[MaxiPDA] MaxiMOD v6.0(0) Symbian^3 Refresh - FP1 - FP2 Unsigned Türkçe - MaxiPDA

Sponsorlu Bağlantılar

noss_bar

noss_bar

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
eski sürümü silmeye çalışırken hata veriyor silmiyor

- - - Eklendi - - -

denedim, olmadı malesef sonuç aynı

Eski sürüm ? fp2 misin fp1 misin ? fp2 isen eski sürüm fp1 mi kurdun fp1 isen fp2 yi neden kurdun fp2 fp2 kuruyorsan eski sürüm ne oluyor ben fp2 için ilk sürüm yaptım eskü sürüm ne sonuç aynı dediğin ne ?

kiraz.muhammed1

kiraz.muhammed1

Üye
ya ben lafı karıştırmışım biraz ama özeti şu: fp2 yim telefon flashlı ofw, hard format yemedi, maximodu kurdum,denedim mifler,modlar oldu efektler de uygulandı ama yeniden başlatınca açık uygulamalar menüsünde falan bi karanlık oldu olmadı yani o yüzden ben de efektler kapalı modu yaptım o şekilde kullanıyorum şimdi bu arada teşekkürler abi:) ilerleyen zamanlarda efektleri düzeltmekle ilgili bi çalışman olursa denerim ben...

• Beğen
Tepkiler: noss_bar
noss_bar

noss_bar

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
sadece açık uygulamalarda mı yaptı senden bir kaç işlem yapmanı isteyeceğim

1 işlem aşağıdaki linkteki dll ve manifesti gerekli yerlere at dll yi c sys bin içine ama önce ki aknskinsrv.dll yeniden adlandır sonra linkteki dll c sys bin içine at ve manifest mf dosyasını c resource effects içindekinin üzerine at değiştrilsin mi dediğin de evet tel kapat aç hiç maximodu açmdan bir dolaş menüde efektler ne durum da?

Baktın sorun devam ediyor bu işleme geç
2. işlem c:\Resource\MaxiMOD\effects\ içindeki mbm dosyalarını sil tel kapat aç gene dolaş telefonda bakalım durum ne ? Mbm dosyalarında siyah arka planlar mevcut bunla alakalı bir durum olabilir o siyahlık dediğiniz sorun

farklı effect modu
3. işlem birde effectleri e de deneyelim maximod la alakası yok direk kendimiz mod şeklinde bir efekt
aknskinsrv.dll dosyasını c sys bin içine aynı sı varsa öncekini yeniden adlandır farklı isim ver sonuna 2 koy mesala sonra linkteki dll at
manifest mf dosyasını c resource effects içine at üzerine yazarsa değiştirilsin mi dediğinde evet de
effects klasörünü klasör olarak direk e ye at tel kapat aç

Baktın sorun devam ediyor maximodtan kapalı efekt modunu uygula yeter bide e içindeki effects klasörünü silmen yeter
bu modlar geriye kolay dönüş olsun diye düzenlendi ok 3 işlem hadi bakalım bekliyorum cevabıını

• Beğen
Tepkiler: ender04 ve asigsasi
ॐOsMaN

ॐOsMaN

Üye
bende yükledim ve ekran karama sorunu var görev yöneticisi ve uygulamaları açarken

- - - Eklendi - - -

ayrıca bazı uygulamaların iconları görünmüyor siyah oluyor

kiraz.muhammed1

kiraz.muhammed1

Üye
İşte bu iş bu kadar son yöntem başarılı hiçbir siyahlık sorunu yok hayırlı uğurlu olsun

- - - Eklendi - - -

ama tek bi sorun var o da mesela opera arkada açıkken menüye bastıgında operada kalıyo ama siyahlık sorunu bitti tamamen

ॐOsMaN

ॐOsMaN

Üye
yöntemi temiz bi şekilde anlatsanız ?

• Beğen
Tepkiler: noss_bar
asigsasi

asigsasi

Üye
ben de kararma işlemi devam ediyor

ender04

ender04

Üye
üstad 701 kulanıyorum deneme yaptım güzel olmuş tüm değişikleri sorunsuz yaptı gelelim eksiklere önce hafıza kartını biçimlendirdim sona yığın hafızayı biç.imlendirdim tele hard format attım belco2 nin cwf sini yükledim maximodu uyguladım birçok uygulamanın resimleri silindi ama isimler duruyor ve sorunsuz çalışıyor efect geçişleri çok güzel bende galeri internet ve rehber haritalar mağaza bunlara girerken 5saniye gecikmeli giriyor ve osüre zarfında ekran kararıyor birde arama geldiğinde 5 saniye kadar ekranda bişey gözükmüyor 5 saniye sonra kimin aradığını görüyorsun sonra deli yeniden özcan göralın cwf si ile flaşladım maximodu uyguladım bundada aynı sorunlarla karşılaştım orjinal yazılımla deneyecektim senin mesajı görünce seni bekletmek istemedim

asigsasi

asigsasi

Üye
anlaşılan bu gecikme sorunu genel var

ender04

ender04

Üye
üsdad leven büyüksün kralsın gerçekten harikabir iş çıkardın senin tarif ettiğin aşağıya kopyalayıp yapıştırdığım işlemi uyguladım oldu ekranda siyahlık yok ve uygulamalara eskisi gibi hızlı giriyor herşey için çok teşekürler emeğine sağlık
farklı effect modu
3. işlem birde effectleri e de deneyelim maximod la alakası yok direk kendimiz mod şeklinde bir efekt
aknskinsrv.dll dosyasını c sys bin içine aynı sı varsa öncekini yeniden adlandır farklı isim ver sonuna 2 koy mesala sonra linkteki dll at
manifest mf dosyasını c resource effects içine at üzerine yazarsa değiştirilsin mi dediğinde evet de

noss_bar

noss_bar

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
üsdad leven büyüksün kralsın gerçekten harikabir iş çıkardın senin tarif ettiğin aşağıya kopyalayıp yapıştırdığım işlemi uyguladım oldu ekranda siyahlık yok ve uygulamalara eskisi gibi hızlı giriyor herşey için çok teşekürler emeğine sağlık
farklı effect modu

3 ün cü işlem tamam mı diyorsun yani

noss_bar

noss_bar

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
miflerin yani menüde uygulamaların simgelerinin gözükmemesinin nedeni cfw den kaynaklanıyor cfw ye uygulama gömerken z ye gömülür varsayılan simgelerin yanına yani cfw de tüm mifler z resource apps içinde aynı şekilde orjinal fw de de tüm mifler z de ben maximod içine toplu mif pkaeti koydum ama orjinal koydum diyelim orjinal 400 mif var cfw de ek uygulamalar olduğu için 400 den daha fazla misal 410 tane mif oluyor doğal olarak maximod ile mif yolunu c ye alıyorum ve orjinal 400 mif i c resource apps içine koyduruyorum kurulum paketi ile cfw de o 10 tane c içinde yok buda mif eksikliğine yol açıyor sonuç ben her cfw ye göre maximodu yapamam yapamam demek cfw de maximod kullanılmayacak anlamına gelmiyor tek yapmanız gereken kurulum paketini kurduktan sonra xplore ile z resource apps içindeki mifleri ve mbm leri kendiniz c resource apps içine kopyalatmak 400 mif üzerine 410 mif yazdırısanız doğal olarak 10 tane mifi de tamamlamış olursunuz.

Gelelim efekt moduna sıkıntı efektlerin içinde mbm dosyalarında 3. işlem tamam diyorsunuz ama aslında ikinci işlemde tamam demektir işim yoksa şimdi 60 efektin içinden mbm dosyalarını tek tek sil :( :( :( maxi modu tekrar tasarla bir iki günü bulur şimdilik idare edin

ender04

ender04

Üye
üstad ayarlara girince 5 saniyelik kararma oluyor

asigsasi

asigsasi

Üye
şimdi şöyle birşey telefona restart attıktan sonra açıldıktan sonra sıkıntı yok ev ekranları arasında rahatlıkla dolaşırken sıkıntı yok bir kere menü tuşu dokunmatik değil tuş olan menüye bastıktan sonra kararma başlıyor

cemil baba

cemil baba

Üye
eline sğlık kardeşim bir sorum olacak bu orjinal paketlerin içinde neler var orjinal programlar varmı ben hard format attım orjinal programları çoğu gitti. bana fotoğraf ve video düzenleyici lazım şimdiden tşkler

noss_bar

noss_bar

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
temiz bir flash atsan tüm orjinal uygulamaların geri gelir :) sitede fp2 için foto ve video editor var mı bilmiyorum bir dolaş ben fp1 deyim

cemil baba

cemil baba

Üye
temiz bir flash atsan tüm orjinal uygulamaların geri gelir :) sitede fp2 için foto ve video editor var mı bilmiyorum bir dolaş ben fp1 deyim

benim telefonum N8 belle refresh. Flash atmayı bilmiyorum. nete cepten giriyorum nasıl yapabilirim

Üst Alt