Meb Tabletleri Alacak Okulların Lİstesi

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

gacvokem

Üye

Anil-D

Anil-D

Üye
yasadilar bunlar benim zamanimda tablet yoktu vermediler zuu

• Beğen
Tepkiler: The Shadow
Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Yanlış bilgi veriyorsunuz site kullanım ve kurallarını okuyunuz. Konuda paylaşılan belge ve Liste zaten öğretmen ve müdürlerin tebliğ listesi.haber siteleri için farkındaysanız imzasız paylaşımı olduğunu görürsünüz

Son düzenleme:

gacvokem

Üye
Yanlış bilgi veriyorsunuz site kullanım ve kurallarını okuyunuz. Konuda paylaşılan belge ve Liste zaten öğretmen ve müdürlerin tebliğ listesi.haber siteleri için farkındaysanız imzasız paylaşımı olduğunu görürsünüz
imzasız dediğiniz belge 5070 sayılı elektronik imzayla imzalanmış belge iyi araştırın , o belgeyi kim eklediyse heleki meb personeliyse şimdiden geçmiş olsun resmi belgeyi dağıtmak vede paylaşmaktan, zaten hakkında soruşturma açılır bundan sitede zarar görür zaten tarih ve sayı var herhangi bir meb yerel ağdan girdinmi yazıyı yazana kadar bulurlar olan o eleman olur benden bu kadar yazdıklarımın doğruluğunu araştıra bilirsiniz umarım duyarlı olursunuz, sadece kişilerin selameti acısından uyarayım dedim başka bir art niyet aramayın sağlıcakla kalın

Son düzenleme:
Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
imzasız dediğiniz belge 5070 sayılı elektronik imzayla imzalanmış belge iyi araştırın , o belgeyi kim eklediyse heleki meb personeliyse şimdiden geçmiş olsun resmi belgeyi dağıtmak vede paylaşmaktan, zaten hakkında soruşturma açılır bundan sitede zarar görür zaten tarih ve sayı var herhangi bir meb yerel ağdan girdinmi yazıyı yazana kadar bulurlar olan o eleman olur benden bu kadar bir meb vede o yazıyı yazan genelmüdürlük personeli olarak uyarayım yazdıklarımın doğruluğunu araştıra bilirsiniz umarım duyarlı olursunuz, sadece kişilerin selameti acısından uyarayım dedim başka bir art niyet aramayın sağlıcakla kalın
Bu tür konular için iletişim bölümümüz mevcuttur.Zira internet ortamında paylaşılan bir belge gerekli araştırmayı sürdürüyoruz.
Konu daki hassasiyetiniz için teşekkürler.Konu açıklığa kavuşuncaya kadar :locked:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt