Media safe 2.0.8 sorunu acıl yadım

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
kerimb

kerimb

Üye
    Konu Sahibi
Media safe 2.0.8 sorunu acıl yadım
:hmmm Nokia 5800 XpressMusic telefonuma, :hmmm
tsunami™ 5800XM {N97 Tabanlı} Aylin/Maps3.06/OfficeHacked/4x4Menü

FW yi kurdum. Media Safe 2.0.8 programına girip de herhangi bir resim dosyası veya video eklemek için import etmek istediğimde "media safe: güvenlik nedeniyle dosya çalıştırılamıyor."
diye bir hata mesajı veriyor. Ben bu sorunu çözemedim. Aynı sorunu yaşayan ya da çözüm yolunu bilen var mıdır? lütfen bana yardımcı olurmusunuz ne yapmam lazım ... bu sorun FW ile mi ilgili? Mdeia Safe 2.0.8 orjinal sürümde çalışıyordu... şimdiden teşekkür ederim...

hasimyilan

Üye
valla aylin.cim bende n79 var bende de aynı sorun var varsa bilen arkadaşlar lütfen yardım etsinler benim için bu program çok önemli

----------Eklendi @ 13:10:13 ---------- Yazıldı @ 13:06:59 ----------

daha one bende 6120 vardı onda böyle sorun yaşamıyordum ama N79 da güvenlik nedeni ile dosya açılamıyor diyor 05432811551

serfiraz

Üye
telefonum n96 ben de güvenlik nedeniyle çalıştırılamıyor uyarısı alıyorum. İşin kötü tarafı kendi telefonumda denemeden önce amcamın telefonuna (N95 8GB) yükledim ve tek seferde galerideki tüm resimleri programa aktardım buraya kadar sorun yok gibi hiçbiri galeride görünmüyor. Ama programdan açmak istediğimde ise resimleri açmıyor. Ne yapacağımı bir türlü bulamadım. Programı silmeye de korkuyorum resimler gidecek diye, amcam beni tefe koyup çalar walla. Zaten şunu hallet diye sıkıştırıp duruyor. Bu konularda hiç bu kadar müşkül durumda kalmamıştım. Değerli fikir ve yardımlarınızı, birazcık da acil tarafından bekliyorum...

serfiraz

Üye
arkadaşlar yardım lütfen :ağlarım:

serfiraz

Üye
Hala sorunu çözmüş değilim, yok mu el atacak yiğit!

serfiraz

Üye
1) Dosyayı programa atıp sonra aç deyince geri gelmiyor,
2) Telefonu pcye bağlayıp gizli dosyaları göster dediğinde görünmüyor,
3) Program, dosyaları yığın hafıza(yada hafıza kartı)-data-ms-root yolunda kafasına göre 1,2,3 gibi isimler verdiği klasörler oluşturup içine atıyor. Mesela bende olanı söyliyim; Programa bir mp3 gönderdim sonra bahsettğim dosya yoluna baktım root klasörünün içinde "6" adında bir klasör oluşturmuş ve içinde "1-d , 4 , 4-d , index" isimli 4 tane dosya var. Herbiri sırasıyla 110B, 3.48MB, 118B ve 69B boyutlarında. Attığım mp3ün boyutu 2. dosya kadar ama hepsinin toplamı da olabilir çünkü diğerlerinin boyutu çok düşük. Yani program mp3'ü parçalara ayırıyor olabilir. Bunu düşünme nedenim ise belki bir umut deyip 3.48MB'lık dosyayı pcye kopyaladım ve media playerla açmaya çalıştım olmadı, uzantısını mp3 olarak değiştirdim yine olmadı.
Benim aklıma gelenler bunlar. Lütfen biraz beyin fırtınası yapıp şu işi halledelim arkadaşlar. Başka şeyler deneyen varsa paylaşırsanız biz de deneriz ve umarım ki birimizin çözümü sonuca ulaşır :s

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt