Maxipuan Sistemi Durdurulmuştur ..

Sponsorlu Bağlantılar

safakk

safakk

Üye
vallahi nega abi herkesi memnun etmek çok zor ondan daha fazla kurcalamayalım bence sadece maxipuan sistemi kaldırıldı diye bir üst başlık yapıp kilitlenseydi bu tür konuşmalar geçmezdi diye düşünüyorum:)

Ozan

Ozan

Admin
    Konu Sahibi
Zaten arada birkaç arıza çıkıyor o yüzden gerek yok, konu hakkında olumlu konuşacak kişilerin hakkını birkaç kişinin kapatmaya neden olmasını sevmiyorum.

iremm

iremm

Üye
bence çok güzel oldu bu sistem oyunlar vs vs saçma şeylerden maxipuan kazananlar daha faydalı paylaşım yapanların hakkını yemiş oluyordu ayrı bir şey eğer hakikaten yardım paylaşım yapılacaksa karşılıksız olanı daha güzeldir negative çok güzel yaptı bence teşekkürler...

van_hoijdonk

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
eeeee bizm maxipuanlar ne oldu

Ademvehavva seni bir kere de sorun çıkartmazken görsem şu forumda. :)

Uyarı alırsın sebebini sorarsın, açıklamama rağmen hala anlamamakta diretirsin, 10 kere pm atarsın hepsine cevaplarını veririm. Neden yasak olduğu neden uyarı aldığın vs vs. Sonra şikayet butonu kullanmanı öneririm, sen gelip pm atarsın sayfalarca konuları.

Forumun özelliklerini kullanmanı tavsiye ederim, ama özelliklerden ziyade maxipuanı kullanıyormuşsun. Bunu gösterdiğin için teşekkürler. :oke:

BuRacK

BuRacK

Üye
Bence dha iyi olmus.. böylelikle sadece kontör için foruma mesaj yazanları tespit edebiliriz...

yasirarslan

yasirarslan

Üye
Hala MaXicep Yine maXicep...

CK1991

CK1991

Üye
hiç bi site size paylaşım yapınca kontör vermedi onlara gidip nie wermiyorsunuz dediniz mi ? şimdi o hakkı alıyorlar(ki onların) burun kıvırtıyorsunuz:nono:

Ozan

Ozan

Admin
    Konu Sahibi
Bir ilki gerçekleştirdik simdi 2-3 amatör site de bunu uygulamaya çalışıyor isteyen oralarda da zaman geçirebilir :)

Biz gece gün emek verdiğimiz sitenin, 1 yıl sonra çöplük olmasını istemiyoruz saçma sapan mesaj ve konularla :)

FirstClasss

FirstClasss

Üye
Bir ilki gerçekleştirdik simdi 2-3 amatör site de bunu uygulamaya çalışıyor isteyen oralarda da zaman geçirebilir :)

Biz gece gün emek verdiğimiz sitenin, 1 yıl sonra çöplük olmasını istemiyoruz saçma sapan mesaj ve konularla :)
evet haklısınız çöplük olma ihtimali doğoruyordu sistem :)
bence sadece cep telefonları forumu olduğu için istediğiniz online kişi kapasitesine ulaşamıyorsunuz :):islik

Ozan

Ozan

Admin
    Konu Sahibi
Konu dışı bölümleri, cep telefonları bölümlerinden daha aktif

(Dosyalar hariç)

Nazy

Nazy

Üye
evet haklısınız çöplük olma ihtimali doğoruyordu sistem :)
bence sadece cep telefonları forumu olduğu için istediğiniz online kişi kapasitesine ulaşamıyorsunuz :):islik
Online Kapasitesi Gün geçtikçe Yükseliyor...
Daha Şimdiden Maxicep.Com un Birkaç server üzerinde Çalıştırılması düşünülüyor.
Tek sorunumuz Saçma mesaj ve konular,
ve MaxiPuan siteminin durdurulmasıyla bu tarz mesaj ve konuların azalacağını umuyoruz.

orgeneral2203

orgeneral2203

Üye
maxipuan kaldırıldı ve dolayısıyla gereksiz yere yazılan thanks saol maol gibi saçma kelimeler görmeyeceğiz ve de boş mesaj ve konulara artık nadir rastlayacağız. maxipuan sistemi kaldırılınca ak koyun kara koyun belli olacak. sitemize minnettar arkadaşlar ve maxipuan için giren arkadaşlar belli olacak. Teşekkürler!!!

researcher

Üye
Hic bisi diilde ...

Ben banlandım yeni nickle kaydoldum eski nickimde olan maxi punlarımı bu nickime aktarabilirmisiniz die baslıklar olmucak artık... :(

DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
Hic bisi diilde ...

Ben banlandım yeni nickle kaydoldum eski nickimde olana maxi punlarımı bu nickime aktarabilirmisiniz die baslıklar olmucak artık... :(

Kardeş maxipuanlar artık yok:) şu an tam konusundasın :D farkındamısın:D

van_hoijdonk

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
DiaBLoS™;926039' Alıntı:

Sen farkında mısın? Titanic zaten dalga geçmiş. O tarz konuları göremeyeceğiz diye. Okuduğunu anlama demiştim sana geçenlerde. :)

leiche

leiche

Emekli Yönetici
ne kadar uzadı bu muhabbet ya.

ne zaman yeni mesajlar desem en üstlerde.

milletin 1000 puanı gitmiş dır dır ediyor. bence en iyisi oldu forum bi kaç gündür ne kadar temizlendi. örneğin ben haber editörüykengünde belki 50 tane spam konu siliyordum. niyemi? maxipuan uğruna önlerine ne gelirse konu olarak açıyorlardı. diğer taraflarda yetkim yoktu göremiyordum ama tahminimce ordada durum pek farklı değildir.

sadece ortamı samimyieti için burda olanlara kapmız her zaman açıktır. herşey puan kontör vs. değildir. manevi değerler vardır görünmeyen dostluk gibi yada arayayıpta bulamadığın birşeyi birinin paylaşması gibi.

xkadir61

xkadir61

Üye
DiaBLoS™;926039' Alıntı:
anlayışına hayran kaldım yaw.

Üst Alt