[MaxiPDA] MaxiMOD v6.0(0) Symbian^3 Refresh - FP1 - FP2 Unsigned Türkçe - MaxiPDA

Sponsorlu Bağlantılar

manolyam63

manolyam63

Üye
tskler levent...

username37

Üye
Yazı tipi değiştirme için kodlamasını yazıyorum dikkat li olunması lazım yazı tipi olsun mifler olsun modlar olsun efektler olsun bunlar sistemsel şeyler bir hatası telefonunun açılmamasına neden olacak şeyler bu programda hataya yer yok o yüzden yavaş yavaş kodlamasını bitirdiğimde ve testlerden emin olduğumda paylaşılacaktır zaten fazla eklenecek birşey kalmadı yazi tipi de geliyor arşivi güzelce tekrar güncellerim 10 15 güne paylaşırım ama indirme sayısına bakacam olursam refresh e öncelik vereceğim çünkü refresh indirme 1000 küsürde iken fp2 nin 150 civarı olması şaşırttı beni

belle refresh için uyumlu olsun kardeşiw .

- - - Eklendi - - -

Olmayacak birşey konuda zaten her şey açık telefonun hackli olmalı ve openall yamasının açık olması gerekir uygulamayı ve pythonu kur uygulama açıldığın mif yükleme yerini efekt ykleme yerini seç sonra miflerden isteklerini seç efektlerdende istediğini seç ve son olarak telefonu kapat aç bitti yeni tasarımını sen gör yeniden başlatma ile ilgili bür sürü uygulama var maxipda bölümünde isminde restart olan her uygulama aradığını verecektir ama benim tavsiye ettiğim QuickPower güzel basit ve sade

http://www.maxicep.com/maxipda-turk...symbian-3-unsigned-turkce-maxipda-684337.html

kardeşm çok uğraştım olmadı sildim tekrar yaptım falan format attım olumsuz böyle iyi joyhlog mod uyguladm mif falan ekliyorum beğenmezsem orjınaline dönüyorum maximod yeni sürümü inş güzel olur

kardeş boton için teşekür 1

noss_bar

noss_bar

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
:rica:

arslanla

arslanla

Üye
yeni güncellemedeki değişiklikler ne?

By-HaCk

By-HaCk

Üye
Sanırım avkon2 sorunu var yükleme yerini seçtiğinde otomatik olarak aknIcon.dll c ye ve mifler seçtiğiniz hafızaya göre kopyalanır bu işlem sizin bildiğiniz johlog modu benim se avokn2 modu dediğim şey düşündüğüm zaman mif ile telefonun açılmamasına neden olacak tek mif avkon2.mif i dir kullandığın cfw yi bilmiyorum ama sanırım onun içinde johlog mod var ve maximod ile çakışıyor emin ol maximod tüm orjinal sistemlerde test edilip paylaşıldı

çakışmayı önlemek için flash attıktan sonra maximodu yüklemeden önce yüklesende sorun olmaz ama mif yerini seçmeden önce xplore ile c sys bin veya e sys bin içinde AknIcon.dll varsa onu farklı isimde adlandır sonra telefonu kapatmadan mif yerini seç bu işlem eğer cfw ile gelen johlog mod varsa iptal edilip mif düzenini maximod a yönlendirmiş olacaksın

kullandığım cfw haqanguvenin yaptığı evols cfwsi

http://www.maxicep.com/s-3-cfw-modifiye-fw-bolumu/evolsa-26-06-2013-a-672169.html

dediğinizi yaptım sorun çözüldü teşekkürler.

noss_bar

noss_bar

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
:rica:

noss_bar

noss_bar

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
yeni güncellemedeki değişiklikler ne?
yazıi tipi değiştirme özelliğini ekleyeceğim ve arayüzde birkaç değişiklik ve arşiv tekrar yenilecektir

başka fikri önerisi isteği olan?

By-HaCk

By-HaCk

Üye
yazıi tipi değiştirme özelliğini ekleyeceğim ve arayüzde birkaç değişiklik ve arşiv tekrar yenilecektir

başka fikri önerisi isteği olan?

yazı tipi de eklenirse süper olur başka ne olsun :)

noss_bar

noss_bar

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
:oke:

manolyam63

manolyam63

Üye
levent tum maximodun modlarını atarmısın lınk olarak...

manolyam63

manolyam63

Üye
[h=2]maximod v 5 i yukledım fakat ıcındekı ıslem kaydı 365 modunu yukledım ıslem kaydı suresı 365 olarak gorunuyor ordan cıkınca yıne ıslem kaydı yok tusuna gelıyor artı ıslem kaydı yapıldıgı zaman en once kaydedılen kayıt ordan sılınıyor buna nasıl bır care bulabılırız bırde rompachter yamasına call log for 12 months dıye yama yukledım fakat rampocterde bunu aktıf etmeye calıstım olmadı otomotık baslatmaya gırmıyor uyarı ısaretı gelıyor uzerıne buna bır care bulup yardımcı olsan sevınırım[/h]

arslanla

arslanla

Üye
evet maxicep sustu güncellemeyi bekliyor bu pro yüzünden uygulama çevirmiyorsun değse bari...:D

noss_bar

noss_bar

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
umarim deger :-)

arslanla

arslanla

Üye
öncelik refresh te mi yoksa fp1 fp2 ye aynı anda mı çıkacak ve en geç ne zamana çıkar?:)

- - - Eklendi - - -

eskisi kadar ilgi var mı?

manolyam63

manolyam63

Üye
ne zaman cıkacak acaba

noss_bar

noss_bar

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
fp1 sisteme sahip olduğum için fp1 doğal olarak önce hemen arkasından refrehs fp2 yi salla gitsin ilgi yok zaten imkanım olsa ilk refresh yaparım

noss_bar

noss_bar

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
isteklere açığım özellikle arayüz olarak ve özellik olarak

bir kaç görüntü ekledim

Ekli dosyalar

arslanla

arslanla

Üye
görüntüler güzelmiş aynen böyle devam et abi harika olmuşa benziyor...

Üst Alt