[MaxiPDA] MaxiMOD v6.0(0) Symbian^3 Refresh - FP1 - FP2 Unsigned Türkçe - MaxiPDA

Sponsorlu Bağlantılar

asigsasi

asigsasi

Üye

manolyam63

manolyam63

Üye
ISA USTA benım tlf konusurkemn tıtreme olmuyor bırde 0 maximodun ıcınde mı karsıya bırsey gonderırken dosyayı yenıden adlandırıyorum onu da bıdırsen ıyı olur

asigsasi

asigsasi

Üye
gelen kutusu dolmuş temizle

• Beğen
Tepkiler: manolyam63
manolyam63

manolyam63

Üye
temizledım sıkıntı yok o tıtreme ıcın lınk atacaktın gondermedım onu senden haber beklıyorum

Hıqh_VoLTaqe27

Hıqh_VoLTaqe27

Üye
maximodu indirdim kuramıyorum 16gb dolu diyor allahm :d: :d:

• Beğen
Tepkiler: noss_bar
noss_bar

noss_bar

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
:d:

• Beğen
Tepkiler: manolyam63
manolyam63

manolyam63

Üye
tsk arkadaslar cok sagolun

noss_bar

noss_bar

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Rica ederim bu maximodu güncellemeyi düşünüyorum önerilerinizi bekliyorum çalışan modları varsa efektler ve mifler gibi

telefonu kapatıp açmadan efekt değişimi ve mif değişimi vs vs yapmaya çalışacağım

Hıqh_VoLTaqe27

Hıqh_VoLTaqe27

Üye
Rica ederim bu maximodu güncellemeyi düşünüyorum önerilerinizi bekliyorum çalışan modları varsa efektler ve mifler gibi

telefonu kapatıp açmadan efekt değişimi ve mif değişimi vs vs yapmaya çalışacağım

çok güzel olur valla ustam mod mif yeni yeni eklsen tadından yenmez :D

noss_bar

noss_bar

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
güncelleyelim tabi içindekileri acelesi yok güzel güzel temiz bir araştırma yapayım ben

• Beğen
Tepkiler: asigsasi
manolyam63

manolyam63

Üye
super olur o zaman zaten bıktım tlf nu acp kapatmaktan...

asigsasi

asigsasi

Üye
dostum 3 tane kurulum paketi yapsan joshlog mod u hafıza kartına yönlendir sen nasıl olur bazı avkonlar telefonu çökertiyor hiç olmazsa hafıza kartını çıkarıp kurtarırız

manolyam63

manolyam63

Üye
noss_bar

noss_bar

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
dostum 3 tane kurulum paketi yapsan joshlog mod u hafıza kartına yönlendir sen nasıl olur bazı avkonlar telefonu çökertiyor hiç olmazsa hafıza kartını çıkarıp kurtarırız

güzel fikir bunu kesin yaparız

• Beğen
noss_bar

noss_bar

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi

zaten kurulum paketinin içindeki sadece akncoln.dll farklı olması gerekiyor ellerinden öper :) ;) :ehe
bu dll c sys bin içinde olması şart mı acaba unuttum bazı dll ler şart değil bazıları şart bu olur mu acaba o zaman komple hafıza kartı olursa daha güzel olur

• Beğen
asigsasi

asigsasi

Üye
bu dll c sys bin içinde olması şart mı acaba unuttum bazı dll ler şart değil bazıları şart bu olur mu acaba o zaman komple hafıza kartı olursa daha güzel olur

bu şart olabillir sen usta sin bulursun formülünü :cool :D

Üst Alt