kurt bey
Üye
ne kadar yönetici varsa bana cephe almış ayıp olmuyormuAdemvehavva seni bir kere de sorun çıkartmazken görsem şu forumda.
Uyarı alırsın sebebini sorarsın, açıklamama rağmen hala anlamamakta diretirsin, 10 kere pm atarsın hepsine cevaplarını veririm. Neden yasak olduğu neden uyarı aldığın vs vs. Sonra şikayet butonu kullanmanı öneririm, sen gelip pm atarsın sayfalarca konuları.
Forumun özelliklerini kullanmanı tavsiye ederim, ama özelliklerden ziyade maxipuanı kullanıyormuşsun. Bunu gösterdiğin için teşekkürler.
kimse cephe almaz kardeşimne kadar yönetici varsa bana cephe almış ayıp olmuyormu
yok biz bunu kutuplarda üretiyoruztürkiye de var mı bu kardeş
sonrada bu cevabı yazmış yani ben üzülmedim altı üstü 20 kontör alacağım vardı.Türkiye de zekileri bulmaya başlıyorLAr
ne kadar yönetici varsa bana cephe almış ayıp olmuyormu
Leiche sen değilmiydin toprakla maxipaun için yarışa giren. Bu puanları kullanmayacaktınız belki ama sırf birbirinizle çekiştiğiniz için o spam dediğiniz mesaj ve konularda ikiniz halay başını çekerken bu hesapların peşinde olan üyelerede çanak tutuyordunuz. Şimdide kaldırıldığı iyi oldu,şöle oldu böle oldu diyorsunuz. Komik
şikayet et butonundan şikayet ettim sonradan ama şikayet ettiklerimin hepsi cezalandırılmış ama biri hariçBu cephe almak değil, uyarı almanızın sebebini açıklamama rağmen yeterli midir dediğimde hayır yeterli değil diyorsunuz. Bana gelip linkler gönderiyorsunuz aynı şekildeki. Konulara bakıyorum hiçbirini tanımıyorum bile. Sanki çifte standart var gibi kinayeli davranıyorsunuz.
Şikayet edin gerekeni yapalım dememe rağmen, pm'den yazmaya devam ediyorsunuz. Bir yönetici ortalama 30 pm ile ilgileniyor günde, dolayısıyla pm kutusu şikayet kutusu değil ki sizin gönderdiğinize bakayım. Ama yine biz kötü oluyoruz.
Sonrada yöneticiler bize cephe almış...
aynen kimsi iki konu açınca kendini bu formun yöneticisi sanmaya başladı en iyi bu oldu böylede kalsınArkadaslar uzun 1 haftaya yakındır foumda yoktum ve bugun geldım yorumları okudum ve cok uzuldum bazı uyeler 1000 e gelen maxipuanları ıcın uzuluyor arkadaslar bende 6200 maxipuan vardı sesimi cikarmadım 1000 2000 puan ıcın bunu yapmayın
Forum'un kalitesi düsüyor
şikayet et butonundan şikayet ettim sonradan ama şikayet ettiklerimin hepsi cezalandırılmış ama biri hariç
Önce forumdaki imza kurallarına dikkat edin.walla bende kontrol edip yazdım onu oraya o anda vardı ayrıca ben uyarı alınca niye kendimi site sahibi sanıyım ki
ne oldu şimdi imzamda ne var reklam mı var başka bişey miÖnce forumdaki imza kurallarına dikkat edin.
İmzanız kurallara uygun olsun.
Sonra kuralları eleştirin.
Forum Kuralları - Maxicep.Com
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?