[MaxiPDA] MaxiMOD v6.0(0) Symbian^3 Refresh - FP1 - FP2 Unsigned Türkçe - MaxiPDA

Sponsorlu Bağlantılar

noss_bar

noss_bar

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
malesef neden ihtiyaç duydun şuan sınırlama yapmadan indirme verebilen mediafire var ve gayet kullanışlı

ucantcme

ucantcme

Üye
usta teldeyim indiremiyorum 9. Mbta falan bitti diyo açıyorum dosya bozuk. Hata bende mi yoksa

asigsasi

asigsasi

Üye
50_60 mb büyüklüğünde indirme baya eksik kalmış

manisali45

manisali45

Üye

ben modları yüklemeye çalıştığımda (Rompacher'de open4all ve installserver yamalarının etkin olmasına rağmen ) yamalarınızı kontrol edin diye hata veriyor acaba tekrar Flash atıp tüm herşeyi yeniden mi yapsam

asigsasi

asigsasi

Üye
ben modları yüklemeye çalıştığımda (Rompacher'de open4all ve installserver yamalarının etkin olmasına rağmen ) yamalarınızı kontrol edin diye hata veriyor acaba tekrar Flash atıp tüm herşeyi yeniden mi yapsam

denemen gerekir

- - - Eklendi - - -

yanlış maximod indirme sakın

efsane2bin6

efsane2bin6

Üye
Arkadaşlar ben bu resimdeki gibi klasör modu yapmak istiyorum telefonum nokia 700 fp2 nasıl bu menü düzenine geçebilirim hangi programları yüklemem gerekli

asigsasi

asigsasi

Üye
ben göremedim klasör nerede

- - - Eklendi - - -

temaya çok benziyor

efsane2bin6

efsane2bin6

Üye
asigsasi

asigsasi

Üye

bu şekil yapmak istersen

asigsasi

asigsasi

Üye
ben onu hiç görmedim yada hoşuma gitmediği için dikkat etmedim yazılım destek bölümüne konu açarsan daha çok dikkat ve hızlı yardım bulursun

• Beğen
Tepkiler: efsane2bin6
Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
İlk mifi ve efekti uyguladım ama şimdi değiştiremiyorum hata veriyor yine x plore ilemi değiştirecez :hmmm

noss_bar

noss_bar

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
yamalarin açıkmi

manisali45

manisali45

Üye

**bugün Flash atıp Hackledim sırasıyla maxiMOD daki leri yaptım Orjinal FP2 Kurulum efekti yükle dediğimde yine yamaların kontrol hatasını aldım bunun sebebi sizce ne olabilir..

yüklediğim mod

4. MaxiMOD uygulamasını açın. Alttaki 2 kurulum paketini yükleyin.

yüklenemeyen *-Efektler ve Mifler altında Efektlere girip Orjinal FP2 Kurulum efekti yükleyin.

noss_bar

noss_bar

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
hafı kartı var mı telefonda efektler hafıza kartında gidiyor yoksa gitmeyebilir

noss_bar

noss_bar

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
efektler için hafıza kartı şart nedendir bilmiyorum ama c ve e de efektler sıkıntı veriyor ama f de vermiyor

noss_bar

noss_bar

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
İlk mifi ve efekti uyguladım ama şimdi değiştiremiyorum hata veriyor yine x plore ilemi değiştirecez :hmmm

xplore ile isin yok senin xplore kullanarak elle atacaksak bu uygulamanin anlamı olmaz sen maximodu kaldır konuda yazıyor kaldırma işlemi sonra kurma aşamasını güzelce yap sonra maxi mod ile seç kullan seç kullan bu maxi mod içinde mif ve efekt modu var sende kendin elle atmaya çalışma

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
xplore ile isin yok senin xplore kullanarak elle atacaksak bu uygulamanin anlamı olmaz sen maximodu kaldır konuda yazıyor kaldırma işlemi sonra kurma aşamasını güzelce yap sonra maxi mod ile seç kullan seç kullan bu maxi mod içinde mif ve efekt modu var sende kendin elle atmaya çalışma

zaten flaş attıktan ve kartı biçimlendirdikten sonra yaptım hiçbirşeyi kendim atmadım ilk mesajda anlattığın gibi refresh kurulumu yaptım efekt ve pil rengi değiştirdim sonra değiştirmek istediğimde olmadı.

Üst Alt