Kararımı vermeden önce bugün çektiğim manzaraları da ekleyeyim , bunları K750i ile değil W800i ile çetim , keşke D600'de o sıra yanımda olsaydı da iyi bir karşılaştırma yapsaydım.
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
-----------
D600 vs N70 karşılaştırmasından bence galip gelen D600.Olaya objektif olarak yaklaştığımı belirtmek isterim ve ayrıyetten bir çok N70 resmine baktım , açıkça Nokia'ların hepsinde gren çok oluyor
Bence D600 gündüz çok az farkla daha iyi , N70 de iyi ama ne bileyim , belki D600 kullanmış ve imkanım oldukça ( yaklaşık hergün ) da kullanıyor olmamdan doalyı da çektiğim fotolardan kötü sonuç almadığım için D600 gündüz ve gece daha başarılı geldi.
N70 kullanmadım hatta almayı bile düşündüm , nette bir çok araştırma yaptım özellikle fotolara baktım , bir arkadaşın çektiği fotolar beni gayet memnun etti ama taaa ki RockFord'un ilk eklediği fotodan sonra hayallerim suya düştü ve N70'ten soğudum , D600 benim gözüme daha iyi geldi.
Son olarak Nokia kaliteyi değil resim boyutunu büyüttüğü için resimlerde dağılmalar oluyor ve ister istemez kötü çekiyor diyoruz.Ah Nokia ah
Ayrıca bu topiği sevdim , isterseniz daha sonra başlığı değiştirip genel bir topic haline çevirebilirim , herkes telefonu ile çektiği resimleri ekler Ne Dersiniz ?
Teşekkürler.!