mesaj yazarakKonuyu buraya nasıl getirebildiniz
olsun bakamhahahaha çıkışa geldik hadi anıl göster marifetini. senin için sol kolumu hiç kullanmıycam maksat eşitlik olsun![]()

mesaj yazarak

mesaj yazarak
iyi de onlarıda cok rahatsız etmek istemiyomNormal bir yere acip yoneticilerden tasinmasini istemek en iyisi simdilik![]()

Düzenli olarak paylaşım yaptığın taktirde sana orada yetki verilir. Sitemizdeki PDA uygulamalar, bazı kriterler ve standartlara göre yapılıyor. Sanırım denetlemesi zor olduğu için MaxiPDA bölümüne üyelerin konu açması yasaklandıydı. Tamamen kendi çevirin olacak, içerisinde herhangi bir site reklamı yada çevirmen ismi olmaması lazım. Çeviri yaptıktan sonra uygulamanın isminin yazılışı, konuyu açma tarzı dahil bir çok standart var. 1 yıla yakın zamandır çeviri yapmıyorum, o zamanki kuralları unuttum, aradan geçen zamanda yeni standartlarda gelmiş olabilir. PDA gurubundaki arkdaşlarla yada Ozanla iletişime geçip, bu konu hakkında detaylı bilgi alman senin yararına olacaktır. Gerekli şartları yerine getirip düzenli paylaşım yaparsan, neden olmasın...

Yorum için tesekkürler abi zaten artık düzenli olarak uygulama tükçelestircem ve paylaşıcam zaten bundan sonra. inşallah yetki verirler.zaten maxipda bolumdeki uygulamaları inceledim yuklerken uyarı cıkıyo türk çeviriyi yapam nın adı var bide daha fazlası maxicep te falan gibi yazılar koymuslar bende aynı onlar gibi yapıcam kurallara uyucam ama cevirenin adı yazıyodu yani onu söyliyim . şimdi ben s60v5 lerde uygu. da kendi türkçeleştirdiklerimi orda paylassam bi zaman sonra gercekten maxipda a bolumne yetki verirler mi ? suan baska birisiyle iletişime gecmemem gerek varmı peki ??Düzenli olarak paylaşım yaptığın taktirde sana orada yetki verilir. Sitemizdeki PDA uygulamalar, bazı kriterler ve standartlara göre yapılıyor. Sanırım denetlemesi zor olduğu için MaxiPDA bölümüne üyelerin konu açması yasaklandıydı. Tamamen kendi çevirin olacak, içerisinde herhangi bir site reklamı yada çevirmen ismi olmaması lazım. Çeviri yaptıktan sonra uygulamanın isminin yazılışı, konuyu açma tarzı dahil bir çok standart var. 1 yıla yakın zamandır çeviri yapmıyorum, o zamanki kuralları unuttum, aradan geçen zamanda yeni standartlarda gelmiş olabilir. PDA gurubundaki arkdaşlarla yada Ozanla iletişime geçip, bu konu hakkında detaylı bilgi alman senin yararına olacaktır. Gerekli şartları yerine getirip düzenli paylaşım yaparsan, neden olmasın...
Sanki her gun uygulama ceviriyon sen de yaviyi de onlarıda cok rahatsız etmek istemiyom![]()
evet cevirmiyorum ama artık ceviricem hergünSanki her gun uygulama ceviriyon sen de yav
Vay buyuk konusuyonevet cevirmiyorum ama artık ceviricem hergün![]()

ee öylleVay buyuk konusuyon![]()

ya daha tanısmadık ama onlar site admınıOzan abi diyonuz Hasan abidiyonuz yha nasıl tanıştınız 4-5 aydan beri üyeyim hiçbirinden haberim yok.

Ozan abi diyonuz Hasan abidiyonuz yha nasıl tanıştınız 4-5 aydan beri üyeyim hiçbirinden haberim yok.
ya daha tanısmadık ama onlar site admınıabi derken de bizden buyuk birisi muhtemelen saygıdan dolayı denir
![]()