van_hoijdonk
Emekli Yönetici
hangi abi abla ben onu anlayamadım
Boşverin, zaten bende sizin neden anlayamadığınızı anlayamadım. Artık uğraşmıyorum.

hangi abi abla ben onu anlayamadım

hangi abi abla söyleyin lütfen
. adam artık sana cevap yazmayacağını söylemedimi. algılama probleminmi var senin, nedir.? git pm'den sor. bu konuda; diyer üyelerin'de yapılan yorumları okumasını engellediğinin farkındamısın. mesajların çok kalabalık ediyor.!yaw neden ısrar ediyorsun öyle.. adam artık sana cevap yazmayacağını söylemedimi. algılama probleminmi var senin, nedir.? git pm'den sor. bu konuda; diyer üyelerin'de yapılan yorumları okumasını engellediğinin farkındamısın. mesajların çok kalabalık ediyor.!

iyide .senin klevyen, sesli harfleri yazmıyor haberin olsun.yaw önemli olan kntr mü bseler paylasmak mı?? yane bnce burda bseler paylsmek
zaten şu an 1 tane aktif yarışma var onunda zaten 1. sinede katılmadım yarışmalar fazlalaşınca katılım artar emin olabilirsin abiArtık herşey daha temiz, kirlilik çok azaldı diyebiliriz ancak nedense kimseyi yarısmalar bölümünde vs göremiyoruz katılımlar hep az son zamanlarda ?

Duyarlı üyelere teşekkür ederiz, eminim ki bu sistemin kaldırılması doğal ve güzel paylaşımcıları, değerli üyeleri memnun etmiştir, ancak hediyeler için kontörler için aktiflik yapmaya calisan, kirlilik yaratan ve sadece hediyeler için yarısmalara katılan üyeler gibi kesimleri sevindirmemiştir ancak önemli olan Maxicep' in sevinmesidir.
Artık herşey daha temiz, kirlilik çok azaldı diyebiliriz ancak nedense kimseyi yarısmalar bölümünde vs göremiyoruz katılımlar hep az son zamanlarda ?
Konu dışında atılan yorumları, görüşleri ve mesajları sildim.
Problemi olan bana her zaman mesaj atabilir yada sitede uygun biryerde konu açarak durumu belirtir.
Özellikle yeni üyeler, bize işimizi öğretmezse daha güzel olur.
Konu dışında hiç bir yorum,mesaj atmamıştım ama yine de silmişsin... Yeni üye olmak neyin ne olduğunu bilmemek değildir. Mesajımı sileceksen,konuyu kapat. Burada sadece sana yalakalık yapanların yorumlarına izin vereceksen;''sedece yalakalar mesaj atsın yaz''.