mazda 6 ile nokia n8 aşkı:)

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

erkara_64

Konu Sahibi
mazda 6 ile nokia n8 aşkı:)
Akıllı ıllı telefonunuzun tüm yeteneklerine sahip bir araç için üreticiler kim bilir kaç bin TL ek ücret talep ederlerdi. Bu donanıma sahip araçlar ne kadar ilgi görürdü bilinmez ancak bir Mazda 6 sahibi, Nokia N8 telefonunu aracıyla eşleştirmekten bir adım daha öteye geçmiş. Nokia N8'in HDMI çıkışını kullanarak telefonun ekran görüntüsünü aracının ana ekranına aktaran kullanıcı, navigasyon, müzik, internet erişimi gibi olanakları aracına kazandırmış. Qt tabanlı bir uygulama ile aracının anlık hızını dijital olarak ekrana getiren Mazda 6 sahibi güzel bir videoya imza atmış. İşte o video:

balkonkusu

balkonkusu

Üye
iyi hoş da diğer konuyu silsen iyi olurdu iki tane açmışsın

erkara_64

Konu Sahibi
ya sorma kardeşim nette problem var benim..düzenleyeyim derken 2 defa açmışım...konuyu da silemedim...nerden siliyoruz:)

venusutarit

venusutarit

Üye
Bu N8 ile daha neler yapılabilir kim bilir

borasezer

borasezer

Üye
videodaki n8 kılıfının aynısından bendede var bimeksten 11 tl aldım sizlerede tavsiye ederim arkadaşlar siyahren gini almıştım 1 hafta sonra mavisinide aldım mavi süper oldu telin rengi ne olursa olsun farketmez çünkü telin rengi pek belli olmuyo

orhaan48

orhaan48

Üye
videodaki n8 kılıfının aynısından bendede var bimeksten 11 tl aldım sizlerede tavsiye ederim arkadaşlar siyahren gini almıştım 1 hafta sonra mavisinide aldım mavi süper oldu telin rengi ne olursa olsun farketmez çünkü telin rengi pek belli olmuyo
tamam ii diyosunda cihazın tüm karizmasını yerle bir ediyor o kılıfı taktığın zaman böle güzelim cihaz kamyon takozlarına benziyor yani çok kaba oluyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt