Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
bu mod programıdır evols ise cfw dir yani apayrı şeyler evolsu phoenix ile yükliceksin...
manolyam63
Üye
levent ne zaman cıkar bu
Rhino Prime
Üye
Dosya bozuk dedi off stn paket vardı indiefim bunu gştti 70 mb bide açmadı kafayı yiyecem
arslanla
Üye
abi görüntüler güzel gözüküyor güncelleme ne zamana gelir mümkünse bayramdan önce verir misin?
noss_bar
Emekli Yönetici
Konu Sahibi
bayram dan önce kesin gelir de yazı tipi olayını çıkartacağım gibi kaç gündür uğraştım bir kere değiştiriyor ikinciye üzerine yazamıyor fontlar mif gibi değilmis
bayram dan önce kesin gelir de yazı tipi olayını çıkartacağım gibi kaç gündür uğraştım bir kere değiştiriyor ikinciye üzerine yazamıyor fontlar mif gibi değilmis
levent usta font zoom exe dosyasını maximod exe ile birleştirmeyi denesen
noss_bar
Emekli Yönetici
Konu Sahibi
sorun exe değil sorun font kullanıldığı için değiştirilmiyor üzerine yazamıyor ama bayağı bir geliştirdim suan bitti sayılır kontrolleri yapıyorum bittiği gibi hemen refresh için için uyarliyorum
sorun exe değil sorun font kullanıldığı için değiştirilmiyor üzerine yazamıyor ama bayağı bir geliştirdim suan bitti sayılır kontrolleri yapıyorum bittiği gibi hemen refresh için için uyarliyorum