PureFood
Üye
Media Markt'taki görevli CFW görünce şok oldu
Evet arkadaşlar media markttaydım geçen gün görevli de media markt çalışanı değil. nokia elemanı mavi ovi tişörtlü. neyse bu yanımıza geldi ücretsiz harita ayarlarınızı yaptınız mı dedi. ben kardeşimle hayır dedik. sonra ben dedim yalnız bende c6 yazılımı yuklü dedim (bakayım bi cfw ne demek bılıyo mu merak ettım) olsun ya bakarız dedi.
aldı telefonu kendı hattını taktı, ev ekranı var, temada anna teması, şaşırdı, tarayıcıyı açtı 7.3 annadan, adamın tepkisi, ; dostum sen baya baya annayı yuklemişsin dedi. adama cfw bu dıyemıyom bılmıyom dıcek. c6 yazılımı yuklü dedim doğal olarak. sonra yazı yazıcak bende en son q klavye açmıştım o açıldı onda da , tam ekran ya q klavye cfw de, baya sevdı bu benım telefonu
yaptı harıtaları da ucretsiz oh mis gibi oldu kapalı alanda çekti kullandık daha açık havada hiç denemedim gerçi.
bi de nokia elemanı olcak nasıl bılmıyo ya. hack demedim garanti dışı sadece dedim oyle dınledı ama tuhaf oldu tarayıcıda görunce tepkisine güldüm o an. sen baya baya annayı yuklemişsin. be adam sen nasıl bılmıyon böle bişey olmayacağını anna s60v5e ne zamandan beri yuklenıyor la. mantık hatasına bakın. böyle ibretlik bi anım oldu paylaşayım dedim
aldı telefonu kendı hattını taktı, ev ekranı var, temada anna teması, şaşırdı, tarayıcıyı açtı 7.3 annadan, adamın tepkisi, ; dostum sen baya baya annayı yuklemişsin dedi. adama cfw bu dıyemıyom bılmıyom dıcek. c6 yazılımı yuklü dedim doğal olarak. sonra yazı yazıcak bende en son q klavye açmıştım o açıldı onda da , tam ekran ya q klavye cfw de, baya sevdı bu benım telefonu
yaptı harıtaları da ucretsiz oh mis gibi oldu kapalı alanda çekti kullandık daha açık havada hiç denemedim gerçi.bi de nokia elemanı olcak nasıl bılmıyo ya. hack demedim garanti dışı sadece dedim oyle dınledı ama tuhaf oldu tarayıcıda görunce tepkisine güldüm o an. sen baya baya annayı yuklemişsin. be adam sen nasıl bılmıyon böle bişey olmayacağını anna s60v5e ne zamandan beri yuklenıyor la. mantık hatasına bakın. böyle ibretlik bi anım oldu paylaşayım dedim