Mc Donald's Mı - Burger King Mi? Hangi Fast Food Restoranını Tercih Ediyorsunuz?

Sponsorlu Bağlantılar

Mc mi Burger mı?

• Kullanılan toplam oy
    55

TuRkiShCowboy

TuRkiShCowboy

Emekli Yönetici
Yaw bu Burger King de ısrail malıymiş :hmmm

Onur Saka

Onur Saka

Üye
Hiçbiri :)

-Crazy Girl-

-Crazy Girl-

Üye
Soğanda kıralım :ehe

TuRkiShCowboy

TuRkiShCowboy

Emekli Yönetici
Baş düşmanım soğan, sonra sarımsak geliyor :s nasıl yiyorsunuz anlamıyorum :s

minoo

minoo

Üye
soğan ben de hiç sevmem ama sarımsak güzel :D

TuRkiShCowboy

TuRkiShCowboy

Emekli Yönetici
De get sen bedava mezar bulsan girersin :d:

*JamaL*

*JamaL*

Üye
ikisine de cok az gittim , daha cok restaurant veya acik bufeli otelleri tercih ederim .

Praetor

Praetor

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Mc Donald's Köfte Burger tek kelimeyle bir efsane. Tok bile olsanız sırf kokusu insanı acıktırıyor.
Burger King Steak House aynı şekilde vazgeçilmez bir efsane!..

Mc Donald's'ın etleri kızartma olduğundan daha lezzetli ama sağlığa daha zararlı.
Burger King'in etleri ızgara olduğundan daha sağlıklı ama Mc'e göre daha lezzetsiz.

Burger King Pepsi ile çalışıyor ve bu Coca-Cola ile çalışan Mc Donald's karşısında ona eksi puan kazandırıyor. Zira çoğu kişi Coca-Cola'yı Pepsi'ye tercih ediyor.
Burger King Mc'in aksine elma dilim patates seçeneği sunuyor. Ki elma dilim olarak alırsanız patatesinizi (fiyat - büyüklük farklı yok) hem daha sağlıklı hem daha lezzetli oluyor.

Burger King'in sosları Mc'in soslarından daha güzel.
Mc pintilik etmiyor ve ekstra sos istediğinizde sizden Burger King gibi para istemiyor.
(Burger King'in ekstra sos istediğinizde ayrıca para istemesini 0,25 TL için 100 lira vererek ya da Ticket - Smart Kart vererek aşabilirsiniz bu arada :ehe Onunla uğraşmaktansa beleş veriyorlar :D)

Her ikisinde de Lipton Ice Tea istediğinizde sorun yaşayabiliyorsunuz. Zira Lipton onlara konsantre ürün veriyor, onlar ise su karıştırıp Lipton üretiyorlar. Zaman zaman suyu fazla Ice Tea ile karşılaştığım oluyor, son derece sinir bozucu.

Sonuç olarak bir Burger King'e giderim bir Mc Donald's'a :D

-Crazy Girl-

-Crazy Girl-

Üye
burger king tabikide:D

TuRkiShCowboy

TuRkiShCowboy

Emekli Yönetici
Sos parası hiç vermedim yahu en fazla oyuncak aldım ordan ona para verdim :d:

minoo

minoo

Üye
Abooow kebap salonu :D

ChavRash

ChavRash

Emekli Yönetici
Lisedeyken arkadaşım ısrarla götürdü, hesap biraz inletince daha adım atmadım oralara.

Perfect!

Üye
ikiside değil
dayının yeri varken bunlaramı gidilir :D

ism@il 54

ism@il 54

Üye
Burger King :)

SAINT1

SAINT1

Üye
Hamburger sevmem

Kentucky Fried Chicken
herzaman favorimdir.

Burger'a yada Mc'e dondurma yemeye giderim.Dondurmada küçük sos farkları hariç ikiside aynı zaten.

Üst Alt