Megapixel Savaşları V2.0

Sponsorlu Bağlantılar

PcM@STéR

PcM@STéR

Üye
öyle olsun senimi kıralım biri symbian diğeri java.. sonuçta

Gokhan43

Gokhan43

Üye
O konuda değil , Fotoğraf kalitesi bakımından dedim , gerçi öyle de doğru ama

PcM@STéR

PcM@STéR

Üye
biraz kızdırayım dedim w800i gercekten kaliteli telefon görünüş olsun, foto kalite olsun, lakin java tıkanıyor bir yerde sonuçta. symbian benim isteklerime her zaman cevap veriyor. en basiti kitap okuma w800i de olmuyor sanıyorsam. ama symbianda mevcut. w800i'den sonra 6630...

nuisance

Üye

w800i

Gokhan43

Gokhan43

Üye
<div class='quotetop'>(PcM@STéR &#064; Jan 25 2006, 04&#58;24 PM) [post=263003]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
biraz kızdırayım dedim w800i gercekten kaliteli telefon görünüş olsun, foto kalite olsun, lakin java tıkanıyor bir yerde sonuçta. symbian benim isteklerime her zaman cevap veriyor. en basiti kitap okuma w800i de olmuyor sanıyorsam. ama symbianda mevcut. w800i&#39;den sonra 6630...
[/b][/quote]

Sen de hakılısn , Java da bir yerden sonra sıkıyor ama diğer özellikleriyle bu sıkıcılık az da olsa unutuluyor.

Ayrıca W800i&#39;de de kitap okuyabilirsin

RockFord Fosgate

Üye
    Konu Sahibi
baba sampıyon bence w800-k750 ıkıncıde D600-N70 cunku neden dersenız d600 un kotu cektıgı yerde n70 n70 ın kotu cektıgı yerdede d600 ıyı cekıyor ama bazı S.E cı arkadaslar her zamankı gıbı nokıa oldugu ıcın samsung dıyecektır&#33;&#33;&#33;&#33; anlıyan anlar&#33;&#33;&#33;

ChaLLenGeR

ChaLLenGeR

Üye
Sony Ericsson´u karıştırma sen

D600 ile N70 arasındaki Lider kim D600

RockFord Fosgate

Üye
    Konu Sahibi
eee bencede N70&#33;&#33;&#33;&#33;:))

ChaLLenGeR

ChaLLenGeR

Üye
Gökhan hakemdi o bize sonucu bildirsin olmaz mı

RockFord Fosgate

Üye
    Konu Sahibi
ıyııı&#33;&#33;&#33;&#33;:)ama son verdıgım fotolara bakarak ılk fotolar genelın dısında kalıyo cunku hangı makıne olsa kotu cekerdı&#33;&#33;&#33;

ChaLLenGeR

ChaLLenGeR

Üye
Senin bi yakından arkadaşını çektiğin resmi benim kapalı alan tuvalet resmine şarkı vermedin dimi seninki açık alan benimki tuvalette çekilmişti kapalı alanda neyse gökhan qelince verir sonucu

Gokhan43

Gokhan43

Üye
Kararımı vermeden önce bugün çektiğim manzaraları da ekleyeyim , bunları K750i ile değil W800i ile çetim , keşke D600&#39;de o sıra yanımda olsaydı da iyi bir karşılaştırma yapsaydım.

-----------

D600 vs N70 karşılaştırmasından bence galip gelen D600.Olaya objektif olarak yaklaştığımı belirtmek isterim ve ayrıyetten bir çok N70 resmine baktım , açıkça Nokia&#39;ların hepsinde gren çok oluyor

Bence D600 gündüz çok az farkla daha iyi , N70 de iyi ama ne bileyim , belki D600 kullanmış ve imkanım oldukça ( yaklaşık hergün ) da kullanıyor olmamdan doalyı da çektiğim fotolardan kötü sonuç almadığım için D600 gündüz ve gece daha başarılı geldi.

N70 kullanmadım hatta almayı bile düşündüm , nette bir çok araştırma yaptım özellikle fotolara baktım , bir arkadaşın çektiği fotolar beni gayet memnun etti ama taaa ki RockFord&#39;un ilk eklediği fotodan sonra hayallerim suya düştü ve N70&#39;ten soğudum , D600 benim gözüme daha iyi geldi.

Son olarak Nokia kaliteyi değil resim boyutunu büyüttüğü için resimlerde dağılmalar oluyor ve ister istemez kötü çekiyor diyoruz.Ah Nokia ah

Ayrıca bu topiği sevdim , isterseniz daha sonra başlığı değiştirip genel bir topic haline çevirebilirim , herkes telefonu ile çektiği resimleri ekler Ne Dersiniz ?

Teşekkürler.&#33;

PcM@STéR

PcM@STéR

Üye
Bu kavga bitmez Karga&#39;ya Yavrusu Şahin gelirmiş... bu arada benim eklediğim fotoğraflar yabana atıldı sanırsam isterseniz bi önceki sayfada tekrar bakın 2.liğe hangi tel yakışıyor anlayalım..

RockFord Fosgate

Üye
    Konu Sahibi
baba bu kavga deıl ben Challengerla sakalasıyoz yanlıs anlamayın bende son anda <N70> aldım ama ıstıyerek aldım yavuz nerdeyse benı ıkna edecektı D600 ıcın ama ses kalıtesı ve symbıan olmaması benı caydırdı N70 foto kalıtesı d600 den azda olsa kotu ama ben zaten bunu bılerek aldım sonucta ıyı foto cekmek ıstıyenler kesınlıkle k750-w800 almalı ne d600 ne n70&#33;&#33;&#33;

PcM@STéR

PcM@STéR

Üye
"kavga" kelimesini gercek anlamında kullanmadım bende.. hani "en iyi fotoğraf çeken telefon hangisi?" sorusu varya bide bunun için açılan tonla başlıklar yani bu kavga bitmez o manada söledim;)

Kin_ittifak

Kin_ittifak

Üye
<div class='quotetop'>(ChaLLenGeR &#064; Jan 24 2006, 04&#58;40 PM) [post=261994]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
Mc_Kin

Senin w800 iç çekimde k750 kadar kaliteli değilmi yoksa elini mi titrettin ?
[/b][/quote]

Valla Hatırlamıyom ama karanlıktı oda ısık yoktu cok ve ısık v.s acık deildi yani sadece titremiş olabilir...

ChaLLenGeR

ChaLLenGeR

Üye
<div class='quotetop'>(RockFord Fosgate &#064; Jan 25 2006, 08&#58;47 PM) [post=263246]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
baba bu kavga deıl ben Challengerla sakalasıyoz yanlıs anlamayın bende son anda <N70> aldım ama ıstıyerek aldım yavuz nerdeyse benı ıkna edecektı D600 ıcın ama ses kalıtesı ve symbıan olmaması benı caydırdı N70 foto kalıtesı d600 den azda olsa kotu ama ben zaten bunu bılerek aldım sonucta ıyı foto cekmek ıstıyenler kesınlıkle k750-w800 almalı ne d600 ne n70&#33;&#33;&#33;
[/b][/quote]
Ne kavgası yaw biz ne güzel dostuz

Bu arada Gökhan

Dediğin şey çok iyi olur D600 vs N70 gibi yada Herkes telefonuyla çektiği resimleri göndersin diye bi topic açabilirim nasıl isterseniz

RockFord Fosgate

Üye
    Konu Sahibi
yok baba yaw bu toğıcten devam edelımmmm:))))

ChaLLenGeR

ChaLLenGeR

Üye
Tek sorun 6630 yerine D600 yazılsın yeter

RockFord Fosgate

Üye
    Konu Sahibi
ewet bekle ben yazayım bı))

Üst Alt