[MaxiPDA] MaxiMOD v6.0(0) Symbian^3 Refresh - FP1 - FP2 Unsigned Türkçe - MaxiPDA

Sponsorlu Bağlantılar

yigitsen

Üye
tesekkür

- - - Eklendi - - -

tesekkür

ॐOsMaN

ॐOsMaN

Üye
yok bende var onlar zaten gerek yok buna :)

kiraz.muhammed1

kiraz.muhammed1

Üye
video düzenleyicinin de gözükebilmesi için ne yapabiliriz

mustipa

mustipa

Üye
benim telde cfw yüklü ben maximoddan effektti seçiyorum teli yeniden başlatıyorum ama bir işe yaramıyor neden acaba maximod cfwde çalışmıyormu

noss_bar

noss_bar

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
benim telde cfw yüklü ben maximoddan effektti seçiyorum teli yeniden başlatıyorum ama bir işe yaramıyor neden acaba maximod cfwde çalışmıyormu

cfw ile alakası yok ta kurulum paketini kurdun mu? artı efektler artık hafıza kartında eğer hafıza kartın yoksa efekt çalışmayabilir

ender04

ender04

Üye
üstad sağol emeğine sağlık birazdan deneyip sonucu yazarım

mustipa

mustipa

Üye
kurulum paketi maximodmu onu kurdum başka pakettemi var

asigsasi

asigsasi

Üye
maximod u aç modlar ve orjinal paketlerine gir ve tekrar orjinal paketlere gir kurulum paketi var onu yükle biraz zaman alabilir telefonu yeniden başlatın diyene kadar bekle yeniden başlat ve maximod tan efekt seç rertart tamamdır

noss_bar

noss_bar

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
kurulum paketi maximodmu onu kurdum başka pakettemi var

Maximod uygulamnın ismi maximodu kurduktan sonra açıyorsun orjinal ve kurulum pkaeti içinden orjinal pkaetleri çinde kurum paketi var onu kur kurmazsan sisteme efekt ve mif dosyaları ulaşmaz sonuç etkisiz uygulama olur kurulum pkaeti içindeki dll ve diğer dosyaları sisle kurdutmaya çalışırsak sistem bileşeni hatası verir o yüzden uygulama içinde tek seferliğine bir kurulum pkaeti yaptım

mustipa

mustipa

Üye
anladım hemen deniyorum

ender04

ender04

Üye
üstad ellerine emeğine sağlık program müthiş kararma sorunu ortadan kalkmış çok güzel çalışıyor büyüksün önünde saygıyla eğiliyorum çok teşekkürler

• Beğen
Tepkiler: noss_bar

yigitsen

Üye
yerlesik birleşen hatası veriyor nokia 700

ender04

ender04

Üye
resim ve video düzenleyicide sorunsuz çalışıyor sağol üsdad emeğine sağlık

mustipa

mustipa

Üye
ben kurulum paketini seçtim teli yeniden başlattım yalnız cfwdeki uygulamaların ikonları görünmüyor nasıl düzeltebilirim

- - - Eklendi - - -

tamam hallettim birde bu maximod programına daha fazla effects nasıl atarız nossbar arkadaşım

ender04

ender04

Üye
z resorce apps i
indeki mbm ve mifleri c resorce apps içine kopyala xplore ile teli yeniden başlat

gkcll

gkcll

Üye
nossbar usta
vallahi oldu abi anlından öperim adamın dibisin Allah razı olsun Allah ne muradın varsa versin Allah seni başımızdan eksik etmesin
teşekkür büyük usta

• Beğen
asigsasi

asigsasi

Üye
ben kurulum paketini seçtim teli yeniden başlattım yalnız cfwdeki uygulamaların ikonları görünmüyor nasıl düzeltebilirim

- - - Eklendi - - -

tamam hallettim birde bu maximod programına daha fazla effects nasıl atarız nossbar arkadaşım

indirdiğin effects klasörünü zip olarak sıkıştır ve e_maximod_efektler içine at

mustipa

mustipa

Üye
sağol çok teşekkür ederim asigsasi

• Beğen

Üst Alt