Maxipuan Sistemi Durdurulmuştur ..

Sponsorlu Bağlantılar

leiche

leiche

Emekli Yönetici
bu arada maxipunda birinciydik :D
herzaman maxicep ;) bence rep sistemide gelmesin böyle daha rahat
diğer çeşit pls rep vs vs vs. gelen giden rep istiyor.

toprakumit

toprakumit

Üye
bu arada maxipunda birinciydik :D
herzaman maxicep ;) bence rep sistemide gelmesin böyle daha rahat
diğer çeşit pls rep vs vs vs. gelen giden rep istiyor.

Sağlık olsun kankam bir dahaki bahara inşallah :D

looney

looney

Üye
hem amac maxipuan için olmaz böylesi daha ii ;)

eren6523

eren6523

Üye
hayılrısı neyse o olsun zaten bu kirliliği yaratanlar ,kontör çabasına girenler de artık forumdan ayrılır tertemiz bir forumla devam ederiz:oke:

HenryBenzema1410

HenryBenzema1410

Üye
şöyle bişeyde olsa fena olmaz maxipuan sistemi gelsin ama kontör verilmesin çünkü o puanları yarışmada falan felan alıyroduk yarışmada kazananın hak ettiği bi şyeler olmuş olur bu sayede

Ozan

Ozan

Admin
    Konu Sahibi
şöyle bişeyde olsa fena olmaz maxipuan sistemi gelsin ama kontör verilmesin çünkü o puanları yarışmada falan felan alıyroduk yarışmada kazananın hak ettiği bi şyeler olmuş olur bu sayede
Maxipuan biriktikçe bir anlam ifade etmeyecekti o zaman.

Şimdi Teşekkür butonu ile teşekkür sistemi üzerinde çalışmalara başlayacağım gibi.

bora006

bora006

Üye
Arkadaşlara katılıyorum sitemiz için en iyisi en hayırlısı ne ise o olsun.

ycg35

ycg35

Üye
böylesi forum için daha iyi oldu ama bu durumda yarışmalarda kazananlara ödül verilmeyecek sadece rekabet olcak gibi bunun yerine şöyle yapılabilir maxipuan sistemi tekrar devreye girebilir maxipuanlara da kontör değilde forum içerisinde kullanılabilecek ödüller verilebilir mesela 5000 maxipuan karşılığı üye adı değiştirme şansı gibi şeyler aklıma gelmiyo ama :) site içn hayırlısı neyse o olsun..

HenryBenzema1410

HenryBenzema1410

Üye
böylesi forum için daha iyi oldu ama bu durumda yarışmalarda kazananlara ödül verilmeyecek sadece rekabet olcak gibi bunun yerine şöyle yapılabilir maxipuan sistemi tekrar devreye girebilir maxipuanlara da kontör değilde forum içerisinde kullanılabilecek ödüller verilebilir mesela 5000 maxipuan karşılığı üye adı değiştirme şansı gibi şeyler aklıma gelmiyo ama :) site içn hayırlısı neyse o olsun..
aynen valla...ama nega abi her zaman en iyisini düşünür en iyisi işi uzmanına bırakmak

Hellboy®

Hellboy®

Üye
Kontor Verilmese bile Maxipuanlar yazsaydı en azından :) cok cekıcı duruyordu :)

Ozan

Ozan

Admin
    Konu Sahibi
Teknik anlamda sisteme gereksiz yük getirmiş olurdu çünkü her sayfada sorgu sayısı 1-2 fazla oluyor.

sakarya:zekit

sakarya:zekit

Üye
Haklısınız...

Anıl Umut

Emekli Yönetici
elbette onun yerini tutacak başka güzel fikirler uygulayacaksınızdır bundan şüphemiz yok amacımız para\kontör değil olmadı da zaten biz siteye girerek yeni şeyler öğrendik mesela ben bildiğimi zannediyordum ama hiç bi şey bilmediğim ortadaydı bunu bilgilerimizi paylaştıkça anlıyoruz
site için hayırlısı en güzeli neyse o olsun :oke:
ayrıca şimdiye kadarki herşey için teşekkürler negative:)

DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
Karar mantıklı ve doğru...Asla ve asla bir gün olsun kontor ıcın msj atmamıştım;) Bizler birşeyler paylaşmak peşindeyiz görüldüğü gibi..Teşekkürler Negative ;)

saygıLar

NobLe

NobLe

Üye
bencede ne ise o olsun hayırlara vesile olsun inşallah:oke:

CEREN

CEREN

Üye
bence bu sistem daha ii olmuş :)

3aku1

Üye
şöyle bir baktım da yeni üyelerden hiç cevap yazan olmamış bu başlığı bu da siteye ne kadar değer verdiklerinin göstergesi, alınan karar da çok iyi olmuş bence hayırlısı olsun inşallah

xkadir61

xkadir61

Üye
en azından maxipuan için, gereksiz şeyler yazılmayacak.
iyi oldu, aklınıza sağlık.

Üst Alt