noss_bar
Emekli Yönetici
yerlesik birleşen hatası veriyor nokia 700
Telefonunu hacklemelisin dicem de neyde bu hatayı verdi ?
yerlesik birleşen hatası veriyor nokia 700
Bana yok muuuuuuuu![]()
[/QU
sanada binlerce teşekkürler vede Allah senden
binlerce kez razı olsun
telefonum hekli büyük üstad yamalar aktif
ve x plore ile gereken isim degişikliklerini ve maximodun bir önceki fp 2 beta sürümünü kaldırdım neden yaptıgını anlamadım
yardımını bekliyorum üstad
aşağıdaki sırayı gözden geçir
1-MaxiMOD v3 kaldırın.
2-C resource içinde MaxiMOD klasörünü xplore ile silin.
3-C resource içinde effects klasörünü xplore ile silin.
4-Xplore ile C: Sys bin içindeki aknskinsrv.dll dosyasını yeniden adlandırarak aknskinsrv2.dll olarak adlandırın.
5-Xplore ile C: Sys bin içindeki aknIcon.dll dosyasını yeniden adlandırarak aknIcon2.dll olarak adlandırın.
6- E MaxiMOD klasörünü silin.
7- Telelefonu kapatıp açın.
8-Açıldığında orjinal efektiniz ve pil ve anten simgeleri orjinale dönecektir. Dönmediyse hata yaptınız demektir.
9- Xplore ile aknskinsrv2.dll ve aknIcon2.dll dosyalarını C sys bin içinden silin.
10- Şimdi kurulum aşamasına geçebilirsiniz.
o zaman rompachter yamaları aktif değildir rompachter e gir ve yamaları aktif yap
bu uygulama yerleşik bileşen hatası vermez silmeyi unuttuğun bir dosya olabilir xplore ile tekrar bak
telefonum hekli büyük üstad yamalar aktif
ve x plore ile gereken isim degişikliklerini ve maximodun bir önceki fp 2 beta sürümünü kaldırdım neden yaptıgını anlamadım
yardımını bekliyorum üstad
Telefonun c6-01 ise fp2 ile ne işin var senin refresh i yükle fp2 olan 603 700 ve 701 modelleri için
Artı sistem bileşeni hatası alman çok saçma hem instalserver hem open4all yaması ki bu yamalar kapalı olsa sertfika hatası alırsın açık olsa yükleyebilmen gerekir sistem bileşeni çok ilginç önceki sürümden dll ler kalmış bile olsa maximod gene kurulur onun içindeki kurulum paketini yükleyemezsin ama sen maximod ta sistem bileşeni diyorsun
Maximod içinde sistemle çakışan dosya yok fxml ler var ama onlarda zaten öyle hata vermedi ki o da efekt oluyor refresh için çok ama çok anormal bir durum senin ki ne yaptın maximodu kendine göre karıştırdın mı en son baktığımda refresh için tam 528 indirme yapılmış bir tane bile sistem bileşeni diye sorun var demedi senin sistemin ne telefonun c6-01 mi sürüm numaran aç *#0000# tuşla yaz yazılım sürüm numarasını artı cfw mi yüklü sende