reflex
Üye
Bana okadar bile gelmiyor modern combat 5 te hafif kasmlar var oyundanmı bilmem ama sıkıntıları var320'den az çizdiğine göre eskimeye başladı diyebiliriz 2-3 seneden fazla götürmez bence
Bana okadar bile gelmiyor modern combat 5 te hafif kasmlar var oyundanmı bilmem ama sıkıntıları var320'den az çizdiğine göre eskimeye başladı diyebiliriz 2-3 seneden fazla götürmez bence
Oyundandır büyük ihtimal üst düzey oyunlarda zorlanması normalBana okadar bile gelmiyor modern combat 5 te hafif kasmlar var oyundanmı bilmem ama sıkıntıları var
Hocam o GPU giriş-orta seviye. Lumia 520 de falan kullanılıyor yani bayağı azdır.320'den az çizdiğine göre eskimeye başladı diyebiliriz 2-3 seneden fazla götürmez bence
Frekansı artırılıyor diye biliyorum ama terminalle yapılan bir şey ve zararlı sonuçta şirket en iyi frekansı belirleyip işlemciyi ona göre etiketler.Bir ara gormustum forumda galaxy wonderin gpusunu yazilimsal olarak degistiriliyordu baska bir andreno 203 yazilim kodu ile 220-225 olayina cevirebilirmiyim

305 te frekansı 627mhz ye kadar çıkarta biliyosun ben şuan 600 yaptım işlemcinin frekansıda 1200 ila 1400 arası çalışıyo oyunlarda ısınma sorunu olmuyo şarz az gidiyo performansı da iyi oluyoFrekansı artırılıyor diye biliyorum ama terminalle yapılan bir şey ve zararlı sonuçta şirket en iyi frekansı belirleyip işlemciyi ona göre etiketler.![]()
Şimdi internetten baktım oldukça iyi gibi fazla sıkıntı yaşatmaz sankiVivante gc1000 nasıl bir gpu iyimi?
Bu tehlikeli olduğu gerçeğini değiştirmiyor305 te frekansı 627mhz ye kadar çıkarta biliyosun ben şuan 600 yaptım işlemcinin frekansıda 1200 ila 1400 arası çalışıyo oyunlarda ısınma sorunu olmuyo şarz az gidiyo performansı da iyi oluyo

Isınmadığı sürece evet tehlike yok demektir onu dışında işlemciye ovreclock la 2GHZ yapsam(stock 1.7GHZ) ozaman sıkıntı olur evet haklısınŞimdi internetten baktım oldukça iyi gibi fazla sıkıntı yaşatmaz sanki
Bu tehlikeli olduğu gerçeğini değiştirmiyor![]()
Isınma nedeni işlemcilerin kirlenmesinden olabilir. Yapabiliyorsanız temizlemeyi denemelisiniz.S g tab 3 SM-T210 Kullanıyorum custom rom ve custom kernel cpu frekansı bu 312-624-1066-1205 overclock fln izin verilmiyor kernelde gpu da aynı vivante gc 1000 core ama oyun oynarken cabuk ısınıyor neden olabilir pil sicakligi 40 derece oluyo bazen de geciyor voltaj ile mi alakalı ki ama bütün cihazda var bide overclock support kernel çıkarsa gpuya mı vermeliyim cpumu yani oyun oynarken ?
Isınmasa bile aniden ısınabilir ve farketmezsiniz bile. Emin olun tehlikeli.Isınmadığı sürece evet tehlike yok demektir onu dışında işlemciye ovreclock la 2GHZ yapsam(stock 1.7GHZ) ozaman sıkıntı olur evet haklısın
Frekanstan ziyade farkli bir yontem yok yani 203 ile gta sa lowda calisyor ama med bile yaptigimda acaip kasmaya basliyor gpu yerine islemci oc yapsam mediun yada highte oynayabilirmiyimFrekansı artırılıyor diye biliyorum ama terminalle yapılan bir şey ve zararlı sonuçta şirket en iyi frekansı belirleyip işlemciyi ona göre etiketler.![]()
Grafik işlemcisinin esas işi grafikler olduğu için en azından mediumda oynamana olanak sağlar gpu overclocku.Frekanstan ziyade farkli bir yontem yok yani 203 ile gta sa lowda calisyor ama med bile yaptigimda acaip kasmaya basliyor gpu yerine islemci oc yapsam mediun yada highte oynayabilirmiyim
O zaman bilmiyorumTableti nasıl acayim bizulur![]()

Tabikibu gpulardan bisey anlamiyorum galaxy s5 de bulunan adreno 330 iş yaparmı
MHz farkını tam bilmiyorum ama mali 450 daha güçlü diye biliyorumhocam peki arm mali 450 mi adreno 330 mu arada mhz farki var ?