MediaMarkt'dan 50 TL HEDIYE

Sponsorlu Bağlantılar

LAZOFLU

LAZOFLU

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
MediaMarkt'dan 50 TL HEDIYE
12 şubat-27 şubat tarihleri arasında MediaMarkt mağazalarından numarasını turkcell'e taşıyan veya yeni bir turkcell faturalı hat alanlar 50tl lik mediamarkt hediye çeki kazanacaktır.

NOTLAR:

* Kampanyaya katılım 3000 kişi ile sınırlıdır.
* Eskişehir ve Bursadaki mağazalarda 300'er kişi , diğer mağazalarda 400'er kişi ile sınırlıdır.
* Bir kişi sadece 1 hediye çeki kazanabilir. (birden fazla işlem yapsa bile)
* Yeni faturalı hat alanlar hediye çekini hemen alabilirler, numarasını turkcell'e taşıyanlar ise (işlemin başarılı olması durumunda) 1 hafta sonra işlemi yaptığı mağazadan alabilirler.
* Hediye çekini alabilmek için nüfus cüzdanı ibraz edilmesi gerekmektedir.
* Hediye çeki iade edilemez ve nakit paraya dönüştürülemez.
* Hediye çeki 31.12.2009 tarihine kadar geçerlidir.
* Hediye çekinizi sadece Türkiyedeki tüm MediaMark mağazalarında kullanabilirsiniz.
* MediaMark adres ve iletişim bilgilerini öğrenmek için buyrun adres
* MediaMark'ın Türkiyede toplam 8 şubesi bulunuyor. Bursa, İstanbul (3 şube), Ankara (2 şube), Eskişehir, Mersin.

anilakarsu93

anilakarsu93

Üye
Ee istediğimiz kadar hat taşıyabiliyo muyuz?

cannnnner

cannnnner

Üye
ya süper numaramı zaten taşıcaktım o 50 ytlyede çok ihitiyacım var yha bu turlcell harikaaa

use2000

use2000

Üye
Güzel bir kampanya ama MediaMarkt maalesef heryerde yok. Bir de umarım hediye çekini kullandırırken şart yoktur. Örneğin bu çek 500 TL ve üzeri alışverişlerde geçerlidir gibi bir ibarenin bulunması kampanyanın tüm cazibesini yitirebilir.

LAZOFLU

LAZOFLU

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Öyle bir şart olacağını sanmıyorum. Olsa yazardılar.

use2000

use2000

Üye
Bu tarz şeyleri genellikle yazmıyorlar zaten. MediaMarkt a pek güvenim yok ama işin içinde Turkcell olunca biraz güven veriyor. Ama yine de yararlanan bir arkadaşımız detayları yazarsa durum daha net olur.

cannnnner

cannnnner

Üye
arkadaşlar bugun mediamarkt e gittim ve avea olan hattımı turkcele geçirmek istediğimi söledim. öncelikle turkcelle geçireceğiniz hat kendi adınızıa kayıtlı olması gerekiyomuş. bütün şartları tamamladım ve hattımı turkcele geçirdim. 3 gün için turkcele geçtiğime dair mesaj gelince tekrar mediamarkte gidip yeni sim kartımı ve 50 ytl lik hediye çekimi alabilceğimi söledim.

ayrıoca görevli bu kampanyanın 14 şubat günü sona ereceğini belirtti....

Üst Alt