Maxipuan Sistemi Durdurulmuştur ..

Sponsorlu Bağlantılar

Ozan

Ozan

Admin
    Konu Sahibi
Gelen PM lere yine aşırı sinirlendim

Hep konu

Maxipuan neden gitti
Puanlarım nereye gitti
Maxipuan sistemi olmayacak mı
Maxipuana alternatif ne çıkaraksınız

Puan için birşeyler yapacaksanız yada yapıyorsanız, bu siteyle ilişkiniz kalmasın!
İlk kez bu kadar açık ve net konuşuyorum ama gerçekten sıkıldım

Bu bir kesim üye, puan için, hediye için birşeyler yapan ancak siteye aslında katkısı olmayan üye durumundadır.

Lütfen büyük çoğunluk ve duyarlı çoğunluk sözlerimi kesinlikle alınmasın.

Genel anlamda yapılan 4 sayfalık yorumdan büyük çoğunluğu, duyarlılığımızla hem fikir oldugundan konu kapanmıştır, puanla , rep le, aktiflikle şunla bunla kazanılan şeylerle ilgili birşey duymak istemiyorum.

Konuyu, yorumda bulunmak isteyen arkadaşlar için tekrar açıyorum ...

schumici

schumici

Üye
valla negative çok doğru yapmışsın. hayırlısı ne olur bilmiyorum ama bence düşüncen çok doğru. o tek kelimelik cevaplara bende sinir oluyodum. sırf puan kazanmak adına yapılan şeylerdi. çok doğru bi düşünce. ama üyelerin ne kadar aktif ne kadar forum içinde hareketli olduğunu belirten bi sistemde bence hemen uygulanmaya konulmalı:oke:

ßurçiN

ßurçiN

Üye
olan benim 1.222 puana oldu:D

Ozan

Ozan

Admin
    Konu Sahibi
6000-8000 Puanı giden arkadaşlar da var..

Daha temiz bir MaxiCep için
Fedakarlık edelim...

toprakumit

toprakumit

Üye
Abi itin köpeğin olmuş 6000 -7000 puan.... Bi 10.000 daha olsa canın saolsun :)

leiche

leiche

Emekli Yönetici
gider abi 8000 değil 80.000 olsa feda olsun çünkü bizler yani çıkarcılar hariç bizler sadece maxi için burdayız. mesaj sayısı artmış maxipuan artmış vs bunlar sadece işin cafcaflı kısmı varsın olsun cafcafımız eksik kalsın ama maxi sırf kontör için gelip kirlilik yaratanlardan arınsın.

herkese ii forumlar...

kurt bey

kurt bey

Üye
maxi puanlarımı göremiyorum,nerde benim puanlarım:ehe:ehe

kurt bey

kurt bey

Üye
imzamı düzelttim ama hala göremiyorum maxipuanlarımı:ehe

FirstClasss

FirstClasss

Üye
doğru karar aslında :)

botanixx

botanixx

Üye
hayırlısı olsun :) en iyisini siz bilirsiniz..

researcher

Üye
Belki bundan sona sadece balık acılımına puan gelir.....yada insanların baslıkları oylaması ve ve begenilen baslıkları acanların puan alması gibi...

sedece oneri vermek istedim.... Cok faydalı paylasım yapanların odullenmesine taraftarım....

mservank

mservank

Üye
maxipuan kaktığına göre
Maxicep Yarışmaları ™
Maxicep üyelerinin yada yönetimin baslatmış oldugu yarışmaların toplandığı alan.
Yarışmalara katılın, kazanın. Hediye Maxipuan ları alın.
düzeltmekte fayda var :)

Altun.

Altun.

Üye
yaa ben kntr alacaktım sevgilimle konuşacaktım :(:(

Ozan

Ozan

Admin
    Konu Sahibi
Sevgiliyle hediye kontörle mi konuşulur yau, varsa kontörün konuşursun ( ki hiç olmaz genelde eğer sevgili varsa ) yoksa konuşmazsın araya bir sınır koymak lazım :ehe

Bizden de hediye kontör alamasanız, hiç konuşamayacaksınız sevgilinizle tüh :coold:

keremerson

keremerson

Üye
Sevgiliyle hediye kontörle mi konuşulur yau, varsa kontörün konuşursun ( ki hiç olmaz genelde eğer sevgili varsa ) yoksa konuşmazsın araya bir sınır koymak lazım :ehe

Bizden de hediye kontör alamasanız, hiç konuşamayacaksınız sevgilinizle tüh :coold:
:ehe:ehe:ehe:ehe

toprakumit

toprakumit

Üye

:ehe :ehe :ehe

ademvehavva

ademvehavva

Üye
eeeee bizm maxipuanlar ne oldu

ycg35

ycg35

Üye
güzel söyledin ouSahin :)

Üst Alt