[MaxiPDA] MaxiMOD v6.0(0) Symbian^3 Refresh - FP1 - FP2 Unsigned Türkçe - MaxiPDA

Sponsorlu Bağlantılar

asigsasi

asigsasi

Üye
herkese hayırlı olsun ellerine sağlık dostum burada çok büyük bi emek var allah razı olsun :oke:

• Beğen
Tepkiler: noss_bar

noss_bar

noss_bar

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
:rica: ve :tşk: dostum sana da

Test işi çok zor usanmadan bıkmadan defalarca yükleyip kaldırdın telefonun restart manyağı oldu kusura bakma :)

• Beğen
Tepkiler: asigsasi
asigsasi

asigsasi

Üye
:rica: ve :tşk: dostum sana da

Test işi çok zor usanmadan bıkmadan defalarca yükleyip kaldırdın telefonun restart manyağı oldu kusura bakma :)

ne kusuru dostum sana güvendiğim için tereddüt bile etmedim :tebessüm:

serecans

serecans

Üye
teşekkürler kardeşim

Pringles

Pringles

Üye
arkdaşlar öncellikle çok teşekkür ederim takır takır çalışıyor fakat 4x5 menü yaptım eski hale nasıl getireceğim menüyü yardımcı olurmusunuz

serecans

serecans

Üye
menuenderel dll dosyasını sil c sys bin içinde olbilir veya diğer sürücülerde

Pringles

Pringles

Üye
Dosya silinmiyor nasıl geri çevirecem menü düzenini

- - - Eklendi - - -

sorun düzelmiştir arkadaşlar yardımı geçen arkadaşa teşekkür ederim

EmreSalman

Üye
Modlar ve Orijinal Paketler altında Orijinal Paketlere girip Kurulum Paketi ni yükleyin.

kardeş burda yüklenemiyor yamalarınızı kontrol edin diyor ?

asigsasi

asigsasi

Üye
Modlar ve Orijinal Paketler altında Orijinal Paketlere girip Kurulum Paketi ni yükleyin.

kardeş burda yüklenemiyor yamalarınızı kontrol edin diyor ?

tekrar herşeyi kaldır kapat aç yeniden dene

EmreSalman

Üye
tamam bi deneyeyim

ender04

ender04

Üye
bende daha önce aynı sorun yaşadım flas attım sorun halloldu bence hiç oğraşma flash at düzelir

• Beğen
Tepkiler: noss_bar

EmreSalman

Üye
flashla hiç uğraşamam valla kaldırıp deneyecem onuda anca yarına yapablrm :D

noss_bar

noss_bar

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
kurulum paketi kurulamıyorsa dll leri iptal edin konuda yazıyor yeniden adlandırıp teli kapatın açın ve açıldığında orjinal mifler ve efekt geldiyse kurulum paketni rahatlıkla yüklersiniz o an kullanılan bir dll üzerine yazım olmaz devre dışı bırakmak için yeniden adlandırıp tekrar açtığımızda sistem onu ismi değiştiği için bulamaz ve kendi dll lesini devre ye sokar yani z dekini bizde bu sefer rahatlıkla c ye kurulum paketi ile attırırız tekrar kapatıp açtığımız da bu sefer c deki attığımız devreye girer ve isteiğimiz yerdeki mifleri ve efektleri gösteririz oynattırırız mantık bu dur ezbere gerek yok :) :) :)

• Beğen
Tepkiler: asigsasi ve EmreSalman

EmreSalman

Üye
eyw kardeş (:

noss_bar

noss_bar

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
rica ederim

EmreSalman

Üye
kardeş ana ekrandaki sol üst köşedeki TURKCELL yazısını nasıl değiştiriyoduk bi bilgin var mı ?

EmreSalman

Üye
ya yine aynı hatayı veriyor dll leri iptal nasıl edecem :D bide neyin ismini değiştirip yapıyım öyle ?

Üst Alt