Meet Symbian Anna

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
realplayer2

realplayer2

Üye
    Konu Sahibi
Meet Symbian Anna
Arkadaşlar Ovi mağaza da meet symbian anna diye bi program var annanın tanıtımını yapıyo start update diye bi buton var ona basınca yazılım güncelleme uygulaması açılıyo ama tüm uygulamalar güncel diye ne iş anlamadım çok saçma bişi madem güncelleme yok niye böyle bi program yaptınız madem var niye çıkmıyo :):)

saracg

saracg

Üye
Arkadaşlar Ovi mağaza da meet symbian anna diye bi program var annanın tanıtımını yapıyo start update diye bi buton var ona basınca yazılım güncelleme uygulaması açılıyo ama tüm uygulamalar güncel diye ne iş anlamadım çok saçma bişi madem güncelleme yok niye böyle bi program yaptınız madem var niye çıkmıyo :):)

işte o da bizim "mükemmel" Türkçe Annamızın henüz çıkmamış olmasından kaynaklanıyo bence

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
sizin yerinizde olmak istemezdim :D

realplayer2

realplayer2

Üye
    Konu Sahibi
valla biz memnunuz halimizden:):)

• Beğen
Tepkiler: Silinen Üye 1876985 ve -omer-
by_mecho

by_mecho

Üye
orjinallik ayrıcalıktır :)

• Beğen
Tepkiler: carbon_o7 ve FastBreaker
FastBreaker

FastBreaker

Üye
gelsin bakalım göstericem ben ona :megafon:

polluxea♪

polluxea♪

Üye
wala bende gayet memnununn telefonumdannn....BELLE gelsin görcem androidleri :D BELLE android killer ! ! :naughty:

• Beğen
Tepkiler: andry77, sahin2580 ve rafet383838
pta123

pta123

Üye
sizin yerinizde olmak istemezdim :D

bende senin yerinde olmak istemezdim s2 çalıntı çıktı :D iphone davayı kazandı satışlar durduruluyomuş :) android ihlal etmiş iphonenin haklarını arayüzü fln baya çalmışlar iphoneden :D hayırlısı yakında s 2 diyo bunları takip et kardeş...

• Beğen
Tepkiler: andry77
tunahan1616

tunahan1616

Üye
beyler şu olayı hala anlamadım şuan annayımı kullanıyoruz? telefonu 2 gün önce aldım güncelleştirmeleri falan da yaptım yeni güncelleştirme olucak mı açıkama yapabilirmisiniz??
*#0000# yaptığımda çıkanlar şunlar:
sürüm: PR1.2

yazılım sürümü: 014.002

Özel sürüm:014.002.325.02

Dil paketi:014.002.02.01

-
-
-
son güncelleme:24.8.2011
-
-
-

gt22

gt22

Üye
beyler şu olayı hala anlamadım şuan annayımı kullanıyoruz? telefonu 2 gün önce aldım güncelleştirmeleri falan da yaptım yeni güncelleştirme olucak mı açıkama yapabilirmisiniz??
*#0000# yaptığımda çıkanlar şunlar:
sürüm: PR1.2

yazılım sürümü: 014.002

Özel sürüm:014.002.325.02

Dil paketi:014.002.02.01

-
-
-
son güncelleme:24.8.2011
-
-
-

Kardeş senin yüklediğin güncelleme hepimizde olan Anna 'dan bir önceki symbian 3 güncellemesidir.
Sende her s^3 sahibi gibi orjinal türk anna sını beklemelisin.

realplayer2

realplayer2

Üye
    Konu Sahibi
benimkinde özel sürüm 014.002.293.01 son sürümü bende telefondan yapmıştım ama neden farklılık var anlamadım sanırım parti farkı olabilir hangisi son parti bilmiyorum ama:)

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
bende senin yerinde olmak istemezdim s2 çalıntı çıktı :D iphone davayı kazandı satışlar durduruluyomuş :) android ihlal etmiş iphonenin haklarını arayüzü fln baya çalmışlar iphoneden :D hayırlısı yakında s 2 diyo bunları takip et kardeş...
takip ediyorum merak etme. :oke:

rafet383838

rafet383838

Üye
lanet olası gelse artık mıllet beklemekten bıktı usandı artık

SilentOne

SilentOne

Üye
yha bn ingilizce kullanmaktan bıktım yha

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
niye ben symbianla tanışıyorum. O benimle tanışsın :ehe

• Beğen
Tepkiler: ErturkSahin
MksDevoO

MksDevoO

Üye
Beyler meet symbian anna ovi ye yüklenmis buda bir gelisme geliyor demek :d yeppi

mezoart

mezoart

Üye
Beyler meet symbian anna ovi ye yüklenmis buda bir gelisme geliyor demek :d yeppi

Neredeyse bir haftadır geliyor zaten, ha geldi, ha gelecek derken bayram geldi.Nokıa'nın müşterilerini teselli etme yöntemi midir ya da heyecanlandırma mıdır bilemem ama bu heyecan hayal kırıklığına dönüşmeye başladı diyebilirim.Online MMORPG oyunlar bile güncellemelerini daha hızlı yapıyor Nokıa'dan. :D
Öte yandan Nokıa kadar çok müşterisi olan bir Dev'in yapacağıyla kıyaslanamaz.Keşke daha çabuk getirebilselerdi şu güncellemeyi.Açıkçası Anna yerine Belle'yi update ettirseler anca gönlünü alırlar milletin.Hoş bir sürpriz olurdu... :aman2:

gt22

gt22

Üye
Gerçekten o kadar bekletttiler bari belleyi güncelletseler :D:ehe

akondd

akondd

Üye
Gerçekten o kadar bekletttiler bari belleyi güncelletseler :D:ehe

o da olur inşallah nokia nın sağı solu belli olmaz diğer firmalardan biraz geride kaldı gibi görünüyor bi patlama yapmalı bence artık

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt