Maxipuan Sistemi Durdurulmuştur ..

Sponsorlu Bağlantılar

XMEN_43

XMEN_43

Üye
bakallm hayırlısı artıkk

safakk

safakk

Üye
olsun yau en azından sömürge grubu gider :)

orgeneral2203

orgeneral2203

Üye
Merhabalar,

Maxipuan Sistemini, çok büyük hayallerle düşünmüştük ve oluşturmuştum ancak zamanın beni hayal kırıklığına urattığını ve düşündüğümüz sonucu alamadığımı belirtmek istiyorum.

Mevcut üyelerimiz sistemi biliyor.
Yeni üyeler ise; Site Hakkında bölümümüzde Üst konulara bakarak, konu hakkında hem fikir sahibi olabilmekte.

Bu sistemin amacı, en başından bu yana siteye yararlı bir aktiflik sağlamaktı.
Ancak yararlı yada yararsız tahmin ettiğimiz aktifliği sağlamadığı gibi, yararsız aktiflikler zaman zaman canımızı sıktı.

Ayrıca,
Hediye kontör talep formları, gelen formlardaki üyelerin mesajlarının incelenmesi, onay verilmesi, takibinin yapılması, konu açılarak bildirim yapılması yanında ; Parça Kontör bayiliğindeki ara ara oluşan sıkıntılar, x operatörünün sorunlu olması, y operatörünün geç yollaması gibi sorunlarla, boğuşmak yerine siteye aynı zamanı harcayarak daha faydalı mesajlar kaydedebileceğimi düşünüyorum.

Öyle ki ,
Yeni bir çok üyenin, sırf maxipuan için aynı konuları 10 larca kez tekrar açıldıgını, konulara tsk, saol, eyw gibi art arda mesajlar attıklarını gördük, düzelttik ve sizlere yansımaması için çabaladık.

Yararlı kısmı ve beni en çok sevindiren kısmı ise,
Site Gelirini üyelerimizle, ancak gerçekten yararlı aktiflik sağlayan üyelerimizle paylaşıyor olmaktı ...

Ve bunu ilk yapan Maxicep.Com idi ..
Site gelirinin bir kısmını, üyeleriyle paylaşan tek siteydik, bunun düşüncesi ilk bizden çıkmıştı ve uygulamıştık.

Şimdi, bu şekilde su istimal edilemeyecek, herşeyden önce forumda kirlilik yaratmayacak yeni bir sistem oluşturma düşüncelerimiz doğmuştur. Böyle birşey olursa sizi tekrar bilgilendireceğiz.

Maxipuan için, sitede aktiflik veya kirlilik sağlayan üyelerin aklına, kontör hediyelerini veremiyorlar, paraları yok vb. düşüncelere kapılıp sevinmesinler zira açık konuşmak gerekirse, "1" adet reklam banneri, sizlerin 1 aylık hediye kontör ücretini fazlasıyla çıkarıyor.

Şimdi ise, 1 adet banner almayız, oradan ücret gelmez, forum 1 reklamdan daha eksilmiş daha temiz bir görünüm alır. Hem siteyi canı gönülden benimsemiş, sahiplenmiş kişilere, kontör den daha iyi verilebilecek bir hediye olmuş olur. :)

Biz mu mantıktayız ve tüm samimiyetimizle, gerçekten sistemin işini yapmadığını düşünmekteyiz ve direkt bu yüzden bu sistemi kapatıyoruz. Duyarlı üyeler zaten bu konuya tamamen katılacaktır.

İyi Forumlar,

MaxiCep

Valla yine de bilemem ama sırf maxipuan kalktı diye birçok arkadaşın forumu terk edeceğinden eminim.

schumici

schumici

Üye
Abi itin köpeğin olmuş 6000 -7000 puan.... Bi 10.000 daha olsa canın saolsun :)

aynen katılıyorum:oke:

--------------- Ekleme ---------------

gider abi 8000 değil 80.000 olsa feda olsun çünkü bizler yani çıkarcılar hariç bizler sadece maxi için burdayız. mesaj sayısı artmış maxipuan artmış vs bunlar sadece işin cafcaflı kısmı varsın olsun cafcafımız eksik kalsın ama maxi sırf kontör için gelip kirlilik yaratanlardan arınsın.

herkese ii forumlar...

her kelimesine katılıyorum:oke:

Sevgiliyle hediye kontörle mi konuşulur yau, varsa kontörün konuşursun ( ki hiç olmaz genelde eğer sevgili varsa ):ehe

buna kesinlikle katılıyorum:D:D:D

Ozan

Ozan

Admin
    Konu Sahibi
hasisa

hasisa

Üye
bu işi yapan sizlersiniz daha iyi bilirsiniz hayırlısı neyse o olsun

alemburda

alemburda

Üye
maxipuan sistemi sizi diğer sitelerden bambaşka kılıyordu tüm arkadaşlarım bu sisteminizi biliyorlar maxipuan sistemini anlattığımda herkes şaşırıyordu UMARIM TEKRAR GELİR :agla

ve maxipuan sistemini durdurmadan 1 hafta önce duyursaydınız iyi olurdu bu benim açımdan değil başka arkadaşların çok yüksek miktarda maxipuanları vardı onlara yazık oldu ama bi yandan sizide haklı görüyorum eger duyursaydınız çok fazla kontör alımı olurdu :(

mservank

mservank

Üye
Amacım maxipuan olmadı kontör almayı da düşübmüyordum ama Kurtoğlu'nun da dediği gibi bazı arkdaşlara yazık oldu gerçekten

ahmetmemet

ahmetmemet

Üye
kontur ıcın paylasım yapcak ınsanlar hıc paylasım yapmasın daha ıyı bence

paradox1026

paradox1026

Üye
yerinde bir karar diye dşünüyorum eyvallah ve tşklerden kurtulduk:D

ademvehavva

ademvehavva

Üye
maxipuan sistemi sizi diğer sitelerden bambaşka kılıyordu tüm arkadaşlarım bu sisteminizi biliyorlar maxipuan sistemini anlattığımda herkes şaşırıyordu UMARIM TEKRAR GELİR :agla

ve maxipuan sistemini durdurmadan 1 hafta önce duyursaydınız iyi olurdu bu benim açımdan değil başka arkadaşların çok yüksek miktarda maxipuanları vardı onlara yazık oldu ama bi yandan sizide haklı görüyorum eger duyursaydınız çok fazla kontör alımı olurdu :(
olacak tabi söz verildiği gibi millete kontörleri verlicekti ama kolayına kaçtılar işin.

Silent Assassin

Silent Assassin

Üye
Umarım site böyle daha güzel olur :):):)

mservank

mservank

Üye
yaa herkeste bi yağcılık görüyorum ne bu yağcılığın amacı
yağcılık yaparsam negative bana kontör veriyo ondna bu yağcılık:oke:
ben de herkeste bi maxipuan mesaj kasma rütbe sevdası görüyorum bu kadar belli etmeyin

DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
Sitenin tadını çıkarmaya devam edeLim.;)

ouSahin

ouSahin

Üye
yaa herkeste bi yağcılık görüyorum ne bu yağcılığın amacı

dostum ilk önce seni terbiyeye davet ediyorum..o yüksek maxipuanlı arkadaşların hiç biri kontür için maxipuan yükseltmedi emin ol bu saçma düşünce tek senden çıkmıştır...hiç bir yöneticininde işine gelmez kimsede kimseye yag çekmez burdaki aktif üyeler olgun kişilige sahip üyeler..ve o olgunluga sahip yöneticiler sitedeki işini ciddi yaptıkları için yagcılıklara karşı istisna bile göstermez...

xkadir61

xkadir61

Üye
oğuz'a katılıyorum.
ayrıca,bu forum'da bizlere; değerli arkadaşlar kazandıran.
burada iyi vakit geçirmemizi sağlayan,sorunlarımıza ve ihtiyaç duyduklarımıza; şahsen yada kurduğu sistem aracılığı ile çözüm bulan kişilerden, karşılık beklememek gerekir.!

Üst Alt