sımdı en guclusu andreno 320 oylemı?
sgx 540 adreno da hangisine eşit acaba
adreno 220
Naptın...
overclocklusu daha güçlü değilmi
- - - Eklendi - - -
overclocklusu daha güçlü değilmi güç olmasada eşittir hünkarım naptın sende
adreno 205 ile 4s in gpu su eşit mi yani vay be

millet hala nokia'nın lumia pureview'lara adreno 320 koyacağını sanıyor. çok beklersiniz diyorum.

Şimdilik evet.Ama PowerVR sgx Seri6 çıktığında rakip tanımaz.
Adreno 205'e eşit.
- - - Eklendi - - -
Hayır hünkarım 205.220 Tegra 2'den güçlüNaptın...
![]()

Ekleyeyim hemen.-PowerVR sgx530: Adreno 200 ile 205 arası
performans verir.3D amaçlı yapılmıştır.
Günümüzdeki tüm hd oyunlar için
yeterlidir.Nokia N900,N9 ve Samsung
Galaxy S(GT-i9003) gibi orta segment
cihazlarda bulunur.
burada benim optimusumu unutmussun
- - - Eklendi - - -
bu arada iphone 4s akiskanligini powervr ye borclu
Çoğunu pRime'dan öğrendim.LG 4X alası geliyor insanınSultanım sen çok şey biliyormuşsun
![]()

Ben uçtuğumdan değil , Quallcomm'un resmi açıklaması bu.Tegra 3 , evet şuan en güçlüsü ama PowerVR'nin 6. Serisi çıktığında kafa kafaya gitmek şöyle dursun geride kalacatır.Ayrıca Apple'ın yaptığı gibi özelleştirilmiş kombinasyonlarla belki mevcut gpu-cpu kullanılarak da geçilebilir.Bu konuda emin değilim ama.
ucmayin hunkarim tegra 2 nin gücünü adreno ile karşılaştırmayin.
ayrıca şu an ve tegra 4 gelene kadar en güçlü mobil gpu GeForce ulp dir ki yaptıkları ve yapacakları bunun kanıtıdır ki eğer dediklerini en iyisi olsa snapragon s4 filan kullanmazlarmiydi google ve microsoft kendi tabletlerinde ayrıca power vr lerin neden bu kadar iyi olduklarınıda söyleyeyim ios Optimizasyonu bunu anlamak için aynı seriyi kullanan cihazlarla ios cihazlarını karsilastirabilirsiniz
konu için saol over clock lu mali 400 S3 yani adreno uyunları vs kaldırırmı yoksa uyum hatası olurmu ( buraya yazıyorum forumda bulamadım çözünürlüğü düşük program oyun vs yi yüksek çözünürlüğe yüklersek ekran kaplamıyor bunu nasıl kaplatırız ? )
Allah razı olsun Serdar abiden o zaman çok şey öğrenmişsin kardeşimEkleyeyim hemen.
Çoğunu pRime'dan öğrendim.
Ben uçtuğumdan değil , Quallcomm'un resmi açıklaması bu.Tegra 3 , evet şuan en güçlüsü ama PowerVR'nin 6. Serisi çıktığında kafa kafaya gitmek şöyle dursun geride kalacatır.Ayrıca Apple'ın yaptığı gibi özelleştirilmiş kombinasyonlarla belki mevcut gpu-cpu kullanılarak da geçilebilir.Bu konuda emin değilim ama.
Mali GPU'lar için yazılmışlarla uyumludur - ki Android'de Adreno için yazılanı Mali'ye de yazarlar.Ha şu olur , adam Unity 3d motoruyla yazılmış bir oyunu Mali'ye uyarlayamayabilir.Ama Galaxy SIII gibi bir cihaz varken öyle birtakım oyunlar seni sıkıntıya sokmaz.Ayırca ekrana küçük gelen uygulamaların nasıl tam ekran yapılacağı konusunda bilgim yok.Bilen söylesin lütfen.

Allah razı olsun Serdar abiden o zaman çok şey öğrenmişsin kardeşim![]()
PowerVR sgx530: Adreno 200 ile 205 arası
performans verir.3D amaçlı yapılmıştır.
Günümüzdeki tüm hd oyunlar için
yeterlidir.Nokia N900,N9 ; Samsung Galaxy
S(GT-i9003) ; LG Optimus P970 gibi orta
segment cihazlarda bulunur.
tamm olduinsanin tegra 3 e gecesi geliyor
)
Ama ben daha güçlülerini bekliyorum.(Çünkü şuan alma gibi bir ihtimalimiz yok.
)