Maxipuan Sistemi Durdurulmuştur ..

Sponsorlu Bağlantılar

Ozan

Ozan

Admin
    Konu Sahibi
(Alt alta koyulan resimlerde, toplam yükseklik 150px. geçmemelidir.Yanyana koyulan resimlerde ise, toplam genislik 700 px. geçmemelidir..
Sizin 2 resim, 150px yüksekliği geçiyor.

ademvehavva

ademvehavva

Üye
bilmiyordum kusura bakmayın ama sistem uyarı vermiyormuydu

Ozan

Ozan

Admin
    Konu Sahibi
Sistem sadece genislik e yüksekliği kontrol ediyor.

2 resmin yüksekliğinin toplamını kontrol edemiyor, tek resmin ediyor

ademvehavva

ademvehavva

Üye
zaten burda önemli mesaj verici şeyler yazıyor onun için çokta önemli değil

Ozan

Ozan

Admin
    Konu Sahibi
İmzanızı 1 gündür düzenlemediğiniz için resim yayını durduruldu .

ademvehavva

ademvehavva

Üye
o ne demek oluyor

ChavRash

ChavRash

Emekli Yönetici
GuNSTuR

GuNSTuR

Üye
benım imzamıda her zaman uyarı yapıyolardı az fazla resim koyuyodum herhalde :D

ademvehavva

ademvehavva

Üye
şimdi mi fark ettiniz yani

waspor

Üye
hayırlısı neyse o olsun :) hem gereksiz mesaj ve konularla forumda kirlilik olmamış olur :)

van_hoijdonk

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
şimdi mi fark ettiniz yani

Evet şimdi farkettik. Her dk üye imzalarına göz gezdirmiyoruz herhalde. Gözümüze çarptığında siliyoruz.

Geç farketmemizin bir zararı mı var? Ayrıca imzadan dolayı uyarı aldınız...

zeyno12

zeyno12

Üye
bencede katılıyorum.çok saçmaydı.kaldırılması en iyisi olmuş.teşekkürler

ademvehavva

ademvehavva

Üye
iyiki diğer yönetici abimiz cezamın süresinin dolduğunun farkına vardıda benim bi ceza puanımı kaldırdı yoksa van_hoijdonk beni banlıyacaktı

snacker

snacker

Üye
ne diyeyim bilmiyorum.maxi puan sisteminden girdik.imzadan çıktık.

van_hoijdonk

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
iyiki diğer yönetici abimiz cezamın süresinin dolduğunun farkına vardıda benim bi ceza puanımı kaldırdı yoksa van_hoijdonk beni banlıyacaktı

Sen gelipte reklam yapmaya devam edersen, 3 uyarı daha alırsın ve otomatik 1 hafta ceza alırsın. Ayrıca ben birisini banlamak istesem uyarıyla falan uğraşmam. Gider direk sınırsız yazarım admin panelinden sebebini de göremezsiniz. Yani kendi uydurduğunuz bir şeye kendinizde inanmazsınız. Çünkü çok saçma dediklerini gerçekten.

Bizim kimseye karşı garezimiz yok. Ben sizi o şikayet gelene kadar tanımıyordum bile ve hala da tanımıyorum. Benim için x-y-z'siniz. İsminizi bilmem cisminizi bilmem ama gerçekten sınırı aşıyorsunuz.

Eğer o abiniz sizi kurtabilecekse buyrun reklam yapmaya devam edin. Bu kadar iddialıysanız açın aynı konuyu tekrar, abi abla kim kurtarabilir görürürüz. Şunu da belirteyim yanlış anlamayın, uyarı alırsınız ve uyarı üst limitinden otomatik ceza alırsınız. Benim şahsi bir kararım olmaz bu.

Artık size cevap vermeyeceğim istediğinizi söyleyebilirsiniz. Kendi yaptığınız hatayı göremeyecek bir durumda olduğunuzu düşünüyor ve hatalarınızı anlayana kadar ademvehavva'ya cevap vermeyi uygun görmüyorum.

Sağlıcakla. :oke:

Lion Heart

Lion Heart

Üye
Doğruyu söylemek gerekirse eyw, saol, tşk vb. mesajlar canımı sıkıyordu. Zaman zaman şikayet etme yolunu seçtim. Bu sistemin doğru işleyememesinin sebebi sistemin mesaj sayısına dayanmasıydı. Biraz siyasete girecem ama söylemek zorundayım esas olan çoğunluk miktarından çok o çoğunluğun niteliği olmalı. (Hitler'in %40la iktidara gelmesi gibi) Yanisi şu mesajlar mesaj sayısını artırmak amaçlı mı atılıyor yoksa gerçekten yardımlaşmayı, paylaşmayı mı sağlamak için mi atılıyor. Ben genelde mesaj sayısını artırmaktan çok, arkadaşlara nasıll yardım edebilirim diye çallıştım ve tabiki 1000 maxipuan alamadım... ,
Peki yeni sistem getirilecek demiş yönetici arkadaş bu nasıl bir sistem olacak? Benim aklıma gelen şöyle bir fikir geldi. Süper Moderatör, Site Yöneticisi ve moderatör arkadaşlar mesajlara 0'dan 5'e kadar puan versinler. Böylece gereksiz atılan mesajlar ya silinerek ya da 0 puan verilerek cezalandırılmış olurlar... Ve de gerçekten yardım edenler mesela 1 sayfa inceleme yazısı yazan arkadaşlar (copy paste yapanlar cezalandırılsın tabi) ise mükafatlandırılsın... Daha adil bir sistem nasıl olur bunun üstüne düşünmeliyiz...

ademvehavva

ademvehavva

Üye
hangi abi abla ben onu anlayamadım

Üst Alt