Mcleaner v1.4.1 arama v sms engelleme programi

Sponsorlu Bağlantılar

sutat

sutat

Üye
N73'e denedim. Sertifika hatası veriyor. Hiç birşey anlamadım. Yükleyemiyorum.

Samsunspor

Samsunspor

Emekli Yönetici
yalanın bu kadarı arkadaşım bu tür programlar telefon işletim sistemini kullanır hattını değil mesajınız karşıdakine gayet te iletildi raporu gelir size göstermeden mesajı siler bu programlar ayrıca s60 değil bu 6630da bozuk dosya formatı verdi boşa indirmeyin:@:bann:

Dostum kendin becerememişsin yüklemeyi, proya çamur atma, ayrıca karşıdakine ne olursa olsun sms beklemede dior. Tabi sen beceremediğin için beklemede olduğundan da haberin olamaz. Bomba bi pro emeğe saygı..

erkanoz07

erkanoz07

Üye
Program gayet güzel çalışıyor.. Boşuna karalamayın. Fakat uzun süre kullanımdan sonra etkisiz hale geliyor. Yani 20 günlük kullanımdan sonra program çalışıyormuş gibi görünsede çalışmıyor :)

TopFury

TopFury

Üye
walla ellerine sağlık birader...güzel paylaşım...:oke:

emrah_16

emrah_16

Üye
emeğine sağlık çok yararlı bir pro

iskenlii

iskenlii

Üye
Çok teşekkür

turkey2522

Üye
Saol kardes KB nın ne anlama geldıgınıde yazmıssın TŞK ( Bız Bilmiyoduk ya O bakımdan diom ;) =) ))

ozerizmirbursa

Üye
bozuk dosya diyor bendeki n72'de....

olivetti

olivetti

Üye
bu gibi proları neden tellere orjinalden koymazlar anlamam.sağol.

muzaffer06

Üye
iyi günler arkadaşlar ben bu programı nasıl indirecem birtürlü indiremedim ..:(

butragenyos

Üye
teşekkürler ama ****** nedir?

--------------- Ekleme ---------------

****** nedir

Ramazanercan

Üye
Arkadaslar bu tamda aradıgım program ama benım nokıa n97 desteklemedı ne yapmam lazım yardım lutfen

akarababa

Üye
teşekür emegine saglık

careem

careem

Üye
programı yükledim sorunsuz çalışıyor ellerine sağlık tşk. (unsigned uygulama çalıştırabilmek için telefonunuzu sertifikalandırmanız gerekiyor.)

asilgenc64

Üye
sertifa hatasi var diyor. nasil yükleyebilirim tlfna

osmansadi

Üye
teşekkürler 6670 de olur inş deniycem bazı numaralardan msjı engellemem gerkeiyor inş çalışır

recepcubuk

Üye
emeğe saygı :yuru

imparator34

Üye
teşekkürler.
kardeş bunun türkçe versiyonu yokmu

Üst Alt