Media Markt'taki görevli CFW görünce şok oldu

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
PureFood

PureFood

Üye
    Konu Sahibi
Media Markt'taki görevli CFW görünce şok oldu
Evet arkadaşlar media markttaydım geçen gün görevli de media markt çalışanı değil. nokia elemanı mavi ovi tişörtlü. neyse bu yanımıza geldi ücretsiz harita ayarlarınızı yaptınız mı dedi. ben kardeşimle hayır dedik. sonra ben dedim yalnız bende c6 yazılımı yuklü dedim (bakayım bi cfw ne demek bılıyo mu merak ettım) olsun ya bakarız dedi.
aldı telefonu kendı hattını taktı, ev ekranı var, temada anna teması, şaşırdı, tarayıcıyı açtı 7.3 annadan, adamın tepkisi, ; dostum sen baya baya annayı yuklemişsin dedi. adama cfw bu dıyemıyom bılmıyom dıcek. c6 yazılımı yuklü dedim doğal olarak. sonra yazı yazıcak bende en son q klavye açmıştım o açıldı onda da , tam ekran ya q klavye cfw de, baya sevdı bu benım telefonu :) yaptı harıtaları da ucretsiz oh mis gibi oldu kapalı alanda çekti kullandık daha açık havada hiç denemedim gerçi.
bi de nokia elemanı olcak nasıl bılmıyo ya. hack demedim garanti dışı sadece dedim oyle dınledı ama tuhaf oldu tarayıcıda görunce tepkisine güldüm o an. sen baya baya annayı yuklemişsin. be adam sen nasıl bılmıyon böle bişey olmayacağını anna s60v5e ne zamandan beri yuklenıyor la. mantık hatasına bakın. böyle ibretlik bi anım oldu paylaşayım dedim

• Beğen
Tepkiler: EroL

Osmanlı Evladı

Osmanlı Evladı

Üye
O da güzel... :)

• Beğen
Tepkiler: PureFood
anılbaran

anılbaran

Üye
vayy be ismet kardeşim olaya bak yaa :D

• Beğen
PureFood

PureFood

Üye
    Konu Sahibi
Ben adamın cfw falan bilmemesine şaşırdım nasıl nokia yetkilisi her haltı bilmeleri lazım yanlış mıyım

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
:d:

Gökhan_F9

Gökhan_F9

Üye
Cfw de gelen yenilikler,anna'dan daha çok bence.Cfw'de,s60v5'in annası :d:

61semih

61semih

Üye
sadece nokıa ya ozgu degıl teknosa gıbı bırcok markette calısanların yuzde 90 ın bıseden haberı yok.sokaktakı adam ne bılıorsa onlarda okadar bılıyor.ozellıkle fot makınelerınde

xnomadx

xnomadx

Üye
adamlar oradaki amacını bilmioki CFW yi bilsin. :kop:

mstf_l

mstf_l

Üye
benim ki daha komik telefoncuya bi keresinde harbi harbi 5 dakika usb yi anlatmıstım zaten okudugum ilcede hicbi telefoncu bi halttan anlamaz bu daha usb yi bilmiyordu

psychopaht

psychopaht

Üye
Bu tur yerlerde calisan gorevlilerin cogu teknoloji ve donanim dan bi haber, sadece laf olsun diye dikiliyolar orda...

pRime.

pRime.

Üye
Ben adamın cfw falan bilmemesine şaşırdım nasıl nokia yetkilisi her haltı bilmeleri lazım yanlış mıyım
Hiç bi halt bilmiyolar ismet ben nokia shop'ta adama e6'nın ekran çözünürlüğünü sormuştum, bakıyo anca suratıma. :ehe

mangdaşire

mangdaşire

Üye
haha :D

pRime.

pRime.

Üye
Komedi ya bunları sırf denemek için bildiğim şeyleri soruyorum mesela "bunda usb otg var mı" diye adam "pardon? On the go neydi?" falan diyo çok komik bi durum. Gidiyo bilgisayardan özelliklerine bakıyo falan...

• Beğen
sublieutenant

sublieutenant

Üye
adam cfw bilmiyor olabilir ama v5e anna'nın yüklenmeyeceğini de adı gibi bilir, bayağı anna yüklemişsin..

PureFood

PureFood

Üye
    Konu Sahibi
adam cfw bilmiyor olabilir ama v5e anna'nın yüklenmeyeceğini de adı gibi bilir, bayağı anna yüklemişsin..

kardeş adam bayağı derken, harbi harbi manasında dedi orda tavrından bellıydı şaşırdığı orda

----------Eklendi @ 13:53:51 ---------- Yazıldı @ 13:52:42 ----------

Komedi ya bunları sırf denemek için bildiğim şeyleri soruyorum mesela "bunda usb otg var mı" diye adam "pardon? On the go neydi?" falan diyo çok komik bi durum. Gidiyo bilgisayardan özelliklerine bakıyo falan...

Bak o yontemı bende yapıyorum bilerek ne cevap verecek diye Serdar kardeşim :)
He bu arada o adama X7'yi sordum ne zaman gelıcek diye onu da bilmiyorum demişti :@

pRime.

pRime.

Üye
kardeş adam bayağı derken, harbi harbi manasında dedi orda tavrından bellıydı şaşırdığı orda----------Eklendi @ 13:53:51 ---------- Yazıldı @ 13:52:42 ----------Bak o yontemı bende yapıyorum bilerek ne cevap verecek diye Serdar kardeşim :) He bu arada o adama X7'yi sordum ne zaman gelıcek diye onu da bilmiyorum demişti :@
Tam facialar ya :ehe

PureFood

PureFood

Üye
    Konu Sahibi

Harbiden bu teknololoji görevlilieri çok cahil maxicep olarak tüm Türkiyede teknoloji mağazalarında şubelerine dağılsak şimdi bütün millet telefon uzmanı olurdu :D

• Beğen
Tepkiler: xnomadx
_K@YIP_

_K@YIP_

Üye
Çoğu bilmiyor hiçbir şey

mstf_l

mstf_l

Üye
Harbiden bu teknololoji görevlilieri çok cahil maxicep olarak tüm Türkiyede teknoloji mağazalarında şubelerine dağılsak şimdi bütün millet telefon uzmanı olurdu :D
Bosver biz burda kalalım simdi adamın biri gelir sırf artistlik yapmak icin ıphone almak ister biz dayanamayız zorla ideos x5 gibi bir cihaz vermeye calısırız kavga cıkarırız sırf bunun icin biz onlar pazarlasın biz burda sorularımızı kendi aramızda cevaplayalım :)

----------Eklendi @ 14:38:25 ---------- Yazıldı @ 14:07:56 ----------

Bosver biz burda kalalım simdi adamın biri gelir sırf artistlik yapmak icin ıphone almak ister biz dayanamayız zorla ideos x5 gibi bir cihaz vermeye calısırız kavga cıkarırız sırf bunun icin biz onlar pazarlasın biz burda sorularımızı kendi aramızda cevaplayalım :)

----------Eklendi @ 15:29:11 ---------- Yazıldı @ 14:38:25 ----------

----------Eklendi @ 15:50:08 ---------- Yazıldı @ 15:29:11 ----------

mangdaşire

mangdaşire

Üye

----------Eklendi @ 14:38:25 ---------- Yazıldı @ 14:07:56 ----------

----------Eklendi @ 15:29:11 ---------- Yazıldı @ 14:38:25 ----------

----------Eklendi @ 15:50:08 ---------- Yazıldı @ 15:29:11 ----------

sakin ol :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt