[MaxiPDA] MaxiMOD v6.0(0) Symbian^3 Refresh - FP1 - FP2 Unsigned Türkçe - MaxiPDA

Sponsorlu Bağlantılar

noss_bar

noss_bar

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Alt klasör ve isim uyumsuz n8 için onu kurma iptal etmek için c sys bin içinden menurenderer.dll dosyasını farklı isim de adlandır tel kapat aç yeter ok format atmaona gerek yok

tengin

Üye
ben yanlışlıkla maximod6 uygulamasını sildim ama efekleri özellikleri halen duruyor yeniden kurmaya calısıyorum olmuyor yardımcı olurmusunuz teşekkürler

- - - Eklendi - - -

yüklenmiyor bozuk dosya diyor

n8 refresh

Üye
Alt klasör ve isim uyumsuz n8 için onu kurma iptal etmek için c sys bin içinden menurenderer.dll dosyasını farklı isim de adlandır tel kapat aç yeter ok format atmaona gerek yok

menü ye girilmiyorki hiç bir öğe kalmıyor ekran simsiyah saat batarya göstergesi ve şebeke den başka bişey görünmuyor ve açılmıyor

noss_bar

noss_bar

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
menü ye girilmiyorki hiç bir öğe kalmıyor ekran simsiyah saat batarya göstergesi ve şebeke den başka bişey görünmuyor ve açılmıyor
Ev ekrana dosya yöneticisinin kısayolunu ekle ve gir xplore kur kurulu ise direk xplorenin kısya yolunu ekrana ekle ve dediğim işlemleri yap

noss_bar

noss_bar

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
ben yanlışlıkla maximod6 uygulamasını sildim ama efekleri özellikleri halen duruyor yeniden kurmaya calısıyorum olmuyor yardımcı olurmusunuz teşekkürler

- - - Eklendi - - -

yüklenmiyor bozuk dosya diyor

dosya bozuk uyarısı uygulama tam indirilmemiş olabilir uygulamanın boyutu 77 mb civarı eğer daha az ise tekrar indirmeyi dene indirdiktne sonra yapacağın tekrar kurulum işlemleri konuda yazıyor gayet basit tekrar aynı sürüm kurulum yapacağın için c sys bin içinden aknıcon.dll ile aknserverskn.dll dosyalarını farklı adlandırman yeter sonra kurulumunu yap ve yükleme yerlerini seç ok

noss_bar

noss_bar

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Bu modun n8 de çalışmaması ilginç c6 c7 de sorunsuz çalışıyor cfw falan mı kullanıyorsun? Çünkü bu mod 3 sürümden beridir hep paylaşıldı bir kere bile sorun bildiren olmadı teşekkür edeirm geri bildirim için...

tengin

Üye
indirdiğim doya boyutu 77.2 MB yinede bozuk dosya diyor,birde bende Rompacher'de open4all ve installserver yamaları yok onlarda gitmiş yerine maximod6 daki yamalar var ne yapabilirim

hajkhanx33

hajkhanx33

Üye
c7 deyım 10dkdır bi mifi kuruor ne yapıyım : ) kaldımı oyle yazsmıssın ama uzun surdu baya

n8 refresh

Üye
Bu modun n8 de çalışmaması ilginç c6 c7 de sorunsuz çalışıyor cfw falan mı kullanıyorsun? Çünkü bu mod 3 sürümden beridir hep paylaşıldı bir kere bile sorun bildiren olmadı teşekkür edeirm geri bildirim için...

cfw kullanmıyorum. Mif efekt ve mesaj balonlarında sorun yok gayet güzel ama modları uyguladığımda sorun çıkarıyor. Ayrıca birgünde iki kere format atmak zorunda kaldım. Şimdi Mif efekt ve mesaj balonları ni tek kullanıyorum sorun yok. Ellerine sağlık.

bbakkus

bbakkus

Üye
görev yöneticisine girdiğimde ekran kararıyo veya uygulamaya girdiğimde ekran 10 saniyeliğine kararıyo neden böyle yapar

noss_bar

noss_bar

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
fp2 de bazı efektler sıkıntı verebiliyor efekt kullanmak istemiyorsan c sys bin içinden aknskinsrv.dll dosyasını farklı adlandırman yeter

manolyam63

manolyam63

Üye
levent benım eskı yamalar gıtmıs yerıne baskaları gelmıs bır de bende ıslem kaydı 365 modu vardı o da ordan gıtmıs ayrıca bazı efetler sıkıntılı ekran kararması var ne olacak bunlara bır care bul

noss_bar

noss_bar

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
levent benım eskı yamalar gıtmıs yerıne baskaları gelmıs bır de bende ıslem kaydı 365 modu vardı o da ordan gıtmıs ayrıca bazı efetler sıkıntılı ekran kararması var ne olacak bunlara bır care bul
Elimde fp2 cihaz olmadığı için çalışma yapamıyorum ama tester olacaksan bir kaç çalışmam olabilir fp2 efekti için tester olmak kolay değil hard format atmak zorunda kalabilirsin tüm bunlara rağmen gene de yaparım diyorsan pm at :) Sorunu çözelim

cuneytttttt

cuneytttttt

Üye
effect sorununu cozdum kardesm :) 603 fp2 kullanicisym.maximodu yukledm.gerekli islemleri(rom patcher yamalari aktif etme xplore ile mif ve mbm kopyalama vs) yaptktan sonra restart attm telde efeck sorunu oldu.once tema efectni kapali yapip rest attim sonra tema efectni acip yine restart attm sorun kalmadi :)

• Beğen
Tepkiler: noss_bar
noss_bar

noss_bar

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
effect sorununu cozdum kardesm :) 603 fp2 kullanicisym.maximodu yukledm.gerekli islemleri(rom patcher yamalari aktif etme xplore ile mif ve mbm kopyalama vs) yaptktan sonra restart attm telde efeck sorunu oldu.once tema efectni kapali yapip rest attim sonra tema efectni acip yine restart attm sorun kalmadi :)

Bunu yapmak şart zaten de ben bu rağmen efekt sorunu var diye yorumladım mesajları çünkü ilk kurulumda orjinal manifest kullanıyor kapalı yaptığında boş manifes(efekt oynatılmaması için) tekrar açık yaptığında benim modifiye ettiğim manifest devre ye giriyor bir daha da hep öyle kalıyor

Bunun için kısaca ayarlardan efekt yükleme yerini seçtikten efektler menüsünde efekt açık işaretli olsa bile efekt açık seçmeniz yeterlidir. modifiyeli manifest devreye girer ve yüzde yüz olmasa da çoğu kararma sorunu kalmıyor

cuneytttttt

cuneytttttt

Üye
Bunu yapmak şart zaten de ben bu rağmen efekt sorunu var diye yorumladım mesajları çünkü ilk kurulumda orjinal manifest kullanıyor kapalı yaptığında boş manifes(efekt oynatılmaması için) tekrar açık yaptığında benim modifiye ettiğim manifest devre ye giriyor bir daha da hep öyle kalıyor

Bunun için kısaca ayarlardan efekt yükleme yerini seçtikten efektler menüsünde efekt açık işaretli olsa bile efekt açık seçmeniz yeterlidir. modifiyeli manifest devreye girer ve yüzde yüz olmasa da çoğu kararma sorunu kalmıyor

evet dogru soyluyorsun.zaten bu v5 te de vardi bence bu sorun degl.program takir takir calisiyor emegine saglik :)

arslanla

arslanla

Üye
uzun uğraşlar sonucu yükledim mifler sorun çıkardı hallettim klasörler sorun çıkardı hallettim gel gelelim efektler uygulamasına bu nerden çıktı maximodun yanında bir de efektler geldi silsem olur mu?

noss_bar

noss_bar

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
hızlı efektler o silme efektler anında aktif oluyor onunla maximod ile aynı arşivi kullanıyor telefona yükü yok efekt için tel açıp kapama gerek kalmaz

• Beğen
Tepkiler: manolyam63
manolyam63

manolyam63

Üye
levent burda yazmıssın tester olmak lazım dıyorsun ben bunu anlmadım ne demek o

Elimde fp2 cihaz olmadığı için çalışma yapamıyorum ama tester olacaksan bir kaç çalışmam olabilir fp2 efekti için tester olmak kolay değil hard format atmak zorunda kalabilirsin tüm bunlara rağmen gene de yaparım diyorsan pm at :) Sorunu çözelim

arslanla

arslanla

Üye
dün çok güzel çalışıyordu şimdi çalışmıyor noldu bilmiyorum mif yerini seçiyorum aknlcon2diye adlandırın diyor adlandırmıştım bakıyorum bir tane daha aknlcon çıkmış yine adlandırıyorum bi daha çıkyor anlamadım sorun ne??

- - - Eklendi - - -

mesajlarımı okuyamıyorum bu işte bi terslik var galiba hepten bozdum teli formatsız çözümü var mıdır?

Üst Alt