Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
ben modları yüklemeye çalıştığımda (Rompacher'de open4all ve installserver yamalarının etkin olmasına rağmen ) yamalarınızı kontrol edin diye hata veriyor acaba tekrar Flash atıp tüm herşeyi yeniden mi yapsam
ben modları yüklemeye çalıştığımda (Rompacher'de open4all ve installserver yamalarının etkin olmasına rağmen ) yamalarınızı kontrol edin diye hata veriyor acaba tekrar Flash atıp tüm herşeyi yeniden mi yapsam
Arkadaşlar ben bu resimdeki gibi klasör modu yapmak istiyorum telefonum nokia 700 fp2 nasıl bu menü düzenine geçebilirim hangi programları yüklemem gerekli
**bugün Flash atıp Hackledim sırasıyla maxiMOD daki leri yaptım Orjinal FP2 Kurulum efekti yükle dediğimde yine yamaların kontrol hatasını aldım bunun sebebi sizce ne olabilir..
xplore ile isin yok senin xplore kullanarak elle atacaksak bu uygulamanin anlamı olmaz sen maximodu kaldır konuda yazıyor kaldırma işlemi sonra kurma aşamasını güzelce yap sonra maxi mod ile seç kullan seç kullan bu maxi mod içinde mif ve efekt modu var sende kendin elle atmaya çalışma
xplore ile isin yok senin xplore kullanarak elle atacaksak bu uygulamanin anlamı olmaz sen maximodu kaldır konuda yazıyor kaldırma işlemi sonra kurma aşamasını güzelce yap sonra maxi mod ile seç kullan seç kullan bu maxi mod içinde mif ve efekt modu var sende kendin elle atmaya çalışma
zaten flaş attıktan ve kartı biçimlendirdikten sonra yaptım hiçbirşeyi kendim atmadım ilk mesajda anlattığın gibi refresh kurulumu yaptım efekt ve pil rengi değiştirdim sonra değiştirmek istediğimde olmadı.