MaxiPDA Türkçe Uygulamalar bolumune konu acmak ıcın

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Revengeful

Emekli Yönetici
Konuyu buraya nasıl getirebildiniz

anılbaran

anılbaran

Üye
    Konu Sahibi
neyse ya yönetici olmadan olmuyo diyonuz ama maxipda türkçe ceviri ekibine falan katılsak öylede mi konu acamıyoz ve nası katılcaz diger bölümler gibi yapsalar güzel olur s60v5 uygulamalarda ne güzel konu acıyoz yöneticiler onaylıyo bundada öyle bi sistem yapsalar olmazmı :)

mstf_l

mstf_l

Üye
Normal bir yere acip yoneticilerden tasinmasini istemek en iyisi simdilik :oke:

EroL

EroL

Emekli Yönetici
Düzenli olarak paylaşım yaptığın taktirde sana orada yetki verilir. Sitemizdeki PDA uygulamalar, bazı kriterler ve standartlara göre yapılıyor. Sanırım denetlemesi zor olduğu için MaxiPDA bölümüne üyelerin konu açması yasaklandıydı. Tamamen kendi çevirin olacak, içerisinde herhangi bir site reklamı yada çevirmen ismi olmaması lazım. Çeviri yaptıktan sonra uygulamanın isminin yazılışı, konuyu açma tarzı dahil bir çok standart var. 1 yıla yakın zamandır çeviri yapmıyorum, o zamanki kuralları unuttum, aradan geçen zamanda yeni standartlarda gelmiş olabilir. PDA gurubundaki arkdaşlarla yada Ozanla iletişime geçip, bu konu hakkında detaylı bilgi alman senin yararına olacaktır. Gerekli şartları yerine getirip düzenli paylaşım yaparsan, neden olmasın...

• Beğen
Tepkiler: Revengeful ve Burak

Burak

Üye
Düzenli olarak paylaşım yaptığın taktirde sana orada yetki verilir. Sitemizdeki PDA uygulamalar, bazı kriterler ve standartlara göre yapılıyor. Sanırım denetlemesi zor olduğu için MaxiPDA bölümüne üyelerin konu açması yasaklandıydı. Tamamen kendi çevirin olacak, içerisinde herhangi bir site reklamı yada çevirmen ismi olmaması lazım. Çeviri yaptıktan sonra uygulamanın isminin yazılışı, konuyu açma tarzı dahil bir çok standart var. 1 yıla yakın zamandır çeviri yapmıyorum, o zamanki kuralları unuttum, aradan geçen zamanda yeni standartlarda gelmiş olabilir. PDA gurubundaki arkdaşlarla yada Ozanla iletişime geçip, bu konu hakkında detaylı bilgi alman senin yararına olacaktır. Gerekli şartları yerine getirip düzenli paylaşım yaparsan, neden olmasın...

heyt ! yoruma bak be :yavrum:

fnldstntn

Üye
Satilik yan sanayi MaxiPDA rutbesi yatisen aliyor gel vatandas gel...:)

• Beğen
Tepkiler: Burak
anılbaran

anılbaran

Üye
    Konu Sahibi
Yorum için tesekkürler abi zaten artık düzenli olarak uygulama tükçelestircem ve paylaşıcam zaten bundan sonra. inşallah yetki verirler.zaten maxipda bolumdeki uygulamaları inceledim yuklerken uyarı cıkıyo türk çeviriyi yapam nın adı var bide daha fazlası maxicep te falan gibi yazılar koymuslar bende aynı onlar gibi yapıcam kurallara uyucam ama cevirenin adı yazıyodu yani onu söyliyim . şimdi ben s60v5 lerde uygu. da kendi türkçeleştirdiklerimi orda paylassam bi zaman sonra gercekten maxipda a bolumne yetki verirler mi ? suan baska birisiyle iletişime gecmemem gerek varmı peki ??

anılbaran

anılbaran

Üye
    Konu Sahibi
o zmaan ben durumu bu hafta içinde ozan abiye soylıyım dıyım boyleyken boyle bana o yol gösterir neler yapabılcegımı falan neyse herkse tesekkurler arada gelısmelerı yazarım buraya belki..:megafon:

Joker.

Joker.

Üye
Ozan abi diyonuz Hasan abidiyonuz yha nasıl tanıştınız 4-5 aydan beri üyeyim hiçbirinden haberim yok.

anılbaran

anılbaran

Üye
    Konu Sahibi
Ozan abi diyonuz Hasan abidiyonuz yha nasıl tanıştınız 4-5 aydan beri üyeyim hiçbirinden haberim yok.
ya daha tanısmadık ama onlar site admını ;) abi derken de bizden buyuk birisi muhtemelen saygıdan dolayı denir :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt