Megapixel Savaşları V2.0

Sponsorlu Bağlantılar

Gokhan43

Gokhan43

Üye
ChaLLenGeR , güzel çıkmış resimler

crazy_amigo06

crazy_amigo06

Üye
guzel cımış ama biraz mad cıkmış resimler

ChaLLenGeR

ChaLLenGeR

Üye
Telefonun " # " tuşuyla renkleri istediğim gibi ayarlayabiliyorum o özellik süper ben normal çektim keşke ayar yapsaydım

RockFord Fosgate

Üye
    Konu Sahibi

ewet arkadaslar salıhlıden bırkac kar fotografı tatilimden birkac kare sızlerle paylasmak ıstedım Fotograf kalıtesıne dıkkat cekerım Hepsi N70 le cekılmıstır

Gokhan43

Gokhan43

Üye
İşte bunları sevdim

ChaLLenGeR

ChaLLenGeR

Üye
Hayret, Bende Beğendim

crazy_amigo06

crazy_amigo06

Üye
emegine saglık

RockFord Fosgate

Üye
    Konu Sahibi
begendıgınıze sevındım!!daha cok var bole koymaya devam edecem:)

teknode

Üye
k750 ve w800 hepsini yer bitirir

Gokhan43

Gokhan43

Üye
Zaten ben şey düşünüyorum , kullanma imkanlarım olan K750i ve W800i'in arkasına " Tek Rakibim Digital Foto Makinesi" yazmayı düşünüyorum

RockFord Fosgate

Üye
    Konu Sahibi
walla bende N70 arkasına tek rakıbım İntel yazdırmayı dusunuyorum:)))

ChaLLenGeR

ChaLLenGeR

Üye
<div class='quotetop'>(Gokhan43 &#064; Feb 4 2006, 03&#58;40 PM) [post=271289]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
Zaten ben şey düşünüyorum , kullanma imkanlarım olan K750i ve W800i&#39;in arkasına " Tek Rakibim Digital Foto Makinesi" yazmayı düşünüyorum
[/b][/quote]

Tek rakibim THY gibi

van_hoijdonk

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
En iyisi foto makinesi gerisi boş:.

Bende var 4 mp makine ve k750 ile hiç bu kadar net foto çekmedim. Foto makinesi gibi olmuyo o yüzden telefondan kamera işi beni artık eskisi kadar cezbetmiyor...

crazy_amigo06

crazy_amigo06

Üye
arkadaşım sen de bir telefondan cokkkk sey bekliosun yawwwww telefon herzeman yanında taşıdıgın bir teknoloji foto makinası ii cekio ama telefon görüşmesi yapamıosun oyun oynayamıosun foto çekecigin zaman yanında olmaya bilio bu yuzden telefonlu kamera herzaman bi avantaj

S_L_A_Y_E_R

Üye
ya önemli olan ikisinide taşımadan, telefon ile yeteri kadar düzgün foto çekebilme..zaten foto makinası gibi olmasına imkan yok

free

free

Üye
<div class='quotetop'>(Gokhan43 &#064; Feb 4 2006, 03&#58;40 PM) [post=271289]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
Zaten ben şey düşünüyorum , kullanma imkanlarım olan K750i ve W800i&#39;in arkasına " Tek Rakibim Digital Foto Makinesi" yazmayı düşünüyorum
[/b][/quote]
gerçektende doğru
telefonlarda fotoğraf kalitesi olarak rakipsiz

Üst Alt