Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
çok güzel olur valla ustam mod mif yeni yeni eklsen tadından yenmez
noss_bar
Emekli Yönetici
Konu Sahibi
güncelleyelim tabi içindekileri acelesi yok güzel güzel temiz bir araştırma yapayım ben
manolyam63
Üye
super olur o zaman zaten bıktım tlf nu acp kapatmaktan...
asigsasi
Üye
dostum 3 tane kurulum paketi yapsan joshlog mod u hafıza kartına yönlendir sen nasıl olur bazı avkonlar telefonu çökertiyor hiç olmazsa hafıza kartını çıkarıp kurtarırız
dostum 3 tane kurulum paketi yapsan joshlog mod u hafıza kartına yönlendir sen nasıl olur bazı avkonlar telefonu çökertiyor hiç olmazsa hafıza kartını çıkarıp ku
dostum 3 tane kurulum paketi yapsan joshlog mod u hafıza kartına yönlendir sen nasıl olur bazı avkonlar telefonu çökertiyor hiç olmazsa hafıza kartını çıkarıp kurtarırız
bu dll c sys bin içinde olması şart mı acaba unuttum bazı dll ler şart değil bazıları şart bu olur mu acaba o zaman komple hafıza kartı olursa daha güzel olur
bu dll c sys bin içinde olması şart mı acaba unuttum bazı dll ler şart değil bazıları şart bu olur mu acaba o zaman komple hafıza kartı olursa daha güzel olur