[MaxiPDA] MaxiMOD v6.0(0) Symbian^3 Refresh - FP1 - FP2 Unsigned Türkçe - MaxiPDA

Sponsorlu Bağlantılar

noss_bar

noss_bar

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Himm tekrar soruyorum yama açık olduğundan emin misin

• Beğen
Tepkiler: asigsasi

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
şuan yine baktım açık :hmmm

afsinbeyyy

afsinbeyyy

Üye
mif yüklerlen yüklenemedi sisteminizde aynı paket mevcut üzerine yazılamiyor diyor :( Nden böyle oluyor Bu sorun Nasıl çözülür yardımcı olurmusunuz lütfen

• Beğen
Tepkiler: Mad EagLe
Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
asigsasi

asigsasi

Üye
acaba refsesh için olan maximod ta AknIcon.dll üzerine yazma sorunu mu var

noss_bar

noss_bar

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
akşama bakarim

noss_bar

noss_bar

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi

bundan bahsediyorum :)

normal mif modunun dll sini c sys bin içine elle atın atmadan önce içindekine farklı isim ver öyle at xplore ile sonra tel kapat aç sonra maxi mod ile tekrar mif dene 200 kişi indirdi son sürümü biri bile bundan bahsetmedi

asigsasi

asigsasi

Üye
efekt seçebiliyormusun maximod la

mustipa

mustipa

Üye
Ben tema effectslerini kullanırken ev ekranındaki rehber widgetinden bir kişiye tıklıyorum aşağıdaki
resimdeki gösterdiyim yere
[/URL]
sonra bu ekran geliyor
[/URL]
burdanda çıkış tuşuna basınca ekran kararıyor sadece yeşil arama tuşuna basınca düzeliyor ekran sizdede böyle bir sorun varmı bu sorunun çözümü varmı

asigsasi

asigsasi

Üye
istersen pyton değiştirip yeniden dene 2.9 çıktı galiba herşeyi sıfırlayıp

shenol85

Üye
603 Fp2 telefonumda denedim sonuç başarılı arkadaşlar emeği geçenn herkese teşekkürler. Mif dosyalarını Pcde görüp düzenleyebileceğimiz bi program varmıdır ?

ibrahimscare

Üye
hocam soyle bir sorun var. klavye ve alfasayisal tuslar acilmiyor maximod e depoya kurulmus ondan olabilirmi

ibrahimscare

Üye
hyr hocam kurmadim telefon temiZ flashli ve sadece hackliydi. birde maximoddan yukleme yaparken zaten kuru
lu hatasi aliyorum

CouTFeeL

CouTFeeL

Üye
Maximod v5 çıkıcakmı :D

ibrahimscare

Üye
yukardaki sorunu soft formatla cozdum simdi istedigimi yukleyebiluyorum.simdide radyo int radyonin simgeleri kayboldu cfw yuklundegil genede z deki dosyalari kopyalayimmi hocam?

Üst Alt