mehmet ali birand hayatını kaybetti :(

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Mazlum Somer

Mazlum Somer

Üye
Ben Kendisini Ve Gazeteciligini Cok Severdim .. Onun Gibi Cesur Bir Gazeteci Daha Gelmez Turkiye'ye ..

PriZm

PriZm

Üye
Ben Kendisini Ve Gazeteciligini Cok Severdim .. Onun Gibi Cesur Bir Gazeteci Daha Gelmez Turkiye'ye ..
Yorumlarına fazla katılmam ama bu sefer tamamen katılıyorum.

En sevdiğim yanı gazetecilik görevini hiç aksatmamasıydı.en @#&* adamlarla bile röportaj yapardı.işini layıkıyla adam akıllı yapanlardandı..

_RYUK_

_RYUK_

Üye
Bir müslüman olarak söyleyeceğim tek şey Allah mekanini cennet eylesin.

LeoFrankLy

LeoFrankLy

Üye
Bana göre çok gereksiz bir insandı. Türklere demediğni bırakmazdı Vatanına ihanet edercesıne. Şehitlerimize bile sahip çıkmazdı. Içimi cok döktüm ama bu adamın ölmesine hiç üzülemedim. Allah rahmet eylesin

• Beğen
Tepkiler: Ismayil951 ve Samsunspor
Mazlum Somer

Mazlum Somer

Üye

Yorumlarına fazla katılmam ama bu sefer tamamen katılıyorum.

En sevdiğim yanı gazetecilik görevini hiç aksatmamasıydı.en @#&* adamlarla bile röportaj yapardı.işini layıkıyla adam akıllı yapanlardandı..

Bende Ondan Bahsediyorum Ya .. Turkiye'deki Diger Gazeteciler Ancak Televizyondan Ordan Burdan Laf Atsin, Laf Alsin .. Mehmet Ali Birand Gazeteciligi Yasami Olarak Goruyordu .. Sanki Yapmazsa Birseyler Eksik Kalacakti ..
Yolun Acik Olsun Birand Yoldas .. Cesur Yurekli Medyaci ..

.Kerasus.

.Kerasus.

Üye
apo olse uzulmeyecegim gbi bunada uzulmedim

• Beğen
Tepkiler: Ismayil951
DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
Gazeteci ve insan olarak hic sevmedigim, dusuncelerine hic saygi duymadigim bir kisilikti .
Umarim gittigi yerde verecek , verebilecek bir hesabi vardir ...

• Beğen
Tepkiler: Türe
Samsunspor

Samsunspor

Emekli Yönetici
karşılıklı tartışma mesajları silinecektir

konu amacından uzaklaşmıştır :locked:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt