Media Bar tuş simgelerini değiştirmek.

Sponsorlu Bağlantılar

alper0642

Üye
    Konu Sahibi
Media Bar tuş simgelerini değiştirmek.
sağ üst köşedeki media bar ışığına dokunduğumuz zaman aşağı doğru çıkan 5 adet simgenin yeni hali, bu hali ile daha güzel ve neyin ne olduğu daha bir anlaşılır halde. rofs2 içinde nereye atılacağı içinde mevcuttur.

bu modu benimle paylaşan tuğrul kardeşime ve resim eklemek için yardımından dolayı kotukoylu kardeşime özel teşekkür sunarım

açılmış tüm konular hakkında görüş yazmanız devamlılığı sağlayacaktır ve TEŞEKKÜRbutonuna tıklamanız yine artı performans olarak foruma yansıyacaktır. o yüzden TEŞEKKÜR etmeyi ihmal etmeyelim....

• Beğen
Tepkiler: hitafnalsa, asilkomando26, Silinen Üye 524728 ve 7 diğerleri

-hasangun-

-hasangun-

Üye
Abi birde resim eklersen süper olacak :d
Malum görsel bir mod

alper0642

Üye
    Konu Sahibi
Abi birde resim eklersen süper olacak :d
Malum görsel bir mod
kardeş resim eklemeye çalışıyorumda ne hikmetse resim bi türlü çıkmadı, bende resim linkini ekledim, malum bu aralar imageshack sitesinde kurbağalar meşhurlaştı, sanırım engelleme falanmı koydular (yoksa benmi bu kez uyku nedeniyle yapamadım) bilemedim

burada şekli vardır

-hasangun-

-hasangun-

Üye

Böyle Nasıl abi :D

İpucu:
Üstte bir kutucuk var mesaj yazarken ona tıkla tabi önce resim linkini kopyalayıp oraya yapıştırman gerekli

alper0642

Üye
    Konu Sahibi
eline sağlık, teşekkürler, ama 50 kez yaptım olmadı, şimdi yine yapıyorum hala olmuyor, minicik bir kare geliyor o kadar

Utk4n*

Utk4n*

Üye
Bende yeni yaptıgım fw de kuLLandım böyLe birşey çok canLı oLuyoR ^^.

böyLe benimkide ^^.

arda46

arda46

Üye
o simgeleri düzenlemek istesek nasıl yaparız silip yerine başka simge ekleyebilirmiyiz

Ersin Oktay

Ersin Oktay

Üye
Media bar editör var ama oda simgeleri değiştirmedikçe bir işe yaramıyor şu simgeleri nasıl değiştirebiliriz acaba bilen biri güzel bi anlatım yapsa süper olurdu :)

ces5

ces5

Üye
Media bar editör var ama oda simgeleri değiştirmedikçe bir işe yaramıyor şu simgeleri nasıl değiştirebiliriz acaba bilen biri güzel bi anlatım yapsa süper olurdu :)

bende denedim ciddi çok uzun ama uğraşmak istiyorum diyorsan

inkscape ile olan kısıma kadar aynı gidiyor işlem ondan sonra sen yaklaşık 2000 dosya arasından değiştireceğin simgeyi buluyor değişitirip mif in içine tekrar geri atıyorsun. ( ben uğraştım accselswich in simgesini koydum sende aynısını yapacaksan gönderebilirim :)

mardok

mardok

Üye
sağolasın

junior_l3oss

Üye
ya bu mediabarı acaba c5-03 telefonda kullanabilir miyiz?
kurulum dosyası var mı acaba onun için?

Üst Alt