[MaxiPDA] MaxiMOD v6.0(0) Symbian^3 Refresh - FP1 - FP2 Unsigned Türkçe - MaxiPDA

Sponsorlu Bağlantılar

noss_bar

noss_bar

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
:rica:

cagdas444

Üye
çok teşekkürler mod yapamıyordum bu iyi oldu eline sağlık :tşk:

noss_bar

noss_bar

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
yeni sürümden arayüz

Ekli dosyalar

Jan

Jan

Üye
:tşk:

cagdas444

Üye
maximod ile evols yuklenebilit mi ?

manolyam63

manolyam63

Üye
levent ne zaman cıkar bu

Rhino Prime

Üye
Dosya bozuk dedi off stn paket vardı indiefim bunu gştti 70 mb bide açmadı kafayı yiyecem

arslanla

arslanla

Üye
abi görüntüler güzel gözüküyor güncelleme ne zamana gelir mümkünse bayramdan önce verir misin?:)

noss_bar

noss_bar

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
bayram dan önce kesin gelir :) de yazı tipi olayını çıkartacağım gibi kaç gündür uğraştım bir kere değiştiriyor ikinciye üzerine yazamıyor fontlar mif gibi değilmis

manolyam63

manolyam63

Üye
beklıyoruz heyecanla...

manolyam63

manolyam63

Üye
bekleyelım guzel seyler olacak....

magnumxx

Üye
yoğun emek var teşekkürler

noss_bar

noss_bar

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
:rica:

• Beğen
Tepkiler: manolyam63
manolyam63

manolyam63

Üye
ıkı gun kaldı....

arslanla

arslanla

Üye
bayram dan önce kesin gelir :) de yazı tipi olayını çıkartacağım gibi kaç gündür uğraştım bir kere değiştiriyor ikinciye üzerine yazamıyor fontlar mif gibi değilmis

hadi abi yüklemek için sabırsızlanıyorum...:)

n8 refresh

Üye

bayramdan önce kesin gelir deniliyor yarın bayram artık gelmesini bekliyorum dört gözle

mferdi

mferdi

Üye

levent usta font zoom exe dosyasını maximod exe ile birleştirmeyi denesen

noss_bar

noss_bar

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
sorun exe değil sorun font kullanıldığı için değiştirilmiyor üzerine yazamıyor ama bayağı bir geliştirdim suan bitti sayılır kontrolleri yapıyorum bittiği gibi hemen refresh için için uyarliyorum

n8 refresh

Üye
sorun exe değil sorun font kullanıldığı için değiştirilmiyor üzerine yazamıyor ama bayağı bir geliştirdim suan bitti sayılır kontrolleri yapıyorum bittiği gibi hemen refresh için için uyarliyorum

dört gözle bekliyorum

Üst Alt