>Pessimistic.
Üye
350 milyon polygon...() Ama ben daha güçlülerini bekliyorum.(Çünkü şuan alma gibi bir ihtimalimiz yok. )
aslinda disimizi sikip beklemek en iyisi uzerine daha iyi kamera zor cikar dedigimz n8 olsun daha iyi islemci olurmu dedigimiz en guclu htc desire olsun tarihe karismaya haziir
Ekleyeyim hemen.
Çoğunu pRime'dan öğrendim.
Ben uçtuğumdan değil , Quallcomm'un resmi açıklaması bu.Tegra 3 , evet şuan en güçlüsü ama PowerVR'nin 6. Serisi çıktığında kafa kafaya gitmek şöyle dursun geride kalacatır.Ayrıca Apple'ın yaptığı gibi özelleştirilmiş kombinasyonlarla belki mevcut gpu-cpu kullanılarak da geçilebilir.Bu konuda emin değilim ama.
Mali GPU'lar için yazılmışlarla uyumludur - ki Android'de Adreno için yazılanı Mali'ye de yazarlar.Ha şu olur , adam Unity 3d motoruyla yazılmış bir oyunu Mali'ye uyarlayamayabilir.Ama Galaxy SIII gibi bir cihaz varken öyle birtakım oyunlar seni sıkıntıya sokmaz.Ayırca ekrana küçük gelen uygulamaların nasıl tam ekran yapılacağı konusunda bilgim yok.Bilen söylesin lütfen.
ayrıca hünkarım yazının alt kısımlarında 4s in gpu sunun 35 milyon kadar çizebildiğini yazmışsınız ama mali 400 ü geçmiş yazmışsınız işte ios un optimizsazyonuna bir kanıt daha
Sgx543 mp2 Mali 400'den çok daha güçlü bir gpu, olay sadece poligonda bitmiyor ki 543 tek çekirdekte 35m çizer. 4s'teki 2 çekirdek. Bunun desteklediği pipelinelar, shaderlar, dynamic lightningler vs. var daha ki bu işlerde şu anda en iyi olan gpu'lar powervr'ınkiler. Tegra ulp'ye gelince, adam akıllı benchmark sonuçları çıkana kadar kesin bir şey söylemek zor.
yapma alla sen serdar nvidia dan bahsediyoruz burda grafik devi yani imgtec in sallama power vr lerine mi geçilcek o seri gpular anca tı omap da işe yarar
Hasan nvidia bilgisayar ve konsolda dev ancak imgtec 2005'ten beri mobil gpu yapıyor yani bu işlerde gerçekten başarılı bir şirket. Sallama dediğin gpu'lar infinity blade gibi oyunları oynatıyor. O grafiklere sahip kac thd oyunu var sen söyle.
yeni çıkanlar unreal motoru kullanlar fizik motorlar thd artı grafikleri dolu oyun var aslında he infity blade çıktıda android e one x mi oynatamadı geçen emrede dedi shadowgun ı 4s de oynamış retina ekran diyor apple ipad 3 de retina ekran dedi onun ki 240 küsürlerde ppi sağlıyor one x 312 ppi o da retina artı thd garfikler ee o zaman çok daha iyi bir grafik ve çözünürlük(hd ekran 720 p de 960*640 dan daha fazla zorlar) ile dehşet oynatıyor dediğim gibi infiyt blade çıktıda one x mi oynatamadı panpa
Fark etmez, o grafiklerde thd oyunu yok şu anda bunu söylemeye çalışıyorum. Ayrıca optimizasyon demişsin panpa androide de optimize etsinler o zaman gerçek performansını görelim ulp geforce'un.
bir bu
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
iki bu
üç bu
dört bu
bence infity blade den daha iyiler
- - - Eklendi - - -
4.1 le başladı nvidia da linux kernel sözü verdi yakındır
Daha iyi değiller ama benzer grafiklere sahipler ki 4s çok rahat oynatabilir bu oyunları. Ayrıca bu oyunlarda takılma çok oluyor, optimizasyon niye yok? İos'ta hiç olmuyor. Demekki android'de de bir sorun var. Doğru dürüst bir benchmark sonucu olsa da tegra iyidir diyebilsek.
ne takılması hepsini tablete (ki tegra 2) yüklemedim ama thd oyunları denedim özellikle shawdowgun çok çok iyi kasma filan yok ayrıca ipad 3 le asus prime ın shadowgun karşılaştırması var bak hangisinde grafikler daha iyi neler eksik ios versiyonunda
ios versyonu standart shadow gun olduğundan eksik kalıyor. Thd oyunlarını ios'a çıkarsalar özellikle ipad 3 tegra'dan iyi oynatır panpa.
ios versyonu standart shadow gun olduğundan eksik kalıyor. Thd oyunlarını ios'a çıkarsalar özellikle ipad 3 tegra'dan iyi oynatır panpa.
sanmam işte orda özel optimizsazyon başlıyor tegra 3 de fizik motoru gölgelendirme ve piksellendirme diye ayrılamaya başlıyor o 12 çekirdek onun power vr si yemez o işi
o kadar kolay değil o kodar kolay olsa galaxy s3 falanda acar
işte diyorum ki powervr da orda devreye giriyor gölgelendirme, parlama/yansıma, derinlik gibi etkenlerde çok iyi iş çıkarıyor powervr. Ayrıca oyunu optimize etmeyecekler aynı thd oyunu ios'a oyun yapar gibi yapacaklar o zaman belli olurdu her şey.
hacı sorun olur diyorum işte o geforce ulp nin 12 çekirdeği kendi içinde gruplaşarak tek çekirdekmiş gibi davranıyor onun için hepsi ayrı işi yapıyor power vr bunu sağlayamaz diyorum bende
valla şu an için geçiliyor ama xda da adamalr editliyor çok dehşet puanlar alıyor htc one x ama gl benchmark için bir şey koymamışlar henüz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?