MeeGo Harmattan Emulator Oyunları Arşivi

dawid

Üye
cok tesekkur ederim kardes

- - - Eklendi - - -

kardesim super mario yu emumaster gba nin icine attim calismadi baska oyun mesela(resident evil)calismiisti bi baksan

pRime.

Üye
GBA oyunlarını oynamak için gba_bios.bin diye bir dosyaya ihtiyacımız var. bu dosyayı emumaster dizinindeki gba klasörünün içine atacaksınız.

dosyayı zipten çıkarmayı unutmayın.

- - - Eklendi - - -

şu oyunları dene Can

Ekli dosyalar

Konu Sahibi

Ben mi deneyim?

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
Ben ben denedim oldu yalnız Hünkarım konuya emumaster ın son sürümünü yükler misin sana zahmet bunda gba oyunları açmıyor.

dawid

Üye
prime kardesim senin ekledigin mario 2 calisiyor ama mario4 calismiyor mario4 dahami yeni guzelmi acaba

pRime.

Üye
prime kardesim senin ekledigin mario 2 calisiyor ama mario4 calismiyor mario4 dahami yeni guzelmi acaba

valla hepsini oynadım, bence en iyisi super mario advanced 2. diğerleri o kadar zevk vermedi. yalnız mario emumasterda oynanmıyor, cihazda tuş olmadığı için zıplamaları ve hareketleri yapmak bir hayli zorlaşıyor.

dawid

Üye
cok tesekkur ederim kardesim

pRime.

Üye
marketten indirilir ya sonuçta bedava.

driver tepki vermiyor açılmıyor nedense

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
marketten son sürüm emumaster ı indir

bende 0.3.0 yüklü markette paralı olan 0.3.1 sürümü bedava bulamayızmı acaba.

pRime.

Üye
0.3 sürümü yeterli. her oyun açılmıyor özellikle psx oyunlarında sıkıntı yaşayabilirsiniz.

3.1 donato olan px apha degil o zaman bulmak lazım googleden. Acaba bios eksikliğinden açmıyor olabilirmi gba daki gibi

- - - Eklendi - - -

şöyle birşey buldum ne işe yarıyorsa şifreyi girdim : rootme ve 1-1 -1 devam ettim http://forum.allnokia.ru/files/12/12/sixaxis_0.1.7_armel_853.deb

pRime.

Üye

o işine yaradı mı?

joystik cıktı menüde başka birşey yok anlamadım

- - - Eklendi - - -

sanırım program kablosuz joystik le oyun oynamaya yarıyor youtube de videolar var

arkadaşlar burada sınırsız sayıda nes oyunu var, tek tek ekleyemedim o yüzden gol 3 öyle güzel çalışıyor ki, dünden beri oynamaktan yoruldum, çok özlemişim keratayı