... İzlemeye değer bir kişilik olduğunu da inanmıyorum .

yapılacak en iyi şey dogan grubun kanallarını izlemek

haberin aslı şöyleydi vanda olan deprem ile kardeşgi bozacak nifak tohumları enkaz altında kaldı. Kanal D deki sunalan aynı haber makaslanara sunulunca
nifak tohumları enkaz altında kaldı Mehemt Ali Biranta sundugu habere yorum yaparak izleyenlerin bilinç altına yerleştirdı
Tarafsız haberene zaman kavucagız

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...