MaxiPlus 5 recovery mod sorunu

Sponsorlu Bağlantılar

denistyle

Üye
    Konu Sahibi
MaxiPlus 5 recovery mod sorunu
Merhaba, telefonuma unlockroot programı ile root atttım normal olarak atamadım, dahasonra cwm ve ardından rom yüklemeyi denedim cwm kuramadım. sürekli yükleme esnasında dondu. şuanda telefon hiçbir şekilde recovery moduna girmiyor (android system recovery 3e veya cwm) ses+ power kombinasyonu işlemiyor. telefon turkcell ekranında donuyor batarya cıkarmadan donma geçmiyor. umarım derdimi açıklıyabilmişimdir yardımlar için şimdiden teşekkürler.

denistyle

Üye
    Konu Sahibi
yardım. .

maxiplustr

Üye
FTM moduna giriyormu

küçükyıldız37

Üye
benim yeni maxi plus telefon ftm moduna giriyor

maxiplustr

Üye
FTM moduna girip teli pcye bağlayıp tele romu bu program sayesinde yüklemeye çalışın

cücükajan21

cücükajan21

Üye
KARDEŞİM AYNI SORUN BENDEDE VAR BENİM BİLGİSAYARIMDA FTM ÇALIŞTIRILABİLİR YAZIYOR WAİTİN DEVİCE YAZIYOR AMA HİÇ BİR ŞEKİLDE ÇÖZÜLMÜYOR DONUYOR KAFAYI YİCEM ARTIK :vur:vur

sakkaroaz

Üye
Maxi Plus 5 telefonumu rootladım recovery kurarken bir hata oldu sanırm telefon türkcell yazısnda kalıyor. Orjinal recovery menüye giriyor ordan formatladm orjinal romu kurmaya çalıstm hata verdi kendi güncelleme yazılımını denedm yine olmadı. Ne yapmalıyım

ogun281

Üye
hocam yapmaniz gereken pc den telefona cwm yuklemek ve custom rom kurmak ama eger elinde orjinal update.zip ve orjinal recovery varsa recovery den romu flaslamak eger sorun olursa rom dosyalarinda bir sorun vardir custom rom yukleyeceksin cwm den

osmanpa13

osmanpa13

Üye
maxiplustr adlı arkadaşın verdiği link çalışmıyor bu programın çalışan linkini bilen var mı acaba ?

kobeduck

Üye

sorun yaşayanlar bu linktekileri denesin bende şimdi denicem

ufukcatak

Üye
FTM cep telefonlarında cihazın içerisindeki işletim sistemini tekrar yüklemek için kullanılan moddur.

FTM moduna alınan telefona, bilgisayar üzerinde çalıştırılacak kurtarma programları ile usb kablo üzerinden yükleme yapılır.

Şayet telefonunuzu bilgisayar tanımıyorsa bu mod yüklemede kullanılamaz. FTM moduna geçmek için kapalı haldeyken telefonunuzun ses kısma ve güç tuşlarına basılı tutmanız yeterli.

Üst Alt