MeeGo tabanlı Sailfish OS üzerinde çalışan Jolla akıllı telefon resmi olarak duyuruldu

nokia meego gelistirmemekle kafasina sıktı . nede olsa her cıkisin mutlaka bir inisi olacak bugün nokia içinse yarina diger firmalar içinde geçerli olacak bu çöküş

Elop tam bir windows yalakası olmasaydı şuan nokia bu hallerde olmazdı

IVI-Elia

Üye
Elop tam bir windows yalakası olmasaydı şuan nokia bu hallerde olmazdı

Elopun eski Microsoft çalışanı olduğu gerçeği her şeyi ortaya koyuyor.Bir WP kullanıcısı olarak Meego nün yeri bende ayrıydı.Ama sailfish beni o kadar etkilemedi.Neyse biz de bundan sonra wp ile yola devam eğer Nokia vazgeçip meegoyu desteklemezse...

[ENGİN]

Üye
Üstte yazdıkların dogru Serdar "other half" ile ilgili olan.
http://www.jollausers.com/
Bu blog'da da "diger yarısı" ile ilgili birkaç bilgi verilmiş

Sizce bu tekefon türkiyeye gelirmi gelirse ne zaman gelir?

pRime.

Üye
arkadaşlar tasarım ile ilgili olarak cihaz bir prototip olduğu için son hali değil. altlı üstlü genişliğin azaltılacağını söylemiş baş tasarımcı.

fLuke!

Üye
arkadaşlar tasarım ile ilgili olarak cihaz bir prototip olduğu için son hali değil. altlı üstlü genişliğin azaltılacağını söylemiş baş tasarımcı.

sanırım bu?

[ENGİN]

Üye
Ben dediydim cihaz prototip diye geri dönüşleri bekleyip ona göre şekil verecekler tasarım ve donanım'ına diye

tapatalk

Üye
birileri tasarım anlayışını güncelliycekti onun yerine cihaz güncellencekmiş

pRime.

Üye
[ENGİN];6132002' Alıntı:
Ben dediydim cihaz prototip diye geri dönüşleri bekleyip ona göre şekil verecekler tasarım ve donanım'ına diye
onlar da söylemişti abi. cihazın prototip olduğunu biliyordum ama tasarımla ilgili değişiklik yapacaklarını bilmiyordum.

- - - Eklendi - - -

sanırım bu?

aynen bu.

vay be bu adamlar ne yapmış

pRime.

Üye
[ENGİN];6130706' Alıntı:
Üstte yazdıkların dogru Serdar "other half" ile ilgili olan.
http://www.jollausers.com/
Bu blog'da da "diger yarısı" ile ilgili birkaç bilgi verilmiş

Abi bunlar aslinda teorik seyler. O arkanin cihaza nasil baglandigi ortaya ciktiktan sonra nelerin yapilip yapilamayacagini gorecegiz.

[ENGİN]

Üye
Abi bunlar aslinda teorik seyler. O arkanin cihaza nasil baglandigi ortaya ciktiktan sonra nelerin yapilip yapilamayacagini gorecegiz.
Teorik elbette ama olmayacak şey degil boşuna "other half" üzerine düşmüyorlar

pRime.

Üye
[ENGİN];6132425' Alıntı:
Teorik elbette ama olmayacak şey degil boşuna "other half" üzerine düşmüyorlar
aynen. sabırsızlıkla yıl sonunu bekliyorum artık.

pRime.

Üye
[ENGİN];6132467' Alıntı:

Bekliyoruz diyecektin sanırım Şimdi geçmez de aylar
bekleyelim abi ayıp ettin. yaz ayları içerisinde bir gelişme olur umarım.

[ENGİN]

Üye
bekleyelim abi ayıp ettin. yaz ayları içerisinde bir gelişme olur umarım.

olur olur tasarım ve donanım netleşir 2013 sonuna dogru da üretim başlar diye düşünüyorum.
Tabi bu teorim erken veya geç'te olabilir

pRime.

Üye
[ENGİN];6132519' Alıntı:

olur olur tasarım ve donanım netleşir 2013 sonuna dogru da üretim başlar diye düşünüyorum.
Tabi bu teorim erken veya geç'te olabilir
erken olsun erken.