Meego sistem olarak, daha dosyanın boyutunu göremeyen, ismini bile değiştirme özelliği olmayan ios a kafadan on basar aslında ios a sistem olarak symbian bile basar. Bunu tartışmanın bile anlamı yok. Ama ios un program desteğini düşününce işletim sistemi olarak meego nun, program desteği olarak ios un üstünlüğünü kabul etmek zorundayım.
buda lg nin meegosu aradaki farkı kendi gözlerinizle görün umarım aynı anda çıkarmazlar kesinlikle topu atar lg çünkü hiç göze hitap eden bi şekli yok..
buda lg nin meegosu aradaki farkı kendi gözlerinizle görün umarım aynı anda çıkarmazlar kesinlikle topu atar lg çünkü hiç göze hitap eden bi şekli yok..
Meego yani Linux tabanlı bir işletim sistemi. Tabanınıda geçtik basbayağı bir linux işletim sistemi yeni doğan bir bebek mi ?
4-5 yıllık bir işletim sistemi (İOS) Tabi ki 21 yıllık bir işletim sistemine taş çıkartır değil mi ? (Linux) [[IOS'un UNIX Tabanlı olmasına rağmen)
İOS her ne kadar Unix tabanlı olursa olsun asla Unix'in gücünü kullanamadı ki Maemo ile zaten herşey apaçık ortadır. Donanım karşılaştırabilirsiniz bu konuda ama Sistemi asla karşılaştıramazsınız.
Android de Linux tabanlı bir sistem ama Maemo karşısında bile hala yavaş.
peki N9 ne çoğu özelliği aynı N900 ile ama o da omap3 kullanıyor diye aslında sadece gpu su ve işlemci platformu aynı diğer herşeyi ondan iyi e o zaman daha hala niyr çırpınıyorsunuz arkadaş ya adamlar sizin çift çekirdek diye diye bitiremediğiniz cihazları N900 ile geçiyor ee N9 bunun abisi senne bekliyorsun N900 den iyi bir şey değil ki N9 zaten öyle ama hala boş konuşmaya devam
5800 da v60 diye bekledim, N8'de Anna Anna diye bekledim bıktım Android'e geçtim. Eminim N9 alsaydım sorunları çıkardı Meego 1.3 güncellemesi derler yine bekle yine bekle...
nonamex öyle birşey olması MeeGo için imkansız şuamda yanlış hatırlamıyorsam intelin sitesin 10 ekimde çıkıcak diyor ama ekimde kesin 10 olayını tam hatırlamıyorum bakabilirsin ayrıca MeeGo nokia yaya ait bir proje değil hala bunu anlayabilmiş değilsiniz