MeeGo Türkiye ile Türkiye'de ilk Tizen Geliştirici Cihazı Tanıtımı & Tanışma Etkinliği

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
pRime.

pRime.

Üye
    Konu Sahibi
MeeGo Türkiye ile Türkiye'de ilk Tizen Geliştirici Cihazı Tanıtımı & Tanışma Etkinliği

MeeGo/Tizen Türkiye, Istanbul 'da buluşma ve Türkiye'de ilk Tizen geliştirici cihazı tanıtımı için etkinlik düzenliyor! N9'larımızı, N900'lerimizi, Tizen'imizi alıp, 3 Haziran Saat 13:00 'da, Taksim'de Ekvator Cafe 'de buluşuyoruz. Hem tanışma, hem yeni teknoloji ve oyuncakları tanıtma, hem de MeeGo ve Tizen etrafındaki geliştirme olanakları hakkında biraz sohbet etmek, belki de beraber çalışmak, yer almak isteyen isteyen tüm kullanıcılarımızı, bize katılmaları için davet ediyoruz!

Ayın üçünde görüşmek üzere, :)

Evet arkadaşlar MeeGo'nun devamı olan Tizen işletim sistemi bu buluşmada tanıtılacak. İlgilenenler katılabilir.
Adres:

Temmuz'da benzer bir tanıtım Ankara'da da yapılacak.

Ayrıntılı bilgi:

Not: Reklam değildir. Tizen/Meego Türkiye topluluğu Linux Foundation tarafından desteklenmektedir.

Uruloki

Uruloki

Üye
oytun abi içine kaçmış serdar :D keşke gidebilsem tizeni değilde N9 a bakardım :D

pRime.

pRime.

Üye
    Konu Sahibi
oytun abi içine kaçmış serdar :D keşke gidebilsem tizeni değilde N9 a bakardım :D

anlamadım ama. :D
ben ankara'dakine gidicem gelebilirsen sen de gel, hem sınavdan sonrasına denk geliyor. tizenli cihazı da merak ediyorum ben. baya dandik bişey yapmışlar ama görmek lazım.

MasteLaa

MasteLaa

Üye
Ya Bir şey sormak istiyorum N9 da MeeGo işletim sistemi var ya hani çok mu kötü bu işletim sistemi ?? Almak istediğim bir telefon da..

Uruloki

Uruloki

Üye

anlamadım ama. :D
ben ankara'dakine gidicem gelebilirsen sen de gel, hem sınavdan sonrasına denk geliyor. tizenli cihazı da merak ediyorum ben. baya dandik bişey yapmışlar ama görmek lazım.

olm var ya bir söz içine o kaçmış bu kaçmış diye senin içinede oytun abi kaçmış diyorum

- - - Eklendi - - -

Ya Bir şey sormak istiyorum N9 da MeeGo işletim sistemi var ya hani çok mu kötü bu işletim sistemi ?? Almak istediğim bir telefon da..

valla benim için çok iyi bir sistem yani ben pek oyun filan aramam sosyal paylaşım siteleriyle uyumlu olsun yeter benim için ki N9 süper yapıyor bunu MeeGo da bundan dolayı çok iyi bence

pRime.

pRime.

Üye
    Konu Sahibi

olm var ya bir söz içine o kaçmış bu kaçmış diye senin içinede oytun abi kaçmış diyorum

tamam anladım :D

Ankara'dakine gelcen mi sen onu söyle.

- - - Eklendi - - -

değil arkadaşım sadece nokia, meego'ya bakmamak gibi bir hataya düşüyor.

Uruloki

Uruloki

Üye

tamam anladım :D

Ankara'dakine gelcen mi sen onu söyle.

- - - Eklendi - - -

değil arkadaşım sadece nokia, meego'ya bakmamak gibi bir hataya düşüyor.

valla üni olursa belki

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici

kardeşim sen de bir sürü konuya yazdın yahu meego iyidir candır performanslıdır stabildir sıkıntı çekmezsiin hele n9 tizeni alırsa dünyalar senin olur

• Beğen
Tepkiler: Cihanî Sultan
MasteLaa

MasteLaa

Üye

kardeşim sen de bir sürü konuya yazdın yahu meego iyidir candır performanslıdır stabildir sıkıntı çekmezsiin hele n9 tizeni alırsa dünyalar senin olur

Tamam bir daha yazmam .. :bilmm
Nilgilendirmen için Teşekkür ediyorum :oke:

Uruloki

Uruloki

Üye
Yani öyle olur büyük ihtimalle

tempestshine

tempestshine

Üye
Eskişehir'den Ankara'ya hemen giderim de.N9'um yok :ağlarım:

pRime.

pRime.

Üye
    Konu Sahibi
Eskişehir'den Ankara'ya hemen giderim de.N9'um yok :ağlarım:

olmak zorunda değil. bu bir çeşit buluşma gibi olacak ve sohbet havasında geçecek. Oytun abi bizlere sistemleri tanıtacak topluluğa katılmak isteyenler katılacak vs.

Cihanî Sultan

Cihanî Sultan

Üye

olmak zorunda değil. bu bir çeşit buluşma gibi olacak ve sohbet havasında geçecek. Oytun abi bizlere sistemleri tanıtacak topluluğa katılmak isteyenler katılacak vs.

Tizenli telefon çıktı mı?

Cihanî Sultan

Cihanî Sultan

Üye

geliştiriciler için demo cihaz çıkardılar bir de ceo'nun tanıttığı galaxy s2 kasalı bir model var. ama satışa sunulmadı daha.

Vay be!En çok da web performansını merak ediyorum..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt