Megapixel Savaşları V2.0

Sponsorlu Bağlantılar

Gokhan43

Gokhan43

Üye
Sen de bunlara bak.Ne kadar çabalarsan çabala , kanıtlanmış bir şeyi yani K750i'nin D600'den daha iyi olduğunu değiştiremezsin

Bana K750i arşivimi kazıttırdın

ChaLLenGeR

ChaLLenGeR

Üye
Gökhan sen çekil aradab bu bizim davamız

RockFord Fosgate

Üye
    Konu Sahibi
K750 yı tek gecerım ne N70 ne D600:))ben zaten N70 ı foto ıcın ALmadım vıdeo +symbıan+tıpı ıcın aldım+radıo

Gokhan43

Gokhan43

Üye
<div class='quotetop'>(ChaLLenGeR &#064; Jan 24 2006, 09&#58;31 PM) [post=262228]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
Gökhan sen çekil aradab bu bizim davamız
[/b][/quote]

Tamam hadi siz kurallar doğrultusunda yarışın , ben dee izleyecem bakalım galip kim.

Benim aklımda bir galip var ama neyse

ChaLLenGeR

ChaLLenGeR

Üye
<div class='quotetop'>(RockFord Fosgate &#064; Jan 24 2006, 09&#58;31 PM) [post=262229]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
K750 yı tek gecerım ne N70 ne D600:))ben zaten N70 ı foto ıcın ALmadım vıdeo +symbıan+tıpı ıcın aldım+radıo
[/b][/quote]

Kıvırma

Ben tuvalette bi arkadaşı çekmiştim onun resmini koyarak başlıyorum

yoks

Üye
n70 biraz kötü gibi geldi bana

RockFord Fosgate

Üye
    Konu Sahibi
bnm cevabımda geldı buda bnm ark

ChaLLenGeR

ChaLLenGeR

Üye
rockford seninki açık alan benimki resmen tuvalet yanii fark var aynı şartlarda olsun lütfen

cemilova

cemilova

Üye
gercekten sonynin mercek kalitesi resimlerdemde acikca belli

RockFord Fosgate

Üye
    Konu Sahibi
burada k750 fotosu nerede???cemılova

cemilova

cemilova

Üye
3. sayfada var galiba

ChaLLenGeR

ChaLLenGeR

Üye
ßursa Ulu Camii´den ßir Görüntü

cemilova

cemilova

Üye
Resim kalitesi cok gusel resimde yazanlar daha gusel keske tam okunsaydi bide

ChaLLenGeR

ChaLLenGeR

Üye
Keşke bir adım daha geriden çekseydim

Gokhan43

Gokhan43

Üye
Arkadaşlar bundan sonra ekleyeceğiniz resimleri Thumbnail olarak eklerseniz sevinirim , hem sayfa daha çabuk açılır ve düzensizlik olmaz

amedian

amedian

Üye
dayanamadım bende cektigim bir kac foto.yu gonderiyim dedim bebekteki ferrari, yeni yıl hazırlıkları nişantaşı, daha fazla eklemedim bu bile fazla

free

free

Üye
n70in k750den daha iyi resim çektiğini dşünen yok zaten tahminimce
yoksa bir zamanlar 6630-k750i kıyasındaki durum gibi olur sonuç

challengerin dediği gibi d600 ile n70 kıyası daha anlamlı ama d600 n70den daha ii çekiyor
hele ışığın az olduğu durumlarda d600 n70den başarısı daha yüksek

Gokhan43

Gokhan43

Üye
Şampiyon belli ikinci kim ?

PcM@STéR

PcM@STéR

Üye

<span style="color:#3333FF">Hepsi 6630 ile çekilmiştir. Şüpheye Düşen olursa bilgisayara kaydetsin, resmi açsın, özellikler&#39;i tıklasın. gelişmişi açsın. orda 6630 olduğunu görecekler.

6630&#39;u SE w800i Flaş ile geçiyor. ışıklı ortamda diğer türlü sanmıyorum... hala 7610&#39;nu ve n70&#39;i 6630 ile bir tutuyorlar şaşırıyorum doğrusu... Herşey ortada...
</span>

bu arada imageshack teki bu fotoğrafların gercek boyutu bu değil. site daha büyük çöznürlükle gösterdiği için kayıblar yaşanmış. önerim bilgisayara kayeddin ve o şekil bakın. özellikle bahçedeki resimler..

Gokhan43

Gokhan43

Üye
W800i sadece flaşıyla değil her yönüyle geçiyor 6630&#39;u

Takipçi Satın Al

Üst Alt