Alt klasör ve isim uyumsuz n8 için onu kurma iptal etmek için c sys bin içinden menurenderer.dll dosyasını farklı isim de adlandır tel kapat aç yeter ok format atmaona gerek yok
Ev ekrana dosya yöneticisinin kısayolunu ekle ve gir xplore kur kurulu ise direk xplorenin kısya yolunu ekrana ekle ve dediğim işlemleri yapmenü ye girilmiyorki hiç bir öğe kalmıyor ekran simsiyah saat batarya göstergesi ve şebeke den başka bişey görünmuyor ve açılmıyor
ben yanlışlıkla maximod6 uygulamasını sildim ama efekleri özellikleri halen duruyor yeniden kurmaya calısıyorum olmuyor yardımcı olurmusunuz teşekkürler
- - - Eklendi - - -
yüklenmiyor bozuk dosya diyor
Bu modun n8 de çalışmaması ilginç c6 c7 de sorunsuz çalışıyor cfw falan mı kullanıyorsun? Çünkü bu mod 3 sürümden beridir hep paylaşıldı bir kere bile sorun bildiren olmadı teşekkür edeirm geri bildirim için...menü ye girilmiyorki hiç bir öğe kalmıyor ekran simsiyah saat batarya göstergesi ve şebeke den başka bişey görünmuyor ve açılmıyor
Bu modun n8 de çalışmaması ilginç c6 c7 de sorunsuz çalışıyor cfw falan mı kullanıyorsun? Çünkü bu mod 3 sürümden beridir hep paylaşıldı bir kere bile sorun bildiren olmadı teşekkür edeirm geri bildirim için...
Elimde fp2 cihaz olmadığı için çalışma yapamıyorum ama tester olacaksan bir kaç çalışmam olabilir fp2 efekti için tester olmak kolay değil hard format atmak zorunda kalabilirsin tüm bunlara rağmen gene de yaparım diyorsan pm atlevent benım eskı yamalar gıtmıs yerıne baskaları gelmıs bır de bende ıslem kaydı 365 modu vardı o da ordan gıtmıs ayrıca bazı efetler sıkıntılı ekran kararması var ne olacak bunlara bır care bul
Sorunu çözelim
603 fp2 kullanicisym.maximodu yukledm.gerekli islemleri(rom patcher yamalari aktif etme xplore ile mif ve mbm kopyalama vs) yaptktan sonra restart attm telde efeck sorunu oldu.once tema efectni kapali yapip rest attim sonra tema efectni acip yine restart attm sorun kalmadi 
effect sorununu cozdum kardesm603 fp2 kullanicisym.maximodu yukledm.gerekli islemleri(rom patcher yamalari aktif etme xplore ile mif ve mbm kopyalama vs) yaptktan sonra restart attm telde efeck sorunu oldu.once tema efectni kapali yapip rest attim sonra tema efectni acip yine restart attm sorun kalmadi
![]()
Bunu yapmak şart zaten de ben bu rağmen efekt sorunu var diye yorumladım mesajları çünkü ilk kurulumda orjinal manifest kullanıyor kapalı yaptığında boş manifes(efekt oynatılmaması için) tekrar açık yaptığında benim modifiye ettiğim manifest devre ye giriyor bir daha da hep öyle kalıyor
Bunun için kısaca ayarlardan efekt yükleme yerini seçtikten efektler menüsünde efekt açık işaretli olsa bile efekt açık seçmeniz yeterlidir. modifiyeli manifest devreye girer ve yüzde yüz olmasa da çoğu kararma sorunu kalmıyor

Sorunu çözelim