Maxthon internet tarayıcısı %200 daha hızlı olduğunu iddia ediyor

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ANIL

ANIL

Admin
    Konu Sahibi
Maxthon internet tarayıcısı %200 daha hızlı olduğunu iddia ediyor

Alternatif bir tarayıcı olan Maxthon geçen günlerde başlattığı geri sayımı tamamlamak üzere. Yeni tarayıcının sunulmasına yaklaşık 38 saat kaldı.

Google'ın çok hızlı yükselen Chrome tarayıcından web sayfalarını %200 daha hızlı çizdiğini iddia ediyor. Tarayıcının yeni sürümü Pazartesi günü kullanılabilir olacak.

Bakalım Maxthon ne kadar başarılı olacak?

• Beğen
Tepkiler: Mad EagLe

Furkan Emekli

Furkan Emekli

Üye
Yuh biraz fazla gibi.

Haber için :tşk:

ANIL

ANIL

Admin
    Konu Sahibi
Rica ederim.
Tarayıcıyı daha önceden denememiştim fakat bu haberden sonra denemek istedim. Şuan ki sürüm ile Chrome ile aynı seviyede olduğunu söyleyebilirim. Sayfayı sessizleştirme, okuyucu modu gibi özellikleri var. Eklenti desteği biraz sıkıntılı gibi sadece fazla da araştırmadım. Adblock olursa çok iyi bir tarayıcı olur benim gözümde. Pazartesiyi bekliyorum artık...

.Murat.

.Murat.

Üye
maxton 3 fena değildi yeni tarayıcısı kesinlikle deneyelim
dedikleri kadar olmasada hızlı olacaktır

Furkan Emekli

Furkan Emekli

Üye
Deneyimlerini daha detaylı anlatırsın inşallah.

The East

The East

Üye
ismini ilk kez duyuyorum :)

ANIL

ANIL

Admin
    Konu Sahibi
İndirilmeye sunulmuş. Hız bakımından sorun yaşamadım. Diğer tarayıcılarda eklenti ile gelen özellikleri burada eklentiye gerek olmadan kullanabiliyorsunuz. Tek sorun reklamlarda. Kendi özelliği içinde var fakat el ile reklamları kapatıyorsun. Belki bir eklenti vardır tam bir şey bulamadım.

ZaZuM

ZaZuM

Üye
Ben mobil de kullaniyorum gerçek den hizli opera falan hikaye içinde flash player de var sorunsuz video izliyorum

Furkan Emekli

Furkan Emekli

Üye
Bende browser testinde bunu buldum

1.) Maxthon 3.4.5 » 457

2.) Chrome 23 » 448

3.) Opera 12.10 » 419

4.) Firefox 17 » 392

5.) Safari 6.0 » 378

6.) Internet Explorer 10 » 320

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
konu için teşekkürler bakalım firefox exploreri, chrome firefoxu yalan etti belki bu da chrome'yi yalan eder :)

Furkan Emekli

Furkan Emekli

Üye
Etmiş zaten :ehe

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...