[MaxiPDA] MaxiMOD v6.0(0) Symbian^3 Refresh - FP1 - FP2 Unsigned Türkçe - MaxiPDA

Sponsorlu Bağlantılar

asigsasi

asigsasi

Üye
istediğin teşekkür olsun
:tşk: :tşk: :tşk: :tşk:
:tşk: :tşk: :tşk: :tşk:

• Beğen
Tepkiler: noss_bar
noss_bar

noss_bar

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
:rica::pro::P:

• Beğen
Tepkiler: asigsasi

yigitsen

Üye
telefonum hekli büyük üstad yamalar aktif

ve x plore ile gereken isim degişikliklerini ve maximodun bir önceki fp 2 beta sürümünü kaldırdım neden yaptıgını anlamadım

yardımını bekliyorum üstad

asigsasi

asigsasi

Üye

ve x plore ile gereken isim degişikliklerini ve maximodun bir önceki fp 2 beta sürümünü kaldırdım neden yaptıgını anlamadım

aşağıdaki sırayı gözden geçir
1-MaxiMOD v3 kaldırın.
2-C resource içinde MaxiMOD klasörünü xplore ile silin.
3-C resource içinde effects klasörünü xplore ile silin.
4-Xplore ile C: Sys bin içindeki aknskinsrv.dll dosyasını yeniden adlandırarak aknskinsrv2.dll olarak adlandırın.
5-Xplore ile C: Sys bin içindeki aknIcon.dll dosyasını yeniden adlandırarak aknIcon2.dll olarak adlandırın.
6- E MaxiMOD klasörünü silin.
7- Telelefonu kapatıp açın.
8-Açıldığında orjinal efektiniz ve pil ve anten simgeleri orjinale dönecektir. Dönmediyse hata yaptınız demektir.
9- Xplore ile aknskinsrv2.dll ve aknIcon2.dll dosyalarını C sys bin içinden silin.
10- Şimdi kurulum aşamasına geçebilirsiniz.

yigitsen

Üye

aşağıdaki sırayı gözden geçir
1-MaxiMOD v3 kaldırın.
2-C resource içinde MaxiMOD klasörünü xplore ile silin.
3-C resource içinde effects klasörünü xplore ile silin.
4-Xplore ile C: Sys bin içindeki aknskinsrv.dll dosyasını yeniden adlandırarak aknskinsrv2.dll olarak adlandırın.
5-Xplore ile C: Sys bin içindeki aknIcon.dll dosyasını yeniden adlandırarak aknIcon2.dll olarak adlandırın.
6- E MaxiMOD klasörünü silin.
7- Telelefonu kapatıp açın.
8-Açıldığında orjinal efektiniz ve pil ve anten simgeleri orjinale dönecektir. Dönmediyse hata yaptınız demektir.
9- Xplore ile aknskinsrv2.dll ve aknIcon2.dll dosyalarını C sys bin içinden silin.
10- Şimdi kurulum aşamasına geçebilirsiniz.

üstad dediklerini zaten harfiyen yapmıstım bunlara ragmen YERLESİK BİRLEŞEN HATASI VERİYO

asigsasi

asigsasi

Üye
o zaman rompachter yamaları aktif değildir rompachter e gir ve yamaları aktif yap

asigsasi

asigsasi

Üye
bu uygulama yerleşik bileşen hatası vermez silmeyi unuttuğun bir dosya olabilir xplore ile tekrar bak

noss_bar

noss_bar

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi

Telefonun c6-01 ise fp2 ile ne işin var senin refresh i yükle fp2 olan 603 700 ve 701 modelleri için

Artı sistem bileşeni hatası alman çok saçma hem instalserver hem open4all yaması ki bu yamalar kapalı olsa sertfika hatası alırsın açık olsa yükleyebilmen gerekir sistem bileşeni çok ilginç önceki sürümden dll ler kalmış bile olsa maximod gene kurulur onun içindeki kurulum paketini yükleyemezsin ama sen maximod ta sistem bileşeni diyorsun

Maximod içinde sistemle çakışan dosya yok fxml ler var ama onlarda zaten öyle hata vermedi ki o da efekt oluyor refresh için çok ama çok anormal bir durum senin ki ne yaptın maximodu kendine göre karıştırdın mı en son baktığımda refresh için tam 528 indirme yapılmış bir tane bile sistem bileşeni diye sorun var demedi senin sistemin ne telefonun c6-01 mi sürüm numaran aç *#0000# tuşla yaz yazılım sürüm numarasını artı cfw mi yüklü sende

• Beğen
Tepkiler: asigsasi

yigitsen

Üye
Telefonun c6-01 ise fp2 ile ne işin var senin refresh i yükle fp2 olan 603 700 ve 701 modelleri için

Artı sistem bileşeni hatası alman çok saçma hem instalserver hem open4all yaması ki bu yamalar kapalı olsa sertfika hatası alırsın açık olsa yükleyebilmen gerekir sistem bileşeni çok ilginç önceki sürümden dll ler kalmış bile olsa maximod gene kurulur onun içindeki kurulum paketini yükleyemezsin ama sen maximod ta sistem bileşeni diyorsun

Maximod içinde sistemle çakışan dosya yok fxml ler var ama onlarda zaten öyle hata vermedi ki o da efekt oluyor refresh için çok ama çok anormal bir durum senin ki ne yaptın maximodu kendine göre karıştırdın mı en son baktığımda refresh için tam 528 indirme yapılmış bir tane bile sistem bileşeni diye sorun var demedi senin sistemin ne telefonun c6-01 mi sürüm numaran aç *#0000# tuşla yaz yazılım sürüm numarasını artı cfw mi yüklü sende

telefonum c6 degil

telefonum nokia 700 rompacher yamaları aktif maximod beta sürümünü yayınlamıstın onu sorunsuz kurdum ama fp2 oldugu icin ekranda kararmalar vardı simdi onu kaldırmıs bunu yüklemeye calısmıstım dedigim gibi yerlesik birlesen hatası veriyor

her şey i sorunsuz yapıyorum nafile olmuyor

TELEFON NOKİA 700
fp2 yüklü hacli

anlamıs değil im

noss_bar

noss_bar

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
hafıza kartı var mı telde

noss_bar

noss_bar

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
maximodu kaldır

sırasıyla c sys bin içinden aknsknsrv.dll dosyasını yeniden adlandır farklı bir isim ver aknskinsrv222.dll gibi
aynı şekilde c sys bin içinden aknIcon.dll yide yeniden adlandır aknIcon222.dll yap
c resource içinden effects klasörünü sil
c resource içinden maximod klasörünü sil
E içinden maximod klasörünü sil

Telefon kapat aç (mifler ve efekt orjinale dönecektir)

Maximod u kur

maximod içinden kurulum pkaetini kur sonra bir tane efekt seç telefoon kapat aç bitti

yigitsen

Üye
hafıza kartıda var bunların hepsini harfiyen yapmama rağmen olmuyor üstad

noss_bar

noss_bar

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
ilginç cfw mi var sende

qNc_wRT

qNc_wRT

Üye
Bende de aynı hatayı veriyor 603 FP2 yüklü cihazda daha yeni format attim ama Yüklü bir birleşen diyor. Romdan Open4All ile Installerde açık

Yigit Reyiz

Yigit Reyiz

Üye
Bendede cfg yok ama yerleşik bileşen hatası var. Adımları birer birer izledim ama zaten ben daha önce MaxiMod yüklememiştim. Fakat Avkon mod vardı.

Üst Alt