Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Himm tekrar soruyorum yama açık olduğundan emin misin
Mad EagLe
Üye
şuan yine baktım açık
afsinbeyyy
Üye
mif yüklerlen yüklenemedi sisteminizde aynı paket mevcut üzerine yazılamiyor diyor Nden böyle oluyor Bu sorun Nasıl çözülür yardımcı olurmusunuz lütfen
mif yüklerlen yüklenemedi sisteminizde aynı paket mevcut üzerine yazılamiyor diyor Nden böyle oluyor Bu sorun Nasıl çözülür yardımcı olurmusunuz lütfen
normal mif modunun dll sini c sys bin içine elle atın atmadan önce içindekine farklı isim ver öyle at xplore ile sonra tel kapat aç sonra maxi mod ile tekrar mif dene 200 kişi indirdi son sürümü biri bile bundan bahsetmedi
olmadı ilginç ayrıca tek bende değil bir arkadaş daha bahsetmiş aynı sorundan neyse x plore ile istediğimi attım zaten pek değiştirmem.
asigsasi
Üye
efekt seçebiliyormusun maximod la
mustipa
Üye
Ben tema effectslerini kullanırken ev ekranındaki rehber widgetinden bir kişiye tıklıyorum aşağıdaki
resimdeki gösterdiyim yere[/URL] sonra bu ekran geliyor [/URL] burdanda çıkış tuşuna basınca ekran kararıyor sadece yeşil arama tuşuna basınca düzeliyor ekran sizdede böyle bir sorun varmı bu sorunun çözümü varmı
hayır seçmiştim kullanıyorum ama şimdi değişmiyor.
asigsasi
Üye
istersen pyton değiştirip yeniden dene 2.9 çıktı galiba herşeyi sıfırlayıp
shenol85
Üye
603 Fp2 telefonumda denedim sonuç başarılı arkadaşlar emeği geçenn herkese teşekkürler. Mif dosyalarını Pcde görüp düzenleyebileceğimiz bi program varmıdır ?
ibrahimscare
Üye
hocam soyle bir sorun var. klavye ve alfasayisal tuslar acilmiyor maximod e depoya kurulmus ondan olabilirmi